Какво се случва в България?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
joro

Re: Какво се случва в България?

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Чет Фев 27, 2025 5:55 pm Че то Люлин си е в Перник. Тази гарсониера ще да е с размерите на гардероба на спалнята ми :D
Нерде Ямбол, нерде Стамбол. Къде е Люлин, къде Перник?
На теб гардеробът ти да не е 65 м2?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Чет Фев 27, 2025 11:22 pm
Ivan1007 написа: Чет Фев 27, 2025 5:55 pm Че то Люлин си е в Перник. Тази гарсониера ще да е с размерите на гардероба на спалнята ми :D
Нерде Ямбол, нерде Стамбол. Къде е Люлин, къде Перник?
На теб гардеробът ти да не е 65 м2?
Йорко,
И двете са на 45 минути от Младост. Ти да не работиш в Мосю Бриколаж в Люлин? :D
Гарсониерата ти е 65 м2 ама друг път. Складовото помещение в сутерена ми е 90 м2 :D
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Пет Фев 28, 2025 1:04 pm Йорко,
И двете са на 45 минути от Младост. Ти да не работиш в Мосю Бриколаж в Люлин? :D
Гарсониерата ти е 65 м2 ама друг път. Складовото помещение в сутерена ми е 90 м2 :D
В Мосю Бриколаж няма как да работя. Там не търсят инженери. Аз от там си купих няколко машинки, да поработя на частно през времето когато не работя.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Пет Фев 28, 2025 2:41 pm
В Мосю Бриколаж няма как да работя. Там не търсят инженери. Аз от там си купих няколко машинки, да поработя на частно през времето когато не работя.
Кажи къде търсят инженери и какви, да кандидатствам и аз.
Ама едва ли плащат добре, щом бачкаш и по нощите та да платиш наема на боксониерата. :)
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Жоре, 65 м2 в Люлин от времето на соца е двустаен панелен апартамент.
Такива гарсониери няма! За панелна гарсониера повече от 40 м2 не давам.
А това на майка ми е още по-малко. Една стая + кухненски бокс и тоалетна с душ.
Така че спри да лъжеш за наемите в София, много моля! Като сме в Канада, не ядем доматите с колците.
Нашето Мосю Бриколаж се казва Хоум дипо. Аз също си купувам машини, за да си ремонтирам къщата. На частно не заработвам, защото парите ми стигат. Ремонтите правя за удоволствие, когато ми е кеф. Прав си за шилото. :) Дотук сме с приликите и разликите. ;)
My name's Machurko Galkin Varnenchuk :D
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Пет Фев 28, 2025 5:22 pm Кажи къде търсят инженери и какви, да кандидатствам и аз.
Ама едва ли плащат добре, щом бачкаш и по нощите та да платиш наема на боксониерата. :)
Стой си в Канада. Нали там много пари изкарваш. Инженери търсят навсякъде. Заплащането е според гънките на мозъка- повече гънки- повече пари.
Аз си бачкам в свободното време защото не ме мързи. Оправям си къщата в Банско и от време на време ме викат и да ремонтирам нещо по къщите. И като се пенсионирам ще продължавам нещо да си бачкам. Пари се изкарват с бачкане,а не с врънкане. Не съм от тия, дето по цял ден врънкат и се оплакват, и на които вие българите в чужбина толкова много им се възхищавате.
joro

Мнение от joro »

Shoshana написа: Съб Мар 01, 2025 12:47 am Жоре, 65 м2 в Люлин от времето на соца е двустаен панелен апартамент.
Такива гарсониери няма! За панелна гарсониера повече от 40 м2 не давам.
А това на майка ми е още по-малко. Една стая + кухненски бокс и тоалетна с душ.
Така че спри да лъжеш за наемите в София, много моля! Като сме в Канада, не ядем доматите с колците.
Нашето Мосю Бриколаж се казва Хоум дипо. Аз също си купувам машини, за да си ремонтирам къщата. На частно не заработвам, защото парите ми стигат. Ремонтите правя за удоволствие, когато ми е кеф. Прав си за шилото. :) Дотук сме с приликите и разликите. ;)
Има голяма спалня с тераса, коридор и кухня с кухненски бокс. Може и двустаен да го водят. Намерих го чрез познати- така се намират жилища с по-евтини наеми. Чрез агенция наистина наемите са много по-скъпи.
Навремето са правили стаите много по-широки, не като сегашните кутийки. В Люлин наемите са по-ниски, защото се води непрестижен квартал. На мен пък ми харесва, защото е тихо и спокойно място с много магазини и близо до магистралата за Банско.
joro

