Ще строим завод
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
mnogo mi haresva vashia forum,i redovno cheta tuk vsichko.vijdam che ima mnogo umni glavi,za razlika ot men.Iskam da pitam moje li niakoi da mi pomogne-instalirah si Incredimail,no me moga da izprashtam i poluchavam nishto,zashto ne moga da polzvam tazi poshta?ako niakoi znae i moje da mi pomogne,shte sym mnogo blagodarna
Syjaliavam,che tova ne e po temata,no pyk da pravia nova tema li?

Що, бе Жоре, пак съсипвате планината...не ви ли стигат тия дето имате...човек като погледне от красивата разложка долина към грозния и осечен пирин на Банско му иде да реве като малко дете...щеше де видите вие кон боб яде ли ако бяхте в Канада- да ве награбят прородозащитниците...joro написа:Hahaha, nie v Bansko zavoda go postroihme otdavna, sega stroim pistaaaaaaaa, da se parzaliat zabogatelite rabotnici s golemite zaplati.

Plamene, ne si v 4as, na drugi mesta se se4e mnogo pove4e, poneje horata niamat rabota i se izhranvat s kontrabanda na durvesina. V Banskata gora nikoi ne se4e, samo edna proseka e napravena za kabinkovia lift, nikoi v Bansko niama da si uni6toji hliaba. A i v Canada se se4e, i tam ima pisti i liftovePlamen написа:Що, бе Жоре, пак съсипвате планината...не ви ли стигат тия дето имате...човек като погледне от красивата разложка долина към грозния и осечен пирин на Банско му иде да реве като малко дете...щеше де видите вие кон боб яде ли ако бяхте в Канада- да ве награбят прородозащитниците...

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Joro, edvam ti zaredih kartinkata, mnogo zle se vijda toia sait sladur.com v Canada.

Eto ti smalena ako ti haresva:
http://www.bodurov.com/info/JoroPhoto.jpg

Eto ti smalena ako ti haresva:
http://www.bodurov.com/info/JoroPhoto.jpg
Последно промяна от vladi на Нед Окт 05, 2003 10:31 pm, променено общо 4 пъти.
Жалкото е че си прав...като си спомня на какво приличаше "Предел" преди да замина...жалка картинка...ама банския баир се вижда отвякъде...та и това допълнително загрозява...иначе в Канада неможеш да отрежеш дори дървото си в задния двор без разрешение на общината...joro написа: Plamene, ne si v 4as, na drugi mesta se se4e mnogo pove4e, poneje horata niamat rabota i se izhranvat s kontrabanda na durvesina. V Banskata gora nikoi ne se4e, samo edna proseka e napravena za kabinkovia lift, nikoi v Bansko niama da si uni6toji hliaba. A i v Canada se se4e, i tam ima pisti i liftove![]()
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Имаме поети превъзходни...и природа за милиарди...
Само дето хората не струват...
Има нещо в биополетата на Балканите, което прави тези иначе толкова умни и симпатични българи да се държат като типични такива...
Само дето хората не струват...
Има нещо в биополетата на Балканите, което прави тези иначе толкова умни и симпатични българи да се държат като типични такива...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
bOZI4KATA NE MOVE DA E PRIDRUGAWA6T FAKTOR. tIA TRIABWA DA SE PROIZWEVDA!djredhat написа:eee, kwa sha e taq banicharnica, ako w neq ne se prodawa bozichka?anito написа:И бозаджийница!
nema nujda otdelna firma za bozichka ...
POZNAWA LI NIAKOJ TEHNOLOGIATA ZA PROIZWODSTWO NA BOZA

ILI 6TE TRIABWA DA WIKAME BAJ AN4O CIGANINA DA IA ZABARKA?

Обичам да преча
Я, ЛюбО...на тебе кой ти каза че тука не знаем как се прави шкембе чорба...я иди на плазата кот дю неж и влез в ресторанта с баш българско име "Лю пети каво" да видиш там какво шкембе правят...трепач...и с парцала и без парцала си е супер...Ако не вярваш, дай да се хванем на бас на една шкембе-чорба, че ще ти хареса...Lub0 написа:Шкембето не мирише както трябва, защото сте забравили да сварите и мръсния парцал вътре...
А, бон апетит...