Здравейте,
Имам желание да се преместя да живея в Канада. Бих искал да попитам има ли някакъв вариант от организация, фирма или от човек да помогнат с осигуряване на работа? Както се казва "някой да ти подаде ръка в началото".
Имиграция help
-
Re: Имиграция help

Влез във Фейсбук и потърси групата "Имиграция по програмата на Манитоба", може би там ще могат да ти помогнат, с уговорката при всички случай трябва да минеш по някоя от имиграционните програми, или да намериш работодател който да те вземе на работа и да ти извади работна виза.expectamen написа:Здравейте,
Имам желание да се преместя да живея в Канада. Бих искал да попитам има ли някакъв вариант от организация, фирма или от човек да помогнат с осигуряване на работа? Както се казва "някой да ти подаде ръка в началото".
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
-
Там е проблема, че нямам никакви документиARES написа:Ако има6 документите за легално пребиваване веднага ти намирам работа
Монреал и регион!

-
Благодаря, ще погледна тази група. Като цяло идеята ми беше работодател да ми осигури работа плюс работна виза. Насочил съм се към Торонто или Ванкувър.Koko написа:Влез във Фейсбук и потърси групата "Имиграция по програмата на Манитоба", може би там ще могат да ти помогнат, с уговорката при всички случай трябва да минеш по някоя от имиграционните програми, или да намериш работодател който да те вземе на работа и да ти извади работна виза.expectamen написа:Здравейте,
Трябва да имаш търсена професия, комбинирана с висока и рядко срещана квалификация, за да може потенциалният канадски работодател да докаже че не може да намери такъв специалист на местният пазар.expectamen написа:Благодаря, ще погледна тази група. Като цяло идеята ми беше работодател да ми осигури работа плюс работна виза. Насочил съм се към Торонто или Ванкувър.Koko написа:Влез във Фейсбук и потърси групата "Имиграция по програмата на Манитоба", може би там ще могат да ти помогнат, с уговорката при всички случай трябва да минеш по някоя от имиграционните програми, или да намериш работодател който да те вземе на работа и да ти извади работна виза.expectamen написа:Здравейте,
Ако уточниш в каква област точно търсиш работа, ще получиш и по-точни отговори какви са ти шансовете за работа на база работна виза.
Be yourself - no one else is more qualified.

Има си процедури за имиграция във всяка провинция