Защо Канада не е добро място за живеене?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Re: Защо Канада не е добро място за живеене?

Мнение от Pyrelight »

А ти какво мислиш, ivandaman?
Защото, доколкото си спомням, klisurov е женен за рускиня...
Ето, първата снимка, която ми попадна от Интернет
Изображение
екипът на Коста Рика по футбол, 2014 г.
Викаш, генотипът се е променил за 3-4 години? :lol:
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

ivandaman написа:
klisurov написа: Разбирам, и това което разбирам е, че делиш хората по етнически признак.
Klisurov
Прочети текста отдолу и ми кажи какво мислиш.. Бих те помолил да не го търсиш в Гугъл и кой го е казал. Просто сподели първата ти реакция след като го прочетеш без да анализираш прекалено много.
Играй честно. No Cheating please. :handshake:
I’m sure no intelligent white person, or no intelligent white man in his or her right white mind, wants black boys and black girls marrying their white sons and daughters, and in return introducing their grandchildren as half-brown, kinky-haired black people.
You know we’re different. God made us different
Blue birds fly with blue birds, red birds want to be with red birds, pigeons want to be with pigeons
They all are birds, but they’ve got different cultures.
I want my child to look like me. Every intelligent person wants his child to look like him
I don’t want to blot out my race and lose my beautiful identity
Chinese love Chinese
Pakistanis love their culture; Jewish people love their culture
Who wants to spot up yourself and kill your race? You are a hater of your people
... God made no mistake; he made us all like we are
you can’t take a Chinese man and give him a Puerto Rican woman
.....they’re going to be clashing all the time. It’s just nature
You can do what you want. But it’s nature to want to be with your own.
I want to be with my own. I love my people. That’s all.
Прав е човека, а най-прав е, че само нихилист, мразещ себе си и това, което той представлява ще иде в другата противоположност.
Няма да казвам у кои се среща най-много, че да не ме погнат тука :D
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Мнение от Pyrelight »

Kan_Tangra написа: Прав е човека, а най-прав е, че само нихилист, мразещ себе си и това, което той представлява ще иде в другата противоположност.
Aми аз затова и попитах. Не че ми влиза много в работата, ама да не се окаже накрая, че най-големия форумен расист си е взел мургава булка, защото тия отгоре не изглеждат "печени (не'нам си колко месеца") на костарикански плаж" :rofl:
Инак за културите е прав. Която и да вземеш ще е по-добра от нашата! Виждал съм чернокожи имигранти, които идват и отиват да си купят чисто ново обзавеждане от магазина и нашенци, които мъкнат боклуци от улицата.
П.П.Теб те разбрахме, че се мразиш. Инак не мога да си обясня, как от уредена държава има куража да се преместиш в циганско гето, ама както и да е... Може би от носталгия. :tmi:
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

ivandaman написа:
klisurov написа: Разбирам, и това което разбирам е, че делиш хората по етнически признак.
Klisurov
Прочети текста отдолу и ми кажи какво мислиш.. Бих те помолил да не го търсиш в Гугъл и кой го е казал. Просто сподели първата ти реакция след като го прочетеш без да анализираш прекалено много.
I’m sure no intelligent white person, or no intelligent white man in his or her right white mind, wants black boys and black girls marrying their white sons and daughters, and in return introducing their grandchildren as half-brown, kinky-haired black people.
Blue birds fly with blue birds, red birds want to be with red birds, pigeons want to be with pigeons
I want my child to look like me. Every intelligent person wants his child to look like him
Chinese love Chinese
Who wants to spot up yourself and kill your race? You are a hater of your people
Аз мисля, че само пълен идиот може да казва на другите кой какво трябва да харесва. Той има пълното право на собствено мнение, но няма право да го налага като канон за други и да ги квалифицира като “хейтъри”. Такива бяха комунягите навремето, също и Хитлер. Аз искам да имам право на избор какво да харесвам, а такива изроди са за разстрел. В обобщение, първата ми реакция е :puke: и не знам кой го е казал.

ПП
Говори за “intelligent white person” и в същото време обяснява God какви ни бил направил. :lol: Ако беше казано преди 2 века бих го оправдал, защото времената са били съвсем други, но май не е (нали не трябвало да “чийтвам” и да търся автора) ... Ако жена ти следваше подобни примитивни канони никога не би се оженила за теб, първо защото не си Hispanic и второ защото не си католик.
Последно промяна от roumensp на Сря Мар 28, 2018 1:03 pm, променено общо 1 път.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

roumensp написа:Такива бяха комунягите навремето, също и Хитлер.
Моля, моля!
Хитлер е бил демократично избран и това, което е правил до смъртта си е да изпълнява пламенно предизборните си обещания.

Пък и избирателите му много добре са знаели в какво се забъркват, имайки пресни спомени от първата световна война, която за малко да спечелят, но плащайки тежки и унизирелни репарации заради загубата и.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

ablood написа:
roumensp написа:Такива бяха комунягите навремето, също и Хитлер.
Моля, моля!
Хитлер е бил демократично избран и това, което е правил до смъртта си е да изпълнява пламенно предизборните си обещания.

Пък и избирателите му много добре са знаели в какво се забъркват, имайки пресни спомени от първата световна война, която за малко да спечелят, но плащайки тежки и унизирелни репарации заради загубата и.
Това по какъв повод, искаш да кажеш, че Хитлер е бил пич, произвеждащ сапун по възможно най-демократичния начин ? А за канадското куче чувал ли си ? :lol:
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

ОК мислих да не коментирам докато Клисуров не си каже тежката дуам но понеже Бистра се "развилнява" отново и пак отвлича дискусията в грешна посока, ще се опитам ясно и точно да поясня за да може дори и най-ограниченото същество да го осъзнае.
Quoting someone is NOT an ENDORSEMENT
Още снощи и го обясних с подробности но някой от Модераторите ме изтри. Тя го прочете защото "реагира на коментара ми", но както
винаги неадекватно.

Специлно за Бистра.. Националният отбор на Франция в едни от най-добрите му години. (Тази снимка е от 2005та)

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

ivandaman написа:
Знам. И таман мислех да те попитам дали ти твърдиш, че споделяш цитираното по-горе, след като не се придържаш към него, но ти ме изпревари. Така че отговорът ти трябва да е НЕ ... или греша ?
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Kan_Tangra написа:
ivandaman написа:
Klisurov
Chinese love Chinese
Прав е човека, а най-прав е, че само нихилист, мразещ себе си и това, което