Получих СЕРТИФИКАТИТЕ по пощата на 15 ден от интервюто.Голиам касмет извадиха във Виена-тъкмо бях седнал да им пиша едно гневно писмо за това че ме даржат в неведение относно тяхното решение повече от 2 седмици и ТЕ доидоха.
ЖЕЛАЯ ТИ КЪСМЕТ И НА ТЕБ!!!
ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ
-
-
НУЖДА ОТ ПОМОЩ
Много Ви моля,някои може ли да ми изпрати документите ,които се изготвят за издаване на виза ,имам проблем с принтера,аз поемам разходите.Предварително Ви благодаря.
!
Браво Лили, Браво Миро!
Да са Ви честити сертификатите.
Търпението Ви се възнагради.
Успех от тук нататък!

Да са Ви честити сертификатите.
Търпението Ви се възнагради.
Успех от тук нататък!

re
Може да им изпратите по един e-mail във Виена.
Сигурни сме, че ще Ви отговорят. Те са прекалено педантични и при всички случаи ще Ви дадат някакъв отговор.
Така че смело напред. Нищо не губите, само може да си дадете отговор на всички въпроси, които Ви тормозят и да успеете да се оттърсите от голямото напрежение покрай чакането на отговор от тях.
Още веднъж успех и Ви стискаме палци.
Пишете, като получите отговор от Виена във форума.

Сигурни сме, че ще Ви отговорят. Те са прекалено педантични и при всички случаи ще Ви дадат някакъв отговор.
Така че смело напред. Нищо не губите, само може да си дадете отговор на всички въпроси, които Ви тормозят и да успеете да се оттърсите от голямото напрежение покрай чакането на отговор от тях.
Още веднъж успех и Ви стискаме палци.
Пишете, като получите отговор от Виена във форума.

Re: НУЖДА ОТ ПОМОЩ
Честито за пристигналите сертификати!!!liliapeeva написа:Много Ви моля,някои може ли да ми изпрати документите ,които се изготвят за издаване на виза ,имам проблем с принтера,аз поемам разходите.Предварително Ви благодаря.
На въпроса за документите за виза, пиши от къде си. Ако си от София, може да стане лесно....другото важно е каква кандидатура си, сама или със семейство, за да се знае какво точно да се разпечатва.
Ако не ти се говори в общото пространство, мажеш да пуснеш л.с.
-