ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
miro.m

Мнение от miro.m »

Получих СЕРТИФИКАТИТЕ по пощата на 15 ден от интервюто.Голиам касмет извадиха във Виена-тъкмо бях седнал да им пиша едно гневно писмо за това че ме даржат в неведение относно тяхното решение повече от 2 седмици и ТЕ доидоха.
ЖЕЛАЯ ТИ КЪСМЕТ И НА ТЕБ!!!
liliapeeva

Мнение от liliapeeva »

И аз ги получих преди 5 мин. пощальона ги донесе още немога да си намеря място от радост.Благодаря на всички за съветите
liliapeeva

НУЖДА ОТ ПОМОЩ

Мнение от liliapeeva »

Много Ви моля,някои може ли да ми изпрати документите ,които се изготвят за издаване на виза ,имам проблем с принтера,аз поемам разходите.Предварително Ви благодаря.
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

Браво Лили, Браво Миро!
Да са Ви честити сертификатите.
Търпението Ви се възнагради.
Успех от тук нататък!
:beer: :beer: :beer:
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Може да им изпратите по един e-mail във Виена.
Сигурни сме, че ще Ви отговорят. Те са прекалено педантични и при всички случаи ще Ви дадат някакъв отговор.
Така че смело напред. Нищо не губите, само може да си дадете отговор на всички въпроси, които Ви тормозят и да успеете да се оттърсите от голямото напрежение покрай чакането на отговор от тях.
Още веднъж успех и Ви стискаме палци.
Пишете, като получите отговор от Виена във форума. :lol: :lol: :lol:
ZouZou

Re: НУЖДА ОТ ПОМОЩ

Мнение от ZouZou »

liliapeeva написа:Много Ви моля,някои може ли да ми изпрати документите ,които се изготвят за издаване на виза ,имам проблем с принтера,аз поемам разходите.Предварително Ви благодаря.
Честито за пристигналите сертификати!!!
На въпроса за документите за виза, пиши от къде си. Ако си от София, може да стане лесно....другото важно е каква кандидатура си, сама или със семейство, за да се знае какво точно да се разпечатва.

Ако не ти се говори в общото пространство, мажеш да пуснеш л.с.
liliapeeva

Мнение от liliapeeva »

От Враца сме,и сме семейство с 2 деца имаш ли възможност да ми ги изпратиш,пиши и аз ще ти дам адреса.
Заключено