Svatba

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
fuck

Svatba

Мнение от fuck »

Ima li sluchai v istoriqta na tozi forum, pri koito forumnite zapoznanstva da sa zavyrshili sys svatba?
Аватар
Koko

Re: Svatba

Мнение от Koko »

fuck написа:Ima li sluchai v istoriqta na tozi forum, pri koito forumnite zapoznanstva da sa zavyrshili sys svatba?
Да.
Аватар
naskoflex

Мнение от naskoflex »

fuck, я кажи ти с коя или кой се запозна :)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Svatba

Мнение от KolioBalkanski »

fuck написа:Ima li sluchai v istoriqta na tozi forum, pri koito forumnite zapoznanstva da sa zavyrshili sys svatba?
ti ako si takava kato na snimkata i se naviesh za kolcheto i da nosish med, niamash problemi...
samo deto mi se struva che moje i da si niakoi a ne niakoia i da si pravish cross-gender experimenti koeto e otvratitelno.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Fuck, ti da wzeme6 da si smeni6 avatar4eto li :?:
fuck

Мнение от fuck »

anito написа:Fuck, ti da wzeme6 da si smeni6 avatar4eto li :?:
Predpolagam, che ne gorish ot jelanie da si postavq dinamichen, koito da otgovarq na nika mi :wink: , zatova s radost ste se vyzpolzwam ot tvoq vkus i ste postavq predlojeniq ot teb avatar 8)

PP Dali ne sym obekt na povishen interes ot tvoq strana :roll: , zastoto imam dostatychno osnovanie da si go pomislq 8)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

gospoj ili gospojo ili gospojice F
otnosno avatara:
1.kato maj v razcveta na silite si ne moga da protestiram sreshtu avatara
2. kato moderator triabva da kaja che ne e blagoprilichen
3. kato psiholog moga da kaja che shte si navlechete omrazata na jenskia pol a kato maj psiholog triabva da kaja che avatara moje da dovede to blenuvano sarevnovanie mejdu saforumnichkite koito shte zapochnat da se snimat v eskalirashto provokirashti pozi za da se nadpokajat edna druga
4. kato normalen nabludatel shte ti kaja che poluchavash disproporcionalen interes v sravnenie s drugi potrebiteli koito makar da sa ot jenski rod niamat avatari a i nickovete sam im krotki
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Аз намирам, че сутиенът е с доста малки чашки, което предизвиква съответно, така да се каже, преливане на определено количество тъкан (щях да кажа млечна жлеза, хи-хи). Според мен циците са истински, а може и да са плод на някой надарен хирург... Както и да е - ако ми кажете откъде да си купя такъв сутиен (още по-добре, ако парите ми ги даде някой друг, та да не се охарча) - ще се снимам и такъв аватар ще си избайцам, че ще ми се наложи да си сложа червен конец на ръката или да си нося гащите наопаки - против уруки!
Освен това, като бивш член на кръжок по фотография, държа да отбележа, че обективът бая е играл тук - в името на ефекта, който предизвиква тук такъв неимоверен потрес!
Нещо друго - ако този прякор крие създание от мъжки пол - лелееееееееее - имаме проблем! Някой сега да ни разкаже за разликите м/у транссексуален, травестит и т.н. - на мен ми е трудно, щото пиша на кирилица!
А модераторите не намират ли, че този аватар е възголемичък? Не трябваше ли да е 80*80?
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

:thumbsup:
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

Elia написа:Аз намирам, че сутиенът е с доста малки чашки, което предизвиква съответно, така да се каже, преливане на определено количество тъкан (щях да кажа млечна жлеза, хи-хи). Според мен циците са истински, а може и да са плод на някой надарен хирург... Както и да е - ако ми кажете откъде да си купя такъв сутиен (още по-добре, ако парите ми ги даде някой друг, та да не се охарча) - ще се снимам и такъв аватар ще си избайцам, че ще ми се наложи да си сложа червен конец на ръката или да си нося гащите наопаки - против уруки!
Най-добрият и удобен сутиен си съществува още от време оно,при това в повечето случай е и безплатен :wink:

ПП:Иначе с анализа на Елия за сутиена съм напълно съгласен :D
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Elia
victoria's secret - Miracle Bra
fuck

Мнение от fuck »

Elia, blagodarq za dobriq komentar :D , naistina sa istinski ...., no nemoje da se otreche i fakta, che si podstrekatelka i sega Anito shte mi izvadi dushata da go mahna :wink:
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

fuck написа:Elia, blagodarq za dobriq komentar :D , naistina sa istinski ...., no nemoje da se otreche i fakta, che si podstrekatelka i sega Anito shte mi izvadi dushata da go mahna :wink:
Ааааа, дори и щерката, като минаваше зад мен ти забеляза аватара и прояви интерес, кога и на нея щяли да й пораснат :oops: . Тя е все още на 6 :oops:
Изображение
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Elia написа:Аз намирам, че сутиенът е с доста малки чашки, което предизвиква съответно, така да се каже, преливане на определено количество тъкан (щях да кажа млечна жлеза, хи-хи). Според мен циците са истински, а може и да са плод на някой надарен хирург...
Тук можем да по спорим.Моите зорки очи казват-фалш и половина.Аз от известно време на сам ,след определен брой компютърни тестове, развих дарбата да различавам истинското от фалшивото,с цел оплюването на останалата част от женското съсловие по плажовете.
Другото което прави впечетеление че много се притиснала девойката . Как въобще диша?
п.с. Аз намирам аватара въз големичък и въз разсъблеченичък за децата които пишат тук.
И аз се присъединявам към Анито махниго.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

fuck написа:Elia, blagodarq za dobriq komentar :D , naistina sa istinski ...., no nemoje da se otreche i fakta, che si podstrekatelka i sega Anito shte mi izvadi dushata da go mahna :wink:
Айдеее, пак някой се прави на много интересен - пък и този аватар сме го виждали и по други форуми, така че не плагиатствай моля :P :P :P
P.S. Аман от split personalities
Заключено