започнаха ли интервютата?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
nikol

Мнение от nikol »

Здравейте, приятели!
след дълги размисли и ние поехме по тясната пътека за Канада. На 3.12.04г. също сме поканени за интервю. Изглежда, че щe
сме първи защото сме от 9.00 h. Пожелавам на всички много успехи и късмет. Бих се радвала, ако тези, които са имали преди нас интервюта споделят резултатите от тях.
Gerry

Мнение от Gerry »

Значи се оказва, че за документи, изпратени през август, са назначили интервю през декември. Това доста ме обезпокои. Притеснявам се, че някой ми е задигнал писмото от пощенската кутия. Ако , пази Боже, се е случило нещо такова, има ли друг начин да разбера дали ми е назначена дата за интервю?
Gerry

Мнение от Gerry »

Значи се оказва, че за документи, изпратени през август, са назначили интервю през декември. Това доста ме обезпокои. Притеснявам се, че някой ми е задигнал писмото от пощенската кутия. Ако , пази Боже, се е случило нещо такова, има ли друг начин да разбера дали ми е назначена дата за интервю?
Aries

Мнение от Aries »

Gerry написа:Значи се оказва, че за документи, изпратени през август, са назначили интервю през декември. Това доста ме обезпокои. Притеснявам се, че някой ми е задигнал писмото от пощенската кутия. Ако , пази Боже, се е случило нещо такова, има ли друг начин да разбера дали ми е назначена дата за интервю?
Пиши, или се обади до Виена. Най-много да ти се поскарат, ама поне ще се успокоиш.
Проблема е, че ако се е изгубило писмото и ти в триседмичен срок не потвърдиш явяването си на интервюто те считат за отказал се.
Чувал съм, че в такива случаи те самите звънят по телефона, за да проверят какво става, но доколко това е истина и може да се разчита не знам.
Gerry

Мнение от Gerry »

Има още един проблем: В началото на септември получих писмо, в което ме уведомяват, че са получили документите ми, и ми препоръчват да чакам и да не ги безпокоя, защото това ще забави придвижването на документите ми. Сега се питам - да ги безпокоя ли с въпроси или не?
Aries

Мнение от Aries »

И с какво точно, ако смея да попитам, ще забави придвижването на документите един простичък въпрос от типа - аджеба, дали не сте ми пускали писмо?
Gerry

Мнение от Gerry »

Знам ли, може би ровят в някаква картотека, изваждат досието, разглеждат го и после го напъхват най-отзад. Изглежда действат доста първобитно, след като в 21-ви век си пишем писма по пощата, а не са направили един хубав интернет сайт, в който да има график за интервютата, така че всеки да може да си провери ...
Заключено