Ще строим завод

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
joro

Мнение от joro »

Egati kva mi e goliama snimkata, ne znam kak da ia namalia, daite malko akul
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

mnogo mi haresva vashia forum,i redovno cheta tuk vsichko.vijdam che ima mnogo umni glavi,za razlika ot men.Iskam da pitam moje li niakoi da mi pomogne-instalirah si Incredimail,no me moga da izprashtam i poluchavam nishto,zashto ne moga da polzvam tazi poshta?ako niakoi znae i moje da mi pomogne,shte sym mnogo blagodarna :roll: Syjaliavam,che tova ne e po temata,no pyk da pravia nova tema li?
Plamen

Мнение от Plamen »

joro написа:Hahaha, nie v Bansko zavoda go postroihme otdavna, sega stroim pistaaaaaaaa, da se parzaliat zabogatelite rabotnici s golemite zaplati.
Що, бе Жоре, пак съсипвате планината...не ви ли стигат тия дето имате...човек като погледне от красивата разложка долина към грозния и осечен пирин на Банско му иде да реве като малко дете...щеше де видите вие кон боб яде ли ако бяхте в Канада- да ве награбят прородозащитниците... :shock:
joro

Мнение от joro »

Plamen написа:Що, бе Жоре, пак съсипвате планината...не ви ли стигат тия дето имате...човек като погледне от красивата разложка долина към грозния и осечен пирин на Банско му иде да реве като малко дете...щеше де видите вие кон боб яде ли ако бяхте в Канада- да ве награбят прородозащитниците... :shock:
Plamene, ne si v 4as, na drugi mesta se se4e mnogo pove4e, poneje horata niamat rabota i se izhranvat s kontrabanda na durvesina. V Banskata gora nikoi ne se4e, samo edna proseka e napravena za kabinkovia lift, nikoi v Bansko niama da si uni6toji hliaba. A i v Canada se se4e, i tam ima pisti i liftove :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Joro, edvam ti zaredih kartinkata, mnogo zle se vijda toia sait sladur.com v Canada.

Изображение

Eto ti smalena ako ti haresva:
http://www.bodurov.com/info/JoroPhoto.jpg
Последно промяна от vladi на Нед Окт 05, 2003 10:31 pm, променено общо 4 пъти.
Plamen

Мнение от Plamen »

joro написа: Plamene, ne si v 4as, na drugi mesta se se4e mnogo pove4e, poneje horata niamat rabota i se izhranvat s kontrabanda na durvesina. V Banskata gora nikoi ne se4e, samo edna proseka e napravena za kabinkovia lift, nikoi v Bansko niama da si uni6toji hliaba. A i v Canada se se4e, i tam ima pisti i liftove :D :D
Жалкото е че си прав...като си спомня на какво приличаше "Предел" преди да замина...жалка картинка...ама банския баир се вижда отвякъде...та и това допълнително загрозява...иначе в Канада неможеш да отрежеш дори дървото си в задния двор без разрешение на общината...
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Имаме поети превъзходни...и природа за милиарди...
Само дето хората не струват...
Има нещо в биополетата на Балканите, което прави тези иначе толкова умни и симпатични българи да се държат като типични такива... :D
:beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

ssttoo написа:освен баничрница, може и меки-такава
мекичарница демек

дет' вика диджея - ранътъ пра'и борбътъ
И бозаджийница!
Обичам да преча
djredhat

Мнение от djredhat »

anito написа:И бозаджийница!
eee, kwa sha e taq banicharnica, ako w neq ne se prodawa bozichka?
nema nujda otdelna firma za bozichka ...
Изображение
Riba

Мнение от Riba »

Kato patuvahme kam Montreal,imashe edna jenichka,deto otivashe na gosti na sina si i mu noseshe 2 l.boza.Mitnicharite (vav Viena)pitali kakvo e,tya opitala da obyasni,te pomirisali...i kazali,dobre.Ta bozata stigna do Canada.Taka che,meraklii za boza i banichki ima mnogo...
Pozdravi :)
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

[quote="anito']И бозаджийница![/quote]

И шкембеджийница!

За да няма изненадани ;)
Riba

Мнение от Riba »

ssttoo,pak shte se nameri nyakoi deto shte kaje,ama tuka shkembeto e mnogo byalo(izbeleno) i ne mirishe kakto si mu e reda...(kato naprimer tova v BG)
:)
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Шкембето не мирише както трябва, защото сте забравили да сварите и мръсния парцал вътре...

А, бон апетит...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

djredhat написа:
anito написа:И бозаджийница!
eee, kwa sha e taq banicharnica, ako w neq ne se prodawa bozichka?
nema nujda otdelna firma za bozichka ...
bOZI4KATA NE MOVE DA E PRIDRUGAWA6T FAKTOR. tIA TRIABWA DA SE PROIZWEVDA!
POZNAWA LI NIAKOJ TEHNOLOGIATA ZA PROIZWODSTWO NA BOZA :?:
ILI 6TE TRIABWA DA WIKAME BAJ AN4O CIGANINA DA IA ZABARKA? :lol:
Обичам да преча
Plamen

Мнение от Plamen »

Lub0 написа:Шкембето не мирише както трябва, защото сте забравили да сварите и мръсния парцал вътре...

А, бон апетит...
Я, ЛюбО...на тебе кой ти каза че тука не знаем как се прави шкембе чорба...я иди на плазата кот дю неж и влез в ресторанта с баш българско име "Лю пети каво" да видиш там какво шкембе правят...трепач...и с парцала и без парцала си е супер...Ако не вярваш, дай да се хванем на бас на една шкембе-чорба, че ще ти хареса... :wink:
Заключено