Ти май си за лекар?MrGeek написа:Това ти беше показано от доста съфорумци, но ето да ти припомня дума по дума отново очевадните ти лъжи:Kan_Tangra написа:Добреее, аз лъжа!Kan_Tangra написа:Наскоро се срещнах с един лекар хирург от Токуда (тук може и да лъжеш, може и да не лъжеш, това изречение го оставяме без коментар). Сподели ми, че в щатите му предлагали да работи за .5 М годишна, а от 2та година 1 М $ заплата (тук това цялото е уникален куп от дърти лъжи).
Той им се изсмял (груба лъжа - няма как да се смееш на оферта, която посмъртно няма как някой да ти я предложи).
И си живее и работи в Сф (това комай е единственото нелъжливо изречение в цялата ти тирада).
По груби сметки би трябвало да взима около .5 М лева чисто в бг (тук дори грубите ти сметки са нито повече, нито по-малко груби лъжи или в най-добрия случай фантазии).Йоро, много яки лафове ви ръсят в милиционерското училище на ГЕРБ. Това с бруто/нето калкулациите в заплатите да не беше включено в изпита за преминаване в следващото милиционерско ниво?joro написа:Тия ги разправяй на баба ти от село Левуново. Учителите в Канада взимат около 4000 долара бруто, или 2700 долара чисто.
Дали лекарят ме лъже, няма как да знам.
От 15 години пиша по форуми, изразявам се сравнително точно.
Щом съм написал, че така ми е казал, а не че е факт, как го виждаш като лъжа това?
Бе нещо много сте емоционални напоследък. Какво ви трови?!
Намери ли архитекта? Или за 100к никой няма да се хване (който има поне 2 грама мозък).