Ти май си за лекар?MrGeek написа:Това ти беше показано от доста съфорумци, но ето да ти припомня дума по дума отново очевадните ти лъжи:Kan_Tangra написа:Добреее, аз лъжа!Kan_Tangra написа:Наскоро се срещнах с един лекар хирург от Токуда (тук може и да лъжеш, може и да не лъжеш, това изречение го оставяме без коментар). Сподели ми, че в щатите му предлагали да работи за .5 М годишна, а от 2та година 1 М $ заплата (тук това цялото е уникален куп от дърти лъжи).
Той им се изсмял (груба лъжа - няма как да се смееш на оферта, която посмъртно няма как някой да ти я предложи).
И си живее и работи в Сф (това комай е единственото нелъжливо изречение в цялата ти тирада).
По груби сметки би трябвало да взима около .5 М лева чисто в бг (тук дори грубите ти сметки са нито повече, нито по-малко груби лъжи или в най-добрия случай фантазии).Йоро, много яки лафове ви ръсят в милиционерското училище на ГЕРБ. Това с бруто/нето калкулациите в заплатите да не беше включено в изпита за преминаване в следващото милиционерско ниво?joro написа:Тия ги разправяй на баба ти от село Левуново. Учителите в Канада взимат около 4000 долара бруто, или 2700 долара чисто.![]()
Дали лекарят ме лъже, няма как да знам.
От 15 години пиша по форуми, изразявам се сравнително точно.
Щом съм написал, че така ми е казал, а не че е факт, как го виждаш като лъжа това?
Бе нещо много сте емоционални напоследък. Какво ви трови?!
Намери ли архитекта? Или за 100к никой няма да се хване (който има поне 2 грама мозък).