jet написа:Извод: dvm1987, стой си в БГ и се пенсионирай като танграта, Канада не ти трябва.
jet написа:Извод: dvm1987, стой си в БГ и се пенсионирай като танграта, Канада не ти трябва.
Приемам извинението. Извинявам се и аз. Точно вчера се наложи да остана малко по-късно на работа, преди дългия уикенд. И бях малко кисел.pumpy написа:Уау, ако не си го избрал ти кой тогава ? Аз искрено вярвам, че "за всеки влак си има пътници". Но аз познавам много хора, които не са женени и те определено не само не искат да се оженят, ами и правят всичко възможно да не се оженят. Няма да коментирам двойките, които не искат да имат деца. Има и тези, които не могат да имат деца и там би било грубо да се коментира, но ти не си там още, затова не съм смятал, че те обиждам. Ако проблема с жененето те обижда, няма да го споменавам повече, и не е било за да те засягам, сори. Просто се опитах да кажа, че сравняваме круши с ябълки, съжалявам,Kan_Tangra написа:Аз не съм избирал да съм без жена и деца, и само много болен мозък може да си го помисли. И това не е обида, а констатация.pumpy написа:Е как дали си женен и с деца или не е обидно ?
Просто ти реши да се сравняваш с мен, а аз се опитах да ти кажа, че нямаме база за сравнение. Ти си избрал да нямаш жена и деца, а да имаш апартаменти и пари за пенсия на млада възраст. Аз съм избрал да имам жена и деца на млада възраст и да работя на апартаментите и пенсионирането на по-късна такава. Аз не се обиждам от избора си. Ти защо се обиждаш от твоя ?
И после мен ме сърбяло нещо ? Seriously ?
А твоята Канада с неразбираеми английски, аз не съм я живял. И пак се чудя, къде по дяволите ти си я живял такава : Канада на дискриминацията, неразбираемия английски, бутащите се по тротоарите, часове в трафик на ден и т.н. и т.н.
Забележи, че освен теб, само още един човек си позволява да ме обижда на тази тема. И това е една дама от югозападните резервати край Монреал.
За психическото ѝ състояние няма да говоря, но си направи изводите сам.
Не били компютри, а компоти...Pavel M написа:...още помня как разказваше тук ,че си домъкнал цялата си рода в канада като преди това си им продал имотите и си ги приютил заедно с парите от тях...
Казаха ли ти го Аблъде, видя ли се колко са ти възможностите, и спри да завиждаш на хората, а се постарай да ги настигнеш !ablood написа:Не били компютри, а компоти...Pavel M написа:...още помня как разказваше тук ,че си домъкнал цялата си рода в канада като преди това си им продал имотите и си ги приютил заедно с парите от тях...
Семейство на брат ми е тук отпреди мен. Имат си къща преди мен.
Родителите ми си продадоха имота и с парите ми помогнаха да ИМ купим къща на съседната улица, заради което се наложи да преипотекирам вече изплатената ми къща. Този щастлив период за съжаление отмина, но това е друга тема. Друга рода нямам
А колкото детските помощи - веднага се отказвам от тях ако ще ми облекчат данъците. Отдавна минахме прага при който си струва.
Ще оценя ако се въздържаш от неща за които знаеш, че са лъжа.
Toй е доста по-напред от "хората"! С тия 3 деца много народ може да му диша прахта,...включително и аз.myhata II написа:Казаха ли ти го Аблъде, видя ли се колко са ти възможностите, и спри да завиждаш на хората, а се постарай да ги настигнеш !ablood написа:Не били компютри, а компоти...Pavel M написа:...още помня как разказваше тук ,че си домъкнал цялата си рода в канада като преди това си им продал имотите и си ги приютил заедно с парите от тях...
Родителите ми си продадоха имота и с парите ми помогнаха да ИМ купим къща на съседната улица, заради което се наложи да преипотекирам вече изплатената ми къща. Този щастлив период за съжаление отмина, но това е друга тема. Друга рода нямам
А колкото детските помощи - веднага се отказвам от тях ако ще ми облекчат данъците. Отдавна минахме прага при който си струва.
За детските помощи ли имаш впредвид ?Pyrelight написа:Toй е доста по-напред от "хората"! С тия 3 деца много народ може да му диша прахта,...включително и аз.myhata II написа:Казаха ли ти го Аблъде, видя ли се колко са ти възможностите, и спри да завиждаш на хората, а се постарай да ги настигнеш !ablood написа:Не били компютри, а компоти...Pavel M написа:...още помня как разказваше тук ,че си домъкнал цялата си рода в канада като преди това си им продал имотите и си ги приютил заедно с парите от тях...
Не. За това, какво ще остане след него.myhata II написа: За детските помощи ли имаш впредвид ?
Аз бих те посъветвала най-приятелски, макар че не си ми въобще приятен...Не споменавай на бъдещата Г-жа Тангра за тази си авантюра! Измисли си друга! Примерно: "Успял и преуспял само и единствено в България поради кадърност."Kan_Tangra написа:Факт е, че "авантюрата" Канада много попречи на организирането на живота ми. Също е факт, че не правя компромиси с кой да е. Това е. Не че не искам, или не мога. Животът е твърде кратък. И на пръв поглед малки грешки, могат много да го объркат.
ако ти за нещо си излъгал след което аз съм те цитирал лъжеца не съм азablood написа:Не били компютри, а компоти...Pavel M написа:...още помня как разказваше тук ,че си домъкнал цялата си рода в канада като преди това си им продал имотите и си ги приютил заедно с парите от тях...
ти знаеш за какво говориш ама ние не знаемPyrelight написа:Аз бих те посъветвала най-приятелски, макар че не си ми въобще приятен...Не споменавай на бъдещата Г-жа Тангра за тази си авантюра! Измисли си друга! Примерно: "Успял и преуспял само и единствено в България поради кадърност."Kan_Tangra написа:Факт е, че "авантюрата" Канада много попречи на организирането на живота ми. Също е факт, че не правя компромиси с кой да е. Това е. Не че не искам, или не мога. Животът е твърде кратък. И на пръв поглед малки грешки, могат много да го объркат.![]()
..
П.П. А и още нещо!... Концентрирай се в свалянето на моми, а не на омъжени жени!
Аз знам, какво говоря, вярвай ми!
Най-лошото е да се гмецнеш реди края на месеца и да оставиш спестявания. По-доброто е да вкараш банките вътре с някоя друга хилка, която те да запият със студена вода.dvm1987 написа:Общо взето май вече навсякъде по света се работи за да излезеш накрая на месеца на 0...никъде не остават спестявания...
Зависи какво разбираш под спестявания.dvm1987 написа:Общо взето май вече навсякъде по света се работи за да излезеш накрая на месеца на 0...никъде не остават спестявания...