optics написа:agent Ozo написа:Е. Оптиксе, ти все едно не го знаеш правилото, че присъстващите винаги правят изключение.
Става дума за четящите форума, не и за пишещите. Всеки един от пишещите тук е успял и преуспял в адаптацията, имиграцията, реализацията и т.н.
Дори и аз не правя изключение от това число. Защото едва ли са много работещите български пенсионери, на които пенсията им в пълен размер остава непипната във сид на спестяване.

Не само присъстващите. Аз вярвам че огромното болшинство българи по света, не само в Канада, си правят добре сметката така че нещо и да им остава. Без значение колко изкарват.
Вярвам че като цяло си правят сметката по-добре от своите канадски, щатски, германски, испански и т.н. съседи в съответната страна.
и аз така го мисля.плюс това винаги съм го казвал канада е гуд плейс да изкарваш добри пари и доста да ти остават без много много да се лишаваш че да пестиш.
ама от друга страна пък за ливинг е вери бад.
що така бе маа му стара там където има кинти не става за живот,там където става пък няма кинти
един вид севера с/у юга,включая в разсъжденията си и европа.
аз заради това си избрах варинта по добре пръв на село отколкото втори в града и се заселих на село св.влас.
село,село,ама найс и евтинджос.
парите от канада,лайфа на село.
кат ми миришат цървулите за лазурния бряг толкоз.