njakolko reda za canada ne v rozovo

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
babinoyarentze

Мнение от babinoyarentze »

anxeli мола е ама баш последното нещо което ме вълнува :) за последен път бях там по принуда преди 5-6 месеца и нямам никаква идея наводнил ли се е, оправили ли са го, или се е превърнал в развъдник на водоплаващи кучета с ограничен млеконадой. Питай по добре някоя дама на крехка пубертетна възраст - тия са най в течение щото им е там стъргалото :)

Съжалявам дето не мога да съм от помощ :)
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Thanks anyway.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

[Торнадо, благодаря за инфото от Бг, много ми се услади закуската с това четиво. Стига си шокирВал и Омаловажавал плииз ! :noz: :crying:

Няма повече,обещавам :oops: !!! Ама нали много готино си живеем :dance: и са ме гепили разни чувства днеска... :giavol:
Съжалявам за закуската!!!
Изображение
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Айфоргивю. Джъст донт дуидагейн соърли :wink:.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

anxeli написа:Айфоргивю. Джъст донт дуидагейн соърли :wink:.
Нали казах!!! Няма повече :krila: .../или поне за днес :twisted: /
Не ми се вързвай! :wave2:

А Снежи ..., ако кажеш че и снимките отпред са твои... ще си хапя за наказание езика още три дена поне :haplio: !
Изображение
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

tornado написа:А Снежи ..., ако кажеш че и снимките отпред са твои... ще си хапя за наказание езика още три дена поне :haplio: !
:D Мои са (тези, на които пише Снежи), ма няма нужда да се хапеш заради това.
Изображение
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Професора написа:
branshove razlichni - v moiat bransh puk v germania shte vzimam 2 put po-malko otkolkoto tuk
I koi e tvoia bramsh, ako moga da popitam? (za prav pat chuvam niakoi da pecheli poveche v Kanada ot kolkoto v Evropa, kato absoliutna stoinost...liubopitna sam...posochi pone nai-obshto molia)

Sas zdrave!
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Sneji написа:
tornado написа:А Снежи ..., ако кажеш че и снимките отпред са твои... ще си хапя за наказание езика още три дена поне :haplio: !
Ужас! Наистина съжалявам :tk:!!! Какво ще кажеш за :beer2: и после още :beer2: и да приключим с няколко :beer2: :beer2: да изгладим отношенията!
Изображение
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

tornado написа:
Sneji написа:
Ужас! Наистина съжалявам :tk:!!! Какво ще кажеш за :beer2: и после още :beer2: и да приключим с няколко :beer2: :beer2: да изгладим отношенията!
:shock: Ау, разкрих те, май си решил да ме напиеш? Торнадо, аз съм пълен въздържател, като изключиме новогодишната наздравица с шампанско (тогава ми се случва да изпия 2-3 глъдки). За теб :beer: , а за мен сокче - мир!
Изображение
Joy

Мнение от Joy »

Какви снимки, бе хора? :shock: И аз изкам да ги видя... :(

Снежи, живееш в блок с -найсе етажа...Там е отговора защо хората не си оставят децата пред блока.

Ombudsman,права си за темите със съпоставки на цени,но всичко е само приблизително...Ще взема наистина точка по точка да записвам за какво харча и списъка ще го пратя на майка си да ми напише съответните български цени. Ето това ще бъде съпоставка и съм сигурна,че там и заплата на стоматолог няма да стигне за да покрие това,което пазарувам тук. Такава тема не е имало. Предполагам това би затворило устата на тези,които реват,че живеят мизерно! Дори с минимална заплата тук се осигурява далеч не мизерен живот по български мерки.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Снежи каза:
За теб :beer: , а за мен сокче - мир![/quote]

:D МИР!! :smlove:
Изображение
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

JOY написа:Какви снимки, бе хора? :shock: И аз изкам да ги видя... :(

Снежи, живееш в блок с -найсе етажа...Там е отговора защо хората не си оставят децата пред блока.

Ombudsman,права си за темите със съпоставки на цени,но всичко е само приблизително...Ще взема наистина точка по точка да записвам за какво харча и списъка ще го пратя на майка си да ми напише съответните български цени. Ето това ще бъде съпоставка и съм сигурна,че там и заплата на стоматолог няма да стигне за да покрие това,което пазарувам тук. Такава тема не е имало. Предполагам това би затворило устата на тези,които реват,че живеят мизерно! Дори с минимална заплата тук се осигурява далеч не мизерен живот по български мерки.
Жой-за втори път ме караш да ти стана фен :wave2: !!
Изображение
Aries

Мнение от Aries »

JOY, rulz :duga:
Aries

Мнение от Aries »

Бабино яренце, единствената ми препоръка е да прочетеш още веднъж какво си писал и какво съм отговорил. Не мога да разбера защо винаги се търси конфронтация даже там където я няма:
babinoyarentze написа:Петров (ако ми позволиш),
Хората които пишат негативно за канада споделят собствени мисли, заради което би следвало ти и тези които не са живели тук (имам пред вид живели, а не идвали на гости) да сте им благодарни.
Мое мнение е, че е в интерес на всеки идващ е да чуе какво пребиваващите тук имат да кажат
Aries написа:Бабино яренце, не подлагаме думите ви за отрицателните страни на Канада под съмнение. Като дойдем ще видим кой крив и кой прав. Дотогава смятаме мненията ви за меродавни.
babinoyarentze написа:Ариес, да ме прощаваш, но си пропуснал смисъла на казаното. Освен което не си спомням да съм говорил за хляб и културни мероприятия, така че не преекспонирай гнева си "справедлив" върху мене :)
Къде видя гняв към тебе не ми е ясно.
Aries написа:Бабино яренце, ти ще ме прощаваш, ама май ти пропускаш гвоздея на темата - човека не се оплаква от липса на пари а от липсата на ДУХОВЕН живот.
...
Гняв в писанията ми няма. Единствено умиление, как лошите неща бързо-бързо се забравят.
babinoyarentze написа:Ариес,
влез в час човече, ти разбираш ли изобщо какво съм писал по-горе?
Ако с тоя attitude тръгнеш насам по добре се откажи, защото ще си първия дето ще проплаче орталъка, колко много ме му се харесва на другия континент. ... ела хапи местното дърво известно време и после ще ми обясняваш за цифровия еквивалент на мизерията в родната.
Е пък последния ти генерален извод направо ме разби. :rotfl:
Последно промяна от Aries на Вто Ное 09, 2004 12:18 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

BabaPena написа:I koi e tvoia bramsh, ako moga da popitam? (za prav pat chuvam niakoi da pecheli poveche v Kanada ot kolkoto v Evropa, kato absoliutna stoinost...liubopitna sam...posochi pone nai-obshto molia)
taia tema e raziskwana надълго и широко, както и РРР тук
Заключено