Ivan1007 написа:Kan_Tangra написа:pumpy написа:Е как дали си женен и с деца или не е обидно ?
Просто ти реши да се сравняваш с мен, а аз се опитах да ти кажа, че нямаме база за сравнение. Ти си избрал да нямаш жена и деца, а да имаш апартаменти и пари за пенсия на млада възраст. Аз съм избрал да имам жена и деца на млада възраст и да работя на апартаментите и пенсионирането на по-късна такава. Аз не се обиждам от избора си. Ти защо се обиждаш от твоя ?
И после мен ме сърбяло нещо ? Seriously ?
А твоята Канада с неразбираеми английски, аз не съм я живял. И пак се чудя, къде по дяволите ти си я живял такава : Канада на дискриминацията, неразбираемия английски, бутащите се по тротоарите, часове в трафик на ден и т.н. и т.н.
Аз не съм избирал да съм без жена и деца, и само много болен мозък може да си го помисли.
Що?
Има хора, които избират да нямат жена и деца.
Ако не си от тях, само много болен мозък може да си помисли, че ще си намери жена, направи (или осинови) и отгледа деца, докато кеси във форума и
пише глупости.
Да нали? И това не е обида, а констатация. Отивам да събирам стрели прелитащи от резервата...
BTW, имах навремето критики от баща ми, който е сам, правил е бизнес сам и се е грижил за себе си пак сам, че малко пари ни оставали...
В което няма нищо нередно и то не защото сме някакви пройдохи, а защото отглеждането на две деца струва немалко пари.
Така че Пумпи е абсолютно прав, че няма никаква база за сравнение без това да е обидно.
А това, че нечий болен мозък го приема за обидно...Ми да спре да чете и пише тук и съответно ще спре да се обижда!

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''