interview bucharest

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
qqqq

interview bucharest

Мнение от qqqq »

ima li niakoi na interview v bucharest na 9.12
jimmy
Обратна връзка:

intervu

Мнение от jimmy »

Ot koga 4akate towa interwiu, ot koga e file?Prilogihte li IELTS?
qqqq

Мнение от qqqq »

4 godini i 2 meseza, ielts ne sum izprashtal
jimmy
Обратна връзка:

interwu

Мнение от jimmy »

zdr. Ako si on line sega pichi mi na e-maila d_uzunov@abv.bg as sam ot burgas moge i da se widim ako iska6 skoro moi priateli bqha na interwu
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Здравей!Това означава ли че сте от септемри 2000???Звучи невероятно и вече нищо не разбирам защото приятел от феруари 2001 беше на интервю и взе виза дори вече....
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
BabaPena

Мнение от BabaPena »

estoyanova написа:Здравей!Това означава ли че сте от септемри 2000???Звучи невероятно и вече нищо не разбирам защото приятел от феруари 2001 беше на интервю и взе виза дори вече....
:-) Tia oshte se machi da nameri logikata v deistviata na Bukuresht...Otkaji se dokle e vreme, mome...

Haide sas zdrave!
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

baba Pena не търся никаква логика!Просто няма човек с редовни документи който да е от септемри 2000 и да не е взел виза!!!Тези които останаха май са си отлагали доста нещата във времето защото човечето ако чака 50 месец както пише и се яви на интервю и после още 6 до виза.....смятай сама!Няма случай на човек взел виза на 56-60 месец!Нещо не е вярно в инфото виж че не пише от кога му е файловият номер след всички съобщения.
qqqq

Мнение от qqqq »

estoyanova, purvo sum 4ovek, a ne 4ove4e, taka 4e mojesh da si spestish sarkazuma, i vtoro forumite ne sa miastoto kudeto 4ovek si pishe fail nomera. takiva slu4ai ima, kakvito i ne mojesh da si predstavish. no kakto i da e, nikoi ne te kara da mi viarvash, interesuvam se dali ima niakoi na interview na tazi data, za da putuvame zaedno
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

qqqq Не сам се опитала да те засегна,вярвай ми!А какви случаи има много добре знам!Коя съм и каква съм също не желая да коментирам,но те уверявам че появата ми не е случайна както и бъдещето ми там!Просто човешки те попитах !Колкото за файловите номера точно тук е мястото/справка виж остоналите/.Това,че не желаеш да споделиш още веднъж доказва твърдението ми че има нещо гнило,защото има случаи на извикани на интервюта от 2003 дори!
Пожелавам ти успех все пак!
Натали

Мнение от Натали »

qqqq написа:4 godini i 2 meseza, ielts ne sum izprashtal
qqqq, iskaha li ti niakakvi dokumenti za prodaljitelni kursove po English predi interviuto? Nie skoro shte stignem tvoq srok za chakaneto :lol:
qqqq

Мнение от qqqq »

natali, ne sa mi iskali dok za kursove ili IELTS, veroiatno shte me ozeniavat po starite kriterii
Gudo

interview

Мнение от Gudo »

Uspeh na vsichki na 9.12!
Po poshtata li vi informiraha za intervuto i imate li v on-line statusa data za intervuto?
qqqq

Мнение от qqqq »

da, po poshtata, no se poiavi i v on-line statusa
Gudo

dopalnitelen vapros

Мнение от Gudo »

Blagodaria ti, qqqq. Pishi dali si izprashtal novite applicatin formuliari-IMM 0008? Na nas gi iziskvaha minalata godina i nie gi izpratihme,a moya priatelka /s koiato sme podali prez 12.2000g/ ne izprati nishto, no y pokaniha na interview, nas vse oshte ne. Razbrah, che ima i drugi kato nas, zatova pishi pri teb kakva e situaciata?
Blgodaria i jelaia uspeh na intervuto!
qqqq

Мнение от qqqq »

januari ni iskaha novite application formuliari-IMM 0008 i dokumenti za promiana /ako ima takava/ na rabotata i t.n. pratihme gi prez fevruari.
Заключено