moge li nqkoj da mi pomogne

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Dimitrov

moge li nqkoj da mi pomogne

Мнение от Dimitrov »

Iskam da vi popitam neshto: Az sam vis6ist no specialnosta mi e socialni dejnosti, vaprosa mi e sledniq ponege nemoga da sabera to4kite tarsq nqkoe momi4e kam koeto da se prika4q kato vtori kandidat kato 6te i poema raznoskite po kandidatstvaneto. Blagodarq vi predvaritelno
Аватар
naskoflex

Мнение от naskoflex »

Приятел,ще има кастинг скоро време запиши се :) ,ама ще гледат-излъчване,облекло,дрехи,други атрибути,ако мислиш че ще издържиш на конкуренцията пробай се-мен не ме одобриха :) :) :) ,а дали ще ме изтрият пак :)
Dimitrov

Мнение от Dimitrov »

ne se bazikam govorq seriozno
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Eiii, izpusnah te! Puk i az doidoh s muj... imam edna priatelka, koiato se kolebae dali da puska dokumenti - ako reshi - da ti kaja li? Tova e seriozno. Ama i neinite razhodi li poemash?
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

пиша ти лично съобщение
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: moge li nqkoj da mi pomogne

Мнение от yaiuat »

Dimitrov написа:Iskam da vi popitam neshto: Az sam vis6ist no specialnosta mi e socialni dejnosti, vaprosa mi e sledniq ponege nemoga da sabera to4kite tarsq nqkoe momi4e kam koeto da se prika4q kato vtori kandidat kato 6te i poema raznoskite po kandidatstvaneto. Blagodarq vi predvaritelno
Повечето едва ли ще се задоволят да им плащаш само разноските по кандидатстването. Такава която ще е съгласна на подобна сделка трябва да е с по лоши данни и от тебе (напр. да няма и висше обрз.). Но тогава няма смисъл да правите ансамбъл с нея :wink: (запознай се добре с точковата система и със всички разходи и гаранции и ще разбереш че си тръгнал по погрешен път. Но щом можеш да извадиш към $5 бона за да финансираш някоя и да и помагаш в началото в Канада (Оооо а тя ще иска това) то не е ли по добре да инвестираш тая пачка в себе си-напр. да вземеш някой сертификат или курс да изкараш. :)
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

аре стига си плашил човека-провери ми личното съобщение-ние тая кандидатка,като стъпи тук ще я посрещнем и т.н.-нямаш грижи за нея тук.

въпроса е да се харесате взаимно.

има сума ти и свестни момичета останали в Бг със всичките образования и езици,но с приход цифром/словом 250/двеста и петдесет лева-как да ги съберат парите,а-не искат да си продават гъза и няма как с две с три с пет работи пак не можеш да спестиш
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

THC написа:аре стига си плашил човека-провери ми личното съобщение-
има сума ти и свестни момичета останали в Бг
Съгласен съм че има, но едва ли ще ги намери тука
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Vij THC - da si gledash rabotata - az predi tebe mu napravih predlojenie na choveka! Glei si rabota s tvoiata kandidatka! Moiata e s vishe i govori frenski kato bulgarski! nema da ia iztukvam poveche! aaaaama de!
Изображение
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

моята е с две висши и ми беше учителка по френски - говори английски също перфектно-има стаж като учителка и като мениджър на компютърна зала - аре ся да си ги мерим а?

за оправдание ще ти кажа само че беше учителка и на Пенка-да не съдиш по моя френски ,че нищо не знае :lol: :lol: :lol:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Абе я най-добре ги съберете тия кандидатки и да направят едно наддаване. Пазарна икономка, нал' тъй ... :wink: .
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

aaa, THC - taka sum suglasna. Ne shtem nie tuk razni prostakesi da ni nabutvash! Obache ima problem - madamata e ot Varna. nashiat chovek sofianka li tarsi? Shtoto, ako e taka - az sum s predimstvo (ne az, a moiata kandidatka!)
Изображение
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

Elia написа:Vij THC - da si gledash rabotata - az predi tebe mu napravih predlojenie na choveka! Glei si rabota s tvoiata kandidatka! Moiata e s vishe i govori frenski kato bulgarski! nema da ia iztukvam poveche! aaaaama de!
THC написа:моята е с две висши и ми беше учителка по френски - говори английски също перфектно-има стаж като учителка и като мениджър на компютърна зала - аре ся да си ги мерим а?
Нещо не се връзва- хем с висше, хем франсе като бг говорели, па и англе. Тогава защо са им партньори? :P Не ми се вярва да е само заради някаква смешна емиграционна такса. С по горните качества могат да изкарат тия пари за сравнително кратко време дори и в бг.

То ако е да се лансират кандидатки- аз мога да му предложа такава, която освен че има горните качества но и ще си плати сама всички разходи.

Междудругото, Dimitrov ти след като искаш да и плащаш всичко откъде може така да си сигурен че ще се яви на интервюто с тебе. Ми тя нищо не е платила- нищо не губи ако под влиянието на емоции или под влиянието на някаква нейна гледна точка за нещата реши друго. Или ако някой през това време и предложи по-добра оферта. $ :queen: Видиш ли графиката в ляво- ето така жената си променя поведението :beer: 8)
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Абе ,извинете ме ,че се меся ама не можех да се сдържа да попитам:
Какво мислят Канадските власти за многожвнството?
Та да се вземат младите ка'т се харесат па к'во ка'т са трима :lol:
Димитров ще е доволен ....май..... :wink:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
naskoflex

Мнение от naskoflex »

Абе къде са тия жени с качества,дайте една и за мен-леле останах последен на опашката :)
Заключено