moge li nqkoj da mi pomogne
moge li nqkoj da mi pomogne
Iskam da vi popitam neshto: Az sam vis6ist no specialnosta mi e socialni dejnosti, vaprosa mi e sledniq ponege nemoga da sabera to4kite tarsq nqkoe momi4e kam koeto da se prika4q kato vtori kandidat kato 6te i poema raznoskite po kandidatstvaneto. Blagodarq vi predvaritelno
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: moge li nqkoj da mi pomogne
Повечето едва ли ще се задоволят да им плащаш само разноските по кандидатстването. Такава която ще е съгласна на подобна сделка трябва да е с по лоши данни и от тебе (напр. да няма и висше обрз.). Но тогава няма смисъл да правите ансамбъл с неяDimitrov написа:Iskam da vi popitam neshto: Az sam vis6ist no specialnosta mi e socialni dejnosti, vaprosa mi e sledniq ponege nemoga da sabera to4kite tarsq nqkoe momi4e kam koeto da se prika4q kato vtori kandidat kato 6te i poema raznoskite po kandidatstvaneto. Blagodarq vi predvaritelno

аре стига си плашил човека-провери ми личното съобщение-ние тая кандидатка,като стъпи тук ще я посрещнем и т.н.-нямаш грижи за нея тук.
въпроса е да се харесате взаимно.
има сума ти и свестни момичета останали в Бг със всичките образования и езици,но с приход цифром/словом 250/двеста и петдесет лева-как да ги съберат парите,а-не искат да си продават гъза и няма как с две с три с пет работи пак не можеш да спестиш
въпроса е да се харесате взаимно.
има сума ти и свестни момичета останали в Бг със всичките образования и езици,но с приход цифром/словом 250/двеста и петдесет лева-как да ги съберат парите,а-не искат да си продават гъза и няма как с две с три с пет работи пак не можеш да спестиш
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- yaiuat
- Обратна връзка:
Elia написа:Vij THC - da si gledash rabotata - az predi tebe mu napravih predlojenie na choveka! Glei si rabota s tvoiata kandidatka! Moiata e s vishe i govori frenski kato bulgarski! nema da ia iztukvam poveche! aaaaama de!
Нещо не се връзва- хем с висше, хем франсе като бг говорели, па и англе. Тогава защо са им партньори?THC написа:моята е с две висши и ми беше учителка по френски - говори английски също перфектно-има стаж като учителка и като мениджър на компютърна зала - аре ся да си ги мерим а?

То ако е да се лансират кандидатки- аз мога да му предложа такава, която освен че има горните качества но и ще си плати сама всички разходи.
Междудругото, Dimitrov ти след като искаш да и плащаш всичко откъде може така да си сигурен че ще се яви на интервюто с тебе. Ми тя нищо не е платила- нищо не губи ако под влиянието на емоции или под влиянието на някаква нейна гледна точка за нещата реши друго. Или ако някой през това време и предложи по-добра оферта. $ :queen: Видиш ли графиката в ляво- ето така жената си променя поведението

- Дякон Игнатий