започнаха ли интервютата?
започнаха ли интервютата?
Кой ще открива тази сесия?
Стискам палци на всички.
Стискам палци на всички.
Абе имаше едно момиче на 15, ама нещо не се обажда.
Иначе от форума май ние сме първи
Стискайте палци.
P.S. Агенция партенка разправя, че отново ще е Ландри :haplio: ама тя донася също така, че и в момента се провеждат такива а пък никой не ще да си признае
Иначе късмет на всички, които им предстои интервю
Иначе от форума май ние сме първи

Стискайте палци.

P.S. Агенция партенка разправя, че отново ще е Ландри :haplio: ама тя донася също така, че и в момента се провеждат такива а пък никой не ще да си признае
Иначе късмет на всички, които им предстои интервю
moi, iz4isleniq
Po moi smetki, sesiata triabva da po4ne na 15.11.04. Interviuira6t ima predpolojenie 4e 6te e jena. No mislia 4e pri po-dobro jelanie naj-rano interviura6tia 6te se razbere drugata sedmica po rezervaciata v hotela. Kysmet na vsi4ki tazi sesia 

Jelaem kusmet na vsi4ki na koito im predstoi intervu prez noemvri!
Nie pratihme susto juni dokumentite,dopulnitelen dok.septemvri i 4akame data za intervu....
Stiskame palzi !!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
тази сесия докога е?
Аз съм на 23 Ноември и предполагам че съм вътре....
Жена май не е на добре - последното ми интервю с жена (в US Embassy) беше отчайващо - минута и половина и с меко изкривяване на китката ми метна документите и смотолеви нещо от рода:
i'm sorry sir but the US governement could not give you a VISA at the moment! Bitch
Аз съм на 23 Ноември и предполагам че съм вътре....
Жена май не е на добре - последното ми интервю с жена (в US Embassy) беше отчайващо - минута и половина и с меко изкривяване на китката ми метна документите и смотолеви нещо от рода:
i'm sorry sir but the US governement could not give you a VISA at the moment! Bitch

- Bimba
Що се отнася до "Жената"- учителката ми по френски сподели, че миналата година пак тази Жена е била изпитваща , не е имало върнати и строго се е придържала към формуляра само че не с по три въпроса като Любимецът от този сезон Ландри или нещо такова , а от ....до. края на формуляра Но-о-о- о
няма върнати!!
Дано !Успех на всички!

Дано !Успех на всички!
Кога ли ще се разбере точно?
Че едни познати са тази сесия и искат да разберат кой ще е интервюиращия 
Късмет на всички

Късмет на всички
- Дякон Игнатий