хомеопатия?
хомеопатия?
Здравейте на вси4ки,
Имам вапрос към медицинските лица във форума и към тези, които се лекуват с хомеопати4ни лекарства. Могат ли тези лекарства да се купуват свободно в аптеките в Канада и как вървят цените на една опаковка гранули на BOIRON на пример? Намират ли се такива лични лекари?
Имам вапрос към медицинските лица във форума и към тези, които се лекуват с хомеопати4ни лекарства. Могат ли тези лекарства да се купуват свободно в аптеките в Канада и как вървят цените на една опаковка гранули на BOIRON на пример? Намират ли се такива лични лекари?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
abe chovek, koi te izlaga che kato stanesh homo shte se izlekuvash...ne im viarvai :lol:
a seriozno, tuk ima health food stores i dori niakoi balgari imat takiva.
dokolkoto razbiram toia boiron e niakakav brand (compania)]eto tuk vij kakvi producti ima (ili napravo napravi search po i-neta):
boiron
a seriozno, tuk ima health food stores i dori niakoi balgari imat takiva.
dokolkoto razbiram toia boiron e niakakav brand (compania)]eto tuk vij kakvi producti ima (ili napravo napravi search po i-neta):
boiron
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Edna opakovka granuli, ama ne sam sigurna che sa na Boiron, sam kupuvala za 7-8 CAD, koeto za tukashnite standarti ne e mnogo. Nаmirat se svobodno v opredeleni apteki. Homeopati v Montreal se namirat, ima i nyakolko rusnaci. Az otskoro zapochnah s edna ruskinya, ama tryabva da mine vreme za da vidya dali e dobra i dali moga da ya preporacham. Ako si prenasyash homeopatichni lekarstva v samoleta, ne zabravyay da gi uviesh vav folio kato minavat prez rentgena.
- DrJack
- Обратна връзка:
Samo kato im vidish listovkata s indikaciite na raznite my tam homeopati4ni bozi i ti stava qsno 4e 90% sa psiho-somati4ni systoqniq.
Vse podbrali zabolqvaniq pri koito placebo efekta e silen - tarikati, stoto znaqt 4e tova koeto prodavat ne sa lekarstva.
Nqma nikakyv smisul ot homeopatiq - ot dryga strana ako nqkoi iska da gi pie - edva li ste mu navredqt.
Vse podbrali zabolqvaniq pri koito placebo efekta e silen - tarikati, stoto znaqt 4e tova koeto prodavat ne sa lekarstva.
Nqma nikakyv smisul ot homeopatiq - ot dryga strana ako nqkoi iska da gi pie - edva li ste mu navredqt.

I am whoever I say I am, If I wasn't then why would I say I am....
Д-р Джак, и аз мислех като теб преди да опитам. Синът ми беше станал едно почти инвалидизирано дете със сташно тежка астма и кожна алергия, живееше на зверска диета и всеки божи ден пиеше по три пъти на ден лекарства. Дори на рождения си ден не можеше да яде торта, не можеше да тича и да играе, защото щеше да се задъха и да получи пристъп. Шест пъти изпи едни хапчета на Буарон и стана най-здравото дете на света. Ти ако щеш вярвай. Те и фармацевтичните компании трябва да правят печалби в края на краищата.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
mafiot!!!sasho71 написа:ами така е. разчитайте на конвенционалната медицина!!! тея тук измишльотини като стрити крила от прилеп за потентност са за балъци :wink:DrJack написа:Nqma nikakyv smisul ot homeopatiq - ot dryga strana ako nqkoi iska da gi pie - edva li ste mu navredqt. :roll:
strah vi e che drugi shte vi braknat v torbata s fokusite.
ne razchitaite na nikoia medicina, osven ako ste mnogo bolni. tialoto ne e kato kola - ima svoistvoto samo da se lekuva.
az priznavam samo emergency medicina kato niakoi e mnogo zle.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Дрифтер, ама с хомеопатията не може така
Лечението е съвсем индивидуално. Последният ми хомеопатичен преглед продължи точно два часа, през които трябваше да отговарям на какви ли не въпросир за да може накрая с много колебания да ми избере лекарството. Ако искаш само мога да ти дам в лично съобщение телефона на една изпитана хомеопатка в София. А сезонът няма значение. Само трябваше да спрем всички други лекарства, което на времето ме хвърли в ужас.

Лечението е съвсем индивидуално. Последният ми хомеопатичен преглед продължи точно два часа, през които трябваше да отговарям на какви ли не въпросир за да може накрая с много колебания да ми избере лекарството. Ако искаш само мога да ти дам в лично съобщение телефона на една изпитана хомеопатка в София. А сезонът няма значение. Само трябваше да спрем всички други лекарства, което на времето ме хвърли в ужас.
az sasho b9h skepti4no nastroena, dokato samo s le4enie v prodaljenie na 1-2 dni si reshih vsi4kite problemi, koito sedmitzi nared me tormozeha.Li4ni9 mi lekar iskashe da me vkarva v bolnitza, a toku shto b9h rodila i n9mashe koi da mi karmi deteto.
Sinat mi sashto boleduva 4esto i sled kato predi godina ni izpisaha v ramkite na 1 mesetz TRI antibiotika si dadoh smetka, 4e taka ne moje da prodaljava osobeno za dete pod 2g. Ot togava se lekuvame osnovno s homeopati9, pediatarkata ni se zanimava s tova i ve4e dori az samata, sled 4etene na knigi razbira se, usp9vam da utzel9 podhod9shoto lekarstvo za deteto mi. Razbira se vinagi sled tova se konsultiram s lekar, no pone moga da reagiram adekvatno pri parvite simptomi i da predotvrat9 po natatashno razvitie na bolesta.
Sinat mi sashto boleduva 4esto i sled kato predi godina ni izpisaha v ramkite na 1 mesetz TRI antibiotika si dadoh smetka, 4e taka ne moje da prodaljava osobeno za dete pod 2g. Ot togava se lekuvame osnovno s homeopati9, pediatarkata ni se zanimava s tova i ve4e dori az samata, sled 4etene na knigi razbira se, usp9vam da utzel9 podhod9shoto lekarstvo za deteto mi. Razbira se vinagi sled tova se konsultiram s lekar, no pone moga da reagiram adekvatno pri parvite simptomi i da predotvrat9 po natatashno razvitie na bolesta.
Аз много се радвам,че има доволни и излекувани,но конкретно на задаващия въпроса ще отговоря,че медицинските лица не вярват в хомеопатия! За пръв път с DrJack да сме що-годе на едно мнение...
Хомеопатията е абсолютно отричане на всички основополагащи принципи на фармацията и ако я възприемам по някакъв начин,то като вид окултна наука с плацебо-ефект.
Няма да отричам,че и аз пия понякога хомеопатични лек-ва,както и вит.С при грип
,но не ме питайте защо!
Хомеопатичните лек-ва тук са доста скъпи в сравнение с България.
Там поне не ми беше жал да дам 2 лв. за бушонче на Боарон...
Тук нещо...10 дол. да хвърлиш на вятъра... 

Хомеопатията е абсолютно отричане на всички основополагащи принципи на фармацията и ако я възприемам по някакъв начин,то като вид окултна наука с плацебо-ефект.
Няма да отричам,че и аз пия понякога хомеопатични лек-ва,както и вит.С при грип

Хомеопатичните лек-ва тук са доста скъпи в сравнение с България.