Мнение от joro »

И двете са на 45 минути от Младост.
Нямаш си елементарна представа къде е Младост, къде е Люлин и къде Перник.
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Жорко, ти зарежи географията, ами кажи, какви действия би предприел ББ, ако не го приемат около камината да обсъжда съдбата на Булгаристан?
Вие и полезни изкопаеми нямате за разменна монета, нито пък ...мъже. :doh:
Пък и що ли да го приемат, независимо къде? Той каза, че не е управляващ. :lol:
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Съб Мар 01, 2025 2:15 am
Ivan1007 написа: Пет Фев 28, 2025 5:22 pm Кажи къде търсят инженери и какви, да кандидатствам и аз.
Стой си в Канада. Нали там много пари изкарваш. Инженери търсят навсякъде. Заплащането е според гънките на мозъка- повече гънки- повече пари.
Аз си бачкам в свободното време защото не ме мързи. Оправям си къщата в Банско и от време на време ме викат и да ремонтирам нещо по къщите. И като се пенсионирам ще продължавам нещо да си бачкам. Пари се изкарват с бачкане,а не с врънкане. Не съм от тия, дето по цял ден врънкат и се оплакват, и на които вие българите в чужбина толкова много им се възхищавате.
Аз си стоя в Канада и ще си стоя и ще продължавам да се бъзикам с теб в работно време :D Защо да ходя в София да се скъсвам от работа и да ми плащат като теб колкото в Макдоналдс тук и да живея в кутийка в четвърти картофен пояс? :D

Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Съб Мар 01, 2025 5:39 am
И двете са на 45 минути от Младост.
Нямаш си елементарна представа къде е Младост, къде е Люлин и къде Перник.
Много добра представа имам. :D
Провери сам на Гугъл да видиш, че е все половин час от Бизнес парка до Люлин и до Перник :D

joro

Мнение от joro »

Shoshana написа: Съб Мар 01, 2025 11:35 am Жорко, ти зарежи географията, ами кажи, какви действия би предприел ББ, ако не го приемат около камината да обсъжда съдбата на Булгаристан?
Вие и полезни изкопаеми нямате за разменна монета, нито пък ...мъже. :doh:
Пък и що ли да го приемат, независимо къде? Той каза, че не е управляващ. :lol:
Булгаристан си е много добре и става все по-добре. Чакаме вече и последната крачка към Еврозоната. А нашият ББ е за предпочитане пред рижавия далавераджия, дето си мисли, че ще оправи света.
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Съб Мар 01, 2025 1:41 pm
joro написа: Съб Мар 01, 2025 2:15 am
Ivan1007 написа: Пет Фев 28, 2025 5:22 pm Аз си стоя в Канада и ще си стоя и ще продължавам да се бъзикам с теб в работно време :D Защо да ходя в София да се скъсвам от работа и да ми плащат като теб колкото в Макдоналдс тук и да живея в кутийка в четвърти картофен пояс? :D
Колкото и да ти плащат- все същия изтрещял хейтър ще си останеш. Такива като теб не са нужни на България, хейтърите с нищо не можете да сте полезни.
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

Е, да "хейтърите" не внасяме пари там, където могат да ни ги откраднат без особен проблем. Да не сме луди! Важното е, че сме полезни на себе си. Вие сте интересни, дотолкова че ставате за мезе. :rofl: :D
П.П. Само да добавя...Не, защото някой ви кара. Вие го правите съвсем доброволно.
И едно уточнение. Оранжевият не е канадец и никога няма да бъде. Точно като теб. :lol:
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Нед Мар 02, 2025 9:19 am
Колкото и да ти плащат- все същия изтрещял хейтър ще си останеш. Такива като теб не са нужни на България, хейтърите с нищо не можете да сте полезни.
Йорко,
Аз не съм хейтър. :)
Ти си лузър и се опитваш да си избиваш тук комплекса, че не те пуснаха в Канада :D

Публикувай отговор