Pak cigari
Pak cigari
Ima li niakoi koito e poluchaval cigri v kolet ot Bulgaria?
Kak da gi skria uspechno?
Blagodaria!
Kak da gi skria uspechno?
Blagodaria!
Ima.Hubavo e kogato se opakovat v Balgaria da se slojat zaedno s neshto drugo[na men mi prashtat boia za kosa i bilki] i na paketa da ne pishe cigari ami podaraci.Sashto e hubavo samite stekove [max 2 br.]da se razopakovat, zashtoto ako mine koleta na skener se vijda folioto i go proveriavat.Poniakoga vapreki vsichki tezi vratki gi hvashtat i na belejkata ot poshtata pishe da si nosish okolo 100 CAD mito.Ne moga da im razbera sistemata, uj zakonite im jelezni pak za edni i sashti cigari vednaj iskat mito 95CAD drug pat 104.Otplesnah se. Znach ako sa vidiali che ima cigari i iskat mito procedurata e slednata.Otivate v poshtata i kazvate che toia kolet ne go iskata i da go varnat na podatelia.Te go vrashtat {nishto ne doplashtate to si e vklucheno v nachalnata cena na paketa}Posle vashite blizki go izprashtat otnovo.Za sega ne se vliza v niakakvi bazi danni i sledvashtia pat vsichko si e normalno.Abe to si zavisi ot kasmeta na choveka moje i dva pati pored da go hvanat.Drugo vajno utochnenie:paketa se izprashta ne kato kolet, a kato"preporachan paket do 2 kg".Tova e!Poznaite kakvo pravia dokato pisha!
- drifter
- Обратна връзка:
В централната софийска поща служителките приемащи тези "малки пратки" най-безцеремонно ги преравят и ти връщат каквото намерят за добре. Ако си имал глупоста да опаковаш пакета предварително го разкъсват с нокти и зъби и те гледат накриво заради допълнителните усложнения
Може би в други клонове приемат на доверие какво пращаш, но тези са цербери 

All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Blagodaria mnogo. Az mislia da mi pratiat bilki i v bilkite da slojat nasipno cigarite zaedno i s drugi nechta za pulnej. Cigarite ne sa nai vajnoto ama taka i taka chte izprachtat kolet zachto da niama i nechto "polezno".
>>> Poznaite kakvo pravia dokato pisha!>>>>
Ot parvia put chte se opitam
Puchite cigari!
>>> Poznaite kakvo pravia dokato pisha!>>>>
Ot parvia put chte se opitam

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Svetnaha me skoro za cigari Native - no ne malyk paket, a edna goliama kutia (plochka, king size) s vsichki grozni snimki na cancer kakto si mu e redyt, dosusht kato normalnite kutii, nai-chitavite, koito sym probvala do sega. Prodavali se v Kanawake, no tochno v koe magazinche, taka i ne razbrah. Struvat 2.50. Na plaza CDN ima samo malyk mek paket Native i mai ne sa tolkova hubavi.
Viva la Canada ,k,va stana tya izbyagahme ot chalgata ,alkohola i cigarite mente ot BG,plyuhme,plyuhme poslednata i nakraya ;obarnal se Iliya pak v tiya;
Dnes na St. Loren styah da biya edin ;ciganin ; deto mi izkarti chistachkata v opita si da mi ;izmie; prednoto staklo,koeto ne mu pozvolih.Vazdargah se da go storya ,a toy ot blagodarnost mi schupi ogledaloto s kancheto deto proseshe.
Ne znam ,na ciganite v Bg. pone kato im kagesh VAZ. se respektirat,a tiya tuk sa tolkova nagli,imam chuvstvoto,che ako se opitam da se zashtitya v podobna situaciya ste me izkarat vinoven i nyama da izlyaza ot Kakamangata.
Dnes na St. Loren styah da biya edin ;ciganin ; deto mi izkarti chistachkata v opita si da mi ;izmie; prednoto staklo,koeto ne mu pozvolih.Vazdargah se da go storya ,a toy ot blagodarnost mi schupi ogledaloto s kancheto deto proseshe.
Ne znam ,na ciganite v Bg. pone kato im kagesh VAZ. se respektirat,a tiya tuk sa tolkova nagli,imam chuvstvoto,che ako se opitam da se zashtitya v podobna situaciya ste me izkarat vinoven i nyama da izlyaza ot Kakamangata.