Kvartiri - Kvartali, Ceni

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
dakel1

Мнение от dakel1 »

A megdu drugoto shto mi se struva 4e sme se vijdali i ti si givyala na kvartira v Sofia , ako ne se laga v Lozenez, a vsashnost si ot Blagoevgrad-vloeto razbira se nyama loasho , no mnogo dobre obyasnyava iskazvaniyata ti ! Ako barkam IZVINI ME! :P
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

:roll: Някой може ли да каже как вървят наемите на малка самостоятелна къща в покрайнините на Монреал?!? :?: :wink:
И голяма глупост ли ще е ако рискуваш да наемеш нещо такова?!?
Имам впредвид заради транспорт, училища, болници, работа и т.н...
...и финансова политика, разбира се... :wink:
Изображение
Аватар
niki_70
Експерт по жените
Обратна връзка:

Мнение от niki_70 »

Абе Clarissa къде се навираш между шамарите?Трябва да поживееш поне 30-ина години на пъпа на София, за да можеш да се научиш да мислиш правилно. :P :P Ти от Благоевград или от Лозенец или от където и да е (дето не е пъпа) що се осмеляваш да противоречиш на расовите индивиди? :D :D :D
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

George Carlin
survivor

Мнение от survivor »

Ne mislite li che diskusiyata vze mnogo neblagopriyaten razvoy? Az mislya che vseki kaza za kvartalite kakvoto znae, vsyako mnenie razbira se e subektivno. Idva Koleda i ne si struva da si razvalyame predpraznichnoto nastroenie :wink:
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

tornado написа::roll: Някой може ли да каже как вървят наемите на малка самостоятелна къща в покрайнините на Монреал?!? :?: :wink:
И голяма глупост ли ще е ако рискуваш да наемеш нещо такова?!?
Имам впредвид заради транспорт, училища, болници, работа и т.н...
...и финансова политика, разбира се... :wink:
Чакай! Да не я заключи някой!!! :o
Никой не ми отговори на въпроса :x , а това е от малкото пъти когато наистина питам сериозно...
Моля някой, ако знае нещо, да пише!!!!
:beer:
Изображение
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Търси тук, като сложиш рент:

http://www.mls.ca/
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Lub0 написа:Търси тук, като сложиш рент:

http://www.mls.ca/
Lub0, голямо мерси братче!!!
Само дето ще ми трябва половин седмица поне да го проуча..... :lol: :lol: :lol:
А като гледам и даскалицата по френски ще трябва "да заклещя" :wink: .....
Изображение
Clarissa

Мнение от Clarissa »

Mislex da ne se obagdam, no nyakoy xora me yadosaxa!

:lol: :lol: :lol:
Ама защо си късаш нервите с настоящия форум... Забележи моля те, тук обменяме мнения, понякога се спори повечко, с повече чувство за хумор... но обидите и заплахите не смятам, че са желателни. По-горният ти постинг в стил "аз май те познавам тебе", като заплаха ли да го разбирам? Кажи ми да знам, че нещо много се ядосваш: - ))

И какво те притеснява, че занимаваш целия форум дали съм от Заимов, Обеля, Лозенец или село Ореш Плевенско, и каква връзка има това с претенциите ми, и най-вече в твоята работа какво влиза, хич не става ясно... прощавай...

shtom si tolkova kompetentna

не твърдя такова нещо, ти го казваш, благодаря за комплимента все пак

May pove4eto ot vas ot malki Bg. grad4eta-imat nay-golemi pretenzii!

горко бих казала на имигрантите без големи претенции... няма да им е розов живота...

Ne za drugo , a shtoto az sam givyala 30 i pove4e godini na Papa na Sofia....Ya po-skromno !

Машалла!

Abe vie ot kade idvate, 4e ste s takiva pretenzii i tolkova kompetentno se izkazvate!

:D :D :D без коментар.....

Моля задръж си невъзпитаните изблици извън форума. Ако не си забелязал, да ти кажа, че нито на мен, нито на някой от приятелите наоколо очевидно не ни е приятно да ни занимаваш със съжденията си кой от кое село е и какви претенции трябва да има, колко трябва да е скромен, и други "трябва". Неадекватно е...
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

dakel1 написа:Abe vie ot kade idvate, 4e ste s takiva pretenzii i tolkova kompetentno se izkazvate! May pove4eto ot vas ot malki Bg. grad4eta-imat nay-golemi pretenzii! Ne za drugo , a shtoto az sam givyala 30 i pove4e godini na Papa na Sofia....Ya po-skromno !
по мои наблюдения провинциалистите са доста често тези дето сте живели на пъпа на софия, отколкото тези, които са от провинцията!

пс но е истина и че доста хора независимо от къде са (!) имат твърде големи претенции... не говоря за стремежи и желания, а някакви такива празни претенции като тук да съм им длъжни и те да си ехей-хей къде къде по от други :)
pomiar
Обратна връзка:

Мнение от pomiar »

Dakel, vinagi sam kazval che e po-dobre da si pomiar ot selo, otkolkoto razglezen porodist pes ot Sofia :wink:
Ti bratche se izkaza nepodgotven po adres na nas, selianite i smiatam che e redno da se izvinish ili da si ponesesh posledstviata zakluchavashti se v totalnoto otritsanie i spravedlata i nepodpravena kritika na vsichki nas, jiveeshti izvan t.n. stolitsa na Bulgaria :P
Ima hora gotovi da braniat istinata dokato ot neia ne ostane nishto. (J.R.Openhimer)
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

dakel1 написа:Ne za drugo , a shtoto az sam givyala 30 i pove4e godini na Papa na Sofia
Ами,че какво му е толкова хубаво да живее човек на пъпа на София :?: Аз лично предпочитам да живея на гърдите на София :wink:
survivor

Мнение от survivor »

Abe hora, tolkova li e trudno da saobrazite - obsazhdame nyakakva ulica, govorim vsichki kak ne ni haresva, izvednazh se okazva che mezhdu nas ima nyakoy koyto zhivee tam i go priema lichno, zashtoto tam mu e doma. Tolkova li e trudno da proyavite malko tact i da sprete da pishete za tova, za tazi ulica i bez tova dostatachno losho se izpisa, ama da zapazite pone malko dostoynstvoto na choveka :oops:
dakel1

Мнение от dakel1 »

Bez KOMENTAR! Idva Koleda, vreme za razbiratelstvo , lubov i usmivki!Pak i nie ot Wakley v po4ivkite megdu egednevnite ubiistva , narkomanski sborishta i poboishta tryabva da si po4inem pone po praznizite i da se zamislim varxu tagnata si , nesretna sadba..... :cry:
alexiworld
Обратна връзка:

Мнение от alexiworld »

Blagodaria na vsichki za vasheto uchastie v temata! Naistina niama nujda da sporim do stepen na karane. Praznici idvat! :)
pomiar
Обратна връзка:

Мнение от pomiar »

Dakel, bratched. Ne se nervirai de. Za Walkley si prav. Ima poznat deto jivee tam i ulitsata ne e chak tolkova ujasna kakto ia opisva Blu Peshan-a. Interesno mi e da znam toi kat e tolkova otvoren kade jivee :wink:
Obache za Sofia i selianite nema da se razberem :wink:
veseli praznitsi i na tebe i na survivar-a i na drugite unatsi i unatchki ot foruma :D
Ima hora gotovi da braniat istinata dokato ot neia ne ostane nishto. (J.R.Openhimer)
Заключено