Съжалявам дето не мога да съм от помощ

I koi e tvoia bramsh, ako moga da popitam? (za prav pat chuvam niakoi da pecheli poveche v Kanada ot kolkoto v Evropa, kato absoliutna stoinost...liubopitna sam...posochi pone nai-obshto molia)Професора написа:
branshove razlichni - v moiat bransh puk v germania shte vzimam 2 put po-malko otkolkoto tuk
Ужас! Наистина съжалявам :tk:!!! Какво ще кажеш за :beer2: и после още :beer2: и да приключим с няколко :beer2: :beer2: да изгладим отношенията!Sneji написа:tornado написа:А Снежи ..., ако кажеш че и снимките отпред са твои... ще си хапя за наказание езика още три дена поне :haplio: !Мои са (тези, на които пише Снежи), ма няма нужда да се хапеш заради това.
tornado написа:Ужас! Наистина съжалявам :tk:!!! Какво ще кажеш за :beer2: и после още :beer2: и да приключим с няколко :beer2: :beer2: да изгладим отношенията!Sneji написа:tornado написа:А Снежи ..., ако кажеш че и снимките отпред са твои... ще си хапя за наказание езика още три дена поне :haplio: !Мои са (тези, на които пише Снежи), ма няма нужда да се хапеш заради това.
Жой-за втори път ме караш да ти стана фенJOY написа:Какви снимки, бе хора?И аз изкам да ги видя...
![]()
Снежи, живееш в блок с -найсе етажа...Там е отговора защо хората не си оставят децата пред блока.
Ombudsman,права си за темите със съпоставки на цени,но всичко е само приблизително...Ще взема наистина точка по точка да записвам за какво харча и списъка ще го пратя на майка си да ми напише съответните български цени. Ето това ще бъде съпоставка и съм сигурна,че там и заплата на стоматолог няма да стигне за да покрие това,което пазарувам тук. Такава тема не е имало. Предполагам това би затворило устата на тези,които реват,че живеят мизерно! Дори с минимална заплата тук се осигурява далеч не мизерен живот по български мерки.
babinoyarentze написа:Петров (ако ми позволиш),
Хората които пишат негативно за канада споделят собствени мисли, заради което би следвало ти и тези които не са живели тук (имам пред вид живели, а не идвали на гости) да сте им благодарни.
Мое мнение е, че е в интерес на всеки идващ е да чуе какво пребиваващите тук имат да кажат
Aries написа:Бабино яренце, не подлагаме думите ви за отрицателните страни на Канада под съмнение. Като дойдем ще видим кой крив и кой прав. Дотогава смятаме мненията ви за меродавни.
Къде видя гняв към тебе не ми е ясно.babinoyarentze написа:Ариес, да ме прощаваш, но си пропуснал смисъла на казаното. Освен което не си спомням да съм говорил за хляб и културни мероприятия, така че не преекспонирай гнева си "справедлив" върху мене![]()
Aries написа:Бабино яренце, ти ще ме прощаваш, ама май ти пропускаш гвоздея на темата - човека не се оплаква от липса на пари а от липсата на ДУХОВЕН живот.
...
Гняв в писанията ми няма. Единствено умиление, как лошите неща бързо-бързо се забравят.
Е пък последния ти генерален извод направо ме разби.babinoyarentze написа:Ариес,
влез в час човече, ти разбираш ли изобщо какво съм писал по-горе?
Ако с тоя attitude тръгнеш насам по добре се откажи, защото ще си първия дето ще проплаче орталъка, колко много ме му се харесва на другия континент. ... ела хапи местното дърво известно време и после ще ми обясняваш за цифровия еквивалент на мизерията в родната.
taia tema e raziskwana надълго и широко, както и РРР тукBabaPena написа:I koi e tvoia bramsh, ako moga da popitam? (za prav pat chuvam niakoi da pecheli poveche v Kanada ot kolkoto v Evropa, kato absoliutna stoinost...liubopitna sam...posochi pone nai-obshto molia)