Pak cigari

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
f

Pak cigari

Мнение от f »

Ima li niakoi koito e poluchaval cigri v kolet ot Bulgaria?
Kak da gi skria uspechno?
Blagodaria!
agatha

Мнение от agatha »

Ima.Hubavo e kogato se opakovat v Balgaria da se slojat zaedno s neshto drugo[na men mi prashtat boia za kosa i bilki] i na paketa da ne pishe cigari ami podaraci.Sashto e hubavo samite stekove [max 2 br.]da se razopakovat, zashtoto ako mine koleta na skener se vijda folioto i go proveriavat.Poniakoga vapreki vsichki tezi vratki gi hvashtat i na belejkata ot poshtata pishe da si nosish okolo 100 CAD mito.Ne moga da im razbera sistemata, uj zakonite im jelezni pak za edni i sashti cigari vednaj iskat mito 95CAD drug pat 104.Otplesnah se. Znach ako sa vidiali che ima cigari i iskat mito procedurata e slednata.Otivate v poshtata i kazvate che toia kolet ne go iskata i da go varnat na podatelia.Te go vrashtat {nishto ne doplashtate to si e vklucheno v nachalnata cena na paketa}Posle vashite blizki go izprashtat otnovo.Za sega ne se vliza v niakakvi bazi danni i sledvashtia pat vsichko si e normalno.Abe to si zavisi ot kasmeta na choveka moje i dva pati pored da go hvanat.Drugo vajno utochnenie:paketa se izprashta ne kato kolet, a kato"preporachan paket do 2 kg".Tova e!Poznaite kakvo pravia dokato pisha!
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

В централната софийска поща служителките приемащи тези "малки пратки" най-безцеремонно ги преравят и ти връщат каквото намерят за добре. Ако си имал глупоста да опаковаш пакета предварително го разкъсват с нокти и зъби и те гледат накриво заради допълнителните усложнения :) Може би в други клонове приемат на доверие какво пращаш, но тези са цербери :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
f

Мнение от f »

Blagodaria mnogo. Az mislia da mi pratiat bilki i v bilkite da slojat nasipno cigarite zaedno i s drugi nechta za pulnej. Cigarite ne sa nai vajnoto ama taka i taka chte izprachtat kolet zachto da niama i nechto "polezno".

>>> Poznaite kakvo pravia dokato pisha!>>>>

Ot parvia put chte se opitam :) Puchite cigari!
todor73

Мнение от todor73 »

taia istoria mi prilacha malko na: vse edno si v zatvora ili v studenski grad :D i vashite vi prastat edna koshnica s pecheno pile, edin somun hliab i t.n.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Aaa, siakash si nov tuk...Az kolko pati da puskam tema za tezi cigari be! ia da otidesh v Plazata pri Bobi - ima cigari. Ako ne - pri indiancite - i na dvete mesta sa ednakvo skapi - 23 dolara 200 kusa ''nalivni'', v kutii izlizat na 25 dolara.
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
f

Мнение от f »

Da naistina malko studentska istoria se poluchava ama gledam da izpolzvam namalenieto...

A tia idianskite stavat li za puchene?
Аватар
f

Мнение от f »

Nov sum - na tri meseca presen novobranec ochte sofiiska bira pikaia :)
Daje pod niknama imache "novobranec" ama izchezna niakade...
I posleden tormoz tva "Plazata pri Bobi" kak da go otkria?
Mersi za sadeistvieto...
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Плаца Кот-де-Неж, слизаш по ескалатора, отсреща малко в дясно - Бистро! Можеш да отнесеш и шише ракия, та да спреш да пикаеш софийска бира :D ! Плацата знаеш ли я?
To Live Is To Die
Clarissa

Мнение от Clarissa »

Svetnaha me skoro za cigari Native - no ne malyk paket, a edna goliama kutia (plochka, king size) s vsichki grozni snimki na cancer kakto si mu e redyt, dosusht kato normalnite kutii, nai-chitavite, koito sym probvala do sega. Prodavali se v Kanawake, no tochno v koe magazinche, taka i ne razbrah. Struvat 2.50. Na plaza CDN ima samo malyk mek paket Native i mai ne sa tolkova hubavi.
bateto

Мнение от bateto »

Viva la Canada ,k,va stana tya izbyagahme ot chalgata ,alkohola i cigarite mente ot BG,plyuhme,plyuhme poslednata i nakraya ;obarnal se Iliya pak v tiya;
Dnes na St. Loren styah da biya edin ;ciganin ; deto mi izkarti chistachkata v opita si da mi ;izmie; prednoto staklo,koeto ne mu pozvolih.Vazdargah se da go storya ,a toy ot blagodarnost mi schupi ogledaloto s kancheto deto proseshe.
Ne znam ,na ciganite v Bg. pone kato im kagesh VAZ. se respektirat,a tiya tuk sa tolkova nagli,imam chuvstvoto,che ako se opitam da se zashtitya v podobna situaciya ste me izkarat vinoven i nyama da izlyaza ot Kakamangata.
Заключено