Нерде Ямбол, нерде Стамбол. Къде е Люлин, къде Перник?
На теб гардеробът ти да не е 65 м2?
Нерде Ямбол, нерде Стамбол. Къде е Люлин, къде Перник?
Йорко,
В Мосю Бриколаж няма как да работя. Там не търсят инженери. Аз от там си купих няколко машинки, да поработя на частно през времето когато не работя.
Кажи къде търсят инженери и какви, да кандидатствам и аз.
Стой си в Канада. Нали там много пари изкарваш. Инженери търсят навсякъде. Заплащането е според гънките на мозъка- повече гънки- повече пари.
Има голяма спалня с тераса, коридор и кухня с кухненски бокс. Може и двустаен да го водят. Намерих го чрез познати- така се намират жилища с по-евтини наеми. Чрез агенция наистина наемите са много по-скъпи.Shoshana написа: ↑Съб Мар 01, 2025 12:47 am Жоре, 65 м2 в Люлин от времето на соца е двустаен панелен апартамент.
Такива гарсониери няма! За панелна гарсониера повече от 40 м2 не давам.
А това на майка ми е още по-малко. Една стая + кухненски бокс и тоалетна с душ.
Така че спри да лъжеш за наемите в София, много моля! Като сме в Канада, не ядем доматите с колците.
Нашето Мосю Бриколаж се казва Хоум дипо. Аз също си купувам машини, за да си ремонтирам къщата. На частно не заработвам, защото парите ми стигат. Ремонтите правя за удоволствие, когато ми е кеф. Прав си за шилото.Дотук сме с приликите и разликите.
![]()
Нямаш си елементарна представа къде е Младост, къде е Люлин и къде Перник.
Аз си стоя в Канада и ще си стоя и ще продължавам да се бъзикам с теб в работно времеjoro написа: ↑Съб Мар 01, 2025 2:15 amСтой си в Канада. Нали там много пари изкарваш. Инженери търсят навсякъде. Заплащането е според гънките на мозъка- повече гънки- повече пари.
Аз си бачкам в свободното време защото не ме мързи. Оправям си къщата в Банско и от време на време ме викат и да ремонтирам нещо по къщите. И като се пенсионирам ще продължавам нещо да си бачкам. Пари се изкарват с бачкане,а не с врънкане. Не съм от тия, дето по цял ден врънкат и се оплакват, и на които вие българите в чужбина толкова много им се възхищавате.
Много добра представа имам.
Булгаристан си е много добре и става все по-добре. Чакаме вече и последната крачка към Еврозоната. А нашият ББ е за предпочитане пред рижавия далавераджия, дето си мисли, че ще оправи света.Shoshana написа: ↑Съб Мар 01, 2025 11:35 am Жорко, ти зарежи географията, ами кажи, какви действия би предприел ББ, ако не го приемат около камината да обсъжда съдбата на Булгаристан?
Вие и полезни изкопаеми нямате за разменна монета, нито пък ...мъже.![]()
Пък и що ли да го приемат, независимо къде? Той каза, че не е управляващ.![]()
Йорко,