прощавай за невежеството.тия понятия не са ми силната страна.kiro написа:Аз съм единственият хомосексуален, всички се знаем. И не се казва хомосексуал-ист, както не се казва и хетеросексуал-ист
значи нямаш шанс да забиеш гадже в офиса
прощавай за невежеството.тия понятия не са ми силната страна.kiro написа:Аз съм единственият хомосексуален, всички се знаем. И не се казва хомосексуал-ист, както не се казва и хетеросексуал-ист
Няма шанс, но това няма връзка с мултикултурализма. Аз съм семеен от доста години и мъжа ми пише тук.Pavel M написа:прощавай за невежеството.тия понятия не са ми силната страна.kiro написа:Аз съм единственият хомосексуален, всички се знаем. И не се казва хомосексуал-ист, както не се казва и хетеросексуал-ист
agent Ozo написа: То и аз съм спал с циганка (с безумно красиви зелени очи), ама туй не означава, че всичката циганория ми е на сърце.
kiro написа:Няма шанс, но това няма връзка с мултикултурализма. Аз съм семеен от доста години и мъжа ми пише тук.Pavel M написа:прощавай за невежеството.тия понятия не са ми силната страна.kiro написа:Аз съм единственият хомосексуален, всички се знаем. И не се казва хомосексуал-ист, както не се казва и хетеросексуал-ист
Киро, нали знаеш целият форум какво си мислят за теб и за мъжът ти, ама си траят лицемерно, защото ги е шубе ти и мъжо ти да не изпищите на умряло за вашите хомосексуални праваkiro написа:Няма шанс, но това няма връзка с мултикултурализма. Аз съм семеен от доста години и мъжа ми пише тук.Pavel M написа:прощавай за невежеството.тия понятия не са ми силната страна.kiro написа:Аз съм единственият хомосексуален, всички се знаем. И не се казва хомосексуал-ист, както не се казва и хетеросексуал-ист
Не знам честно какво ме питаш. Ако някой откачен си реже ноктите в метрото някъде по света, това трябва ли аз точно да ти го обяснявам защо не е наред? Каква е точно връзката с темата? По въпроса за Жеравна и Монреал прайд. Никога не съм ходил и на двете, защото това са безсмислени масовки, но познавам хора, които са били и на двете събития тази година. Август е все пак, всеки уважащ себе си гей е на остров Миконос в момента, believe me .NightMartini написа:Киро искам мнението ти по една тема.
Първо имам уважение към теб, защото винаги си покзвал, че си възпитан човек.
Преди да си задам въпроса, днес в метрото. Един пич влезе. Обикновено пътувам 40 мин с метрото.
През тези 40 минути той - първо направи гимнастика, после закуски, след това си изми зъбите, после се избръсна и накрая за капак си изряза ноктите.
Та моят въпрос.
Преди това искам да кажа, че познавам и съм играл с Мариус Куркински и го намирам за прекрасен човек.
Миналата седмица в продължение на 3 дни в България, Жеравна имаше фестивал на народната носия. История, традиция, култура и никакви технологии.
Миналата седмица тук в продължение на 10 дни имаше парад на разнообразието. Какво мислиш за екзалтираните тинейджъри, за малките деца в първите редици и майки с колички. Какво ги кара да се чувстват радостни и щастливи, да развяват знамето на дъгата и т.н.
Не знам. Това са интелигентни хора, без предрасъдъци и най-вероятно нямат проблем с нито едно от тези неща. Споделих нещо, което съм видял и мисля, че е от значениеagent Ozo написа:Киро, не разбрах само дали американецът обича всички квебекари, съответно италианката всички сикхи, а шведът всички филипинци и т.н. И дали нямат проблеми с нито един техен обичай, привички, начин на хранене и тям подобни.
Аз пък ти казвам, че си видял нещо отстрани, погледът ти е повърхностен и затова е без значение.kiro написа:Не знам. Това са интелигентни хора, без предрасъдъци и най-вероятно нямат проблем с нито едно от тези неща. Споделих нещо, което съм видял и мисля, че е от значениеagent Ozo написа:Киро, не разбрах само дали американецът обича всички квебекари, съответно италианката всички сикхи, а шведът всички филипинци и т.н. И дали нямат проблеми с нито един техен обичай, привички, начин на хранене и тям подобни.
kiro написа:Не знам. Това са интелигентни хора, без предрасъдъци и най-вероятно нямат проблем с нито едно от тези неща. Споделих нещо, което съм видял и мисля, че е от значениеagent Ozo написа:Киро, не разбрах само дали американецът обича всички квебекари, съответно италианката всички сикхи, а шведът всички филипинци и т.н. И дали нямат проблеми с нито един техен обичай, привички, начин на хранене и тям подобни.