оххххх, мамооо, знаем ги предназначенията на медсестрите- да доставят удоволствие на лекарите :llove:JOY написа:Ох,мамини многознайковци!![]()
Да не ви се налага сериозна медицинска помощ, че ще ви питам тогава какво е предназначението на сестрите!
хомеопатия?
-
- Обратна връзка:
Много трудно човек попада на добър хомеопат. Комерсиализацията в тази област наистина е опасна. Странно е да се купува такова лекарство от аптеката, при положение, че се приготвя индивидуално за всеки пациент.
Иначе чрез хомеопатия могат да се получат резултати, трудно достижими за официалната медицина, а и без вредните странични въздействия на медикаментитите, които, лекувайки едно заболяване, разсипват целия организъм чрез “страничните” си ефекти.
На следния сайт има интересно описание на х. (но не зная дали лекарят, автор на сайта, дейсвително е много добър).
http://homeopathia.hit.bg/page1.htm
Иначе чрез хомеопатия могат да се получат резултати, трудно достижими за официалната медицина, а и без вредните странични въздействия на медикаментитите, които, лекувайки едно заболяване, разсипват целия организъм чрез “страничните” си ефекти.
На следния сайт има интересно описание на х. (но не зная дали лекарят, автор на сайта, дейсвително е много добър).
http://homeopathia.hit.bg/page1.htm
аааа, даааа, сещам се за него- Синдром на Емоционалния Срив, едни петна ти излизат на тила и той те лекува, ха ха. по Канал 2001 го даваха постоянно. Жой, ама той лекар ли е бил тоя образ???JOY написа:.Тези,които са тук вероятно не помнят,но тези в България не може да не са чували за т.нар. Др. Захариев,който баламосва хората по една от телевизиите с лечение на "петна на енергетийния срив"...За нещастие,същия този абсолютен шарлатан ми е съсед и съм била ежедневно свидетел на килоетражните опашки пред кабинета му. .
Последно промяна от sasho71 на Вто Ное 30, 2004 12:08 am, променено общо 1 път.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- drifter
- Обратна връзка:
Честно казано ми е трудно да разбера как като разбиеш 10 грама вещество в 10 литра вода, след това вземеш няколко капки от сместа и пак ги разбиеш в 10 литра и пак вземеш няколко грама ..... и т.н. ще остане каквато и да е следа от първоначалните 10 гр. И каква друга енергия ще има вътре освен енергията на водните молекули 
Ама човек като е на зор е готов и за сламка да се хване.
Като гледам съдбата на медицинските сестри е по-тежка и от тази на блондинките
А си се обадил и веднага почват подмятания. Затова пък само за тях има място в приказките 
Joy, не им се давай!

Ама човек като е на зор е готов и за сламка да се хване.
Като гледам съдбата на медицинските сестри е по-тежка и от тази на блондинките

Joy, не им се давай!
Хмм, Боарон може и да не са фармацевтична компания в пълния смисъл, ама знаеш ли те пък какви печалби правятsurvivor написа:... Шест пъти изпи едни хапчета на Буарон и стана най-здравото дете на света. Ти ако щеш вярвай. Те и фармацевтичните компании трябва да правят печалби в края на краищата.

Тея бонбонки Осцилококцинум дето ги продават по 5 лева България - майко мила... Прасвам 4-5 пакетчета Фервекс по 60 стотинки и си свиркам

- St.Anger
- Some Kind of Monster
Не е уместно хомеопатията да се съпоставя с китайската медицина, защото втората има 5000 годишна история! Хомеопатията е една измислица, която се възползва от факта, че съвременната медицина е сравнително млада и има доста празни полета все още!JOY написа: Приемам хомеопатията аз лично не по-сериозно от китайска медицина,мануална терапия,иглотерапия,фитотерапия,лечебно гладуване,калолечение и т.н.
To Live Is To Die
какой туйтуйтуй хомеопатията???
ааа оооххцилококцинууум - бе знам го туй - баща ми се хвалеше ,че го излекувало от грип,аз кат се разболея пих и от ох-цилококцинум и от другите бози-файда = 0 ,докат не набухам антибиотиците не се опраям,но тука нали не ги продават свободно ,а пък ако трябва да чакаш лекар ще починеш - я от старост ,я от болестта и пробвах нов много ефективен метод по 3 шепи витамин С дневно - и оздравяваш-препоръчвам го на всички
А преди тва пробвах и некви други - ехинацея,стрък от лудо биле,стрити миши опашки при пълнолуние пак ефект=0
Сигурно трябва да вярваш в тея работи ,за да те хванат - пък аз само на антибиотици вярвам(и на трибестан
)
ааа оооххцилококцинууум - бе знам го туй - баща ми се хвалеше ,че го излекувало от грип,аз кат се разболея пих и от ох-цилококцинум и от другите бози-файда = 0 ,докат не набухам антибиотиците не се опраям,но тука нали не ги продават свободно ,а пък ако трябва да чакаш лекар ще починеш - я от старост ,я от болестта и пробвах нов много ефективен метод по 3 шепи витамин С дневно - и оздравяваш-препоръчвам го на всички
А преди тва пробвах и некви други - ехинацея,стрък от лудо биле,стрити миши опашки при пълнолуние пак ефект=0
Сигурно трябва да вярваш в тея работи ,за да те хванат - пък аз само на антибиотици вярвам(и на трибестан

-
ne namiram 4e homeopati4nite lekarstva tuk sa po-skupi ot bg. studal, siropa za ka6lica si be6e 7 kinta v bg i tuka e tolkoz, a e nai dobria sirop za ka6lica.
joy.. ama ti prosto si neveroiatna, po vsi4ki vuprosi kompetentna. dobre 4e riadko se viasvam ta ne mi se nalaga mnogo da te 4eta i razberi med sestra e med sestra a ne lekar i 90% ne blestiat s osoben intelekt.
joy.. ama ti prosto si neveroiatna, po vsi4ki vuprosi kompetentna. dobre 4e riadko se viasvam ta ne mi se nalaga mnogo da te 4eta i razberi med sestra e med sestra a ne lekar i 90% ne blestiat s osoben intelekt.
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.