interview bucharest
interview bucharest
ima li niakoi na interview v bucharest na 9.12
intervu
Ot koga 4akate towa interwiu, ot koga e file?Prilogihte li IELTS?
interwu
zdr. Ako si on line sega pichi mi na e-maila d_uzunov@abv.bg as sam ot burgas moge i da se widim ako iska6 skoro moi priateli bqha na interwu
- estoyanova
- Обратна връзка:
- estoyanova
- Обратна връзка:
baba Pena не търся никаква логика!Просто няма човек с редовни документи който да е от септемри 2000 и да не е взел виза!!!Тези които останаха май са си отлагали доста нещата във времето защото човечето ако чака 50 месец както пише и се яви на интервю и после още 6 до виза.....смятай сама!Няма случай на човек взел виза на 56-60 месец!Нещо не е вярно в инфото виж че не пише от кога му е файловият номер след всички съобщения.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
estoyanova, purvo sum 4ovek, a ne 4ove4e, taka 4e mojesh da si spestish sarkazuma, i vtoro forumite ne sa miastoto kudeto 4ovek si pishe fail nomera. takiva slu4ai ima, kakvito i ne mojesh da si predstavish. no kakto i da e, nikoi ne te kara da mi viarvash, interesuvam se dali ima niakoi na interview na tazi data, za da putuvame zaedno
- estoyanova
- Обратна връзка:
qqqq Не сам се опитала да те засегна,вярвай ми!А какви случаи има много добре знам!Коя съм и каква съм също не желая да коментирам,но те уверявам че появата ми не е случайна както и бъдещето ми там!Просто човешки те попитах !Колкото за файловите номера точно тук е мястото/справка виж остоналите/.Това,че не желаеш да споделиш още веднъж доказва твърдението ми че има нещо гнило,защото има случаи на извикани на интервюта от 2003 дори!
Пожелавам ти успех все пак!
Пожелавам ти успех все пак!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
interview
Uspeh na vsichki na 9.12!
Po poshtata li vi informiraha za intervuto i imate li v on-line statusa data za intervuto?
Po poshtata li vi informiraha za intervuto i imate li v on-line statusa data za intervuto?
dopalnitelen vapros
Blagodaria ti, qqqq. Pishi dali si izprashtal novite applicatin formuliari-IMM 0008? Na nas gi iziskvaha minalata godina i nie gi izpratihme,a moya priatelka /s koiato sme podali prez 12.2000g/ ne izprati nishto, no y pokaniha na interview, nas vse oshte ne. Razbrah, che ima i drugi kato nas, zatova pishi pri teb kakva e situaciata?
Blgodaria i jelaia uspeh na intervuto!
Blgodaria i jelaia uspeh na intervuto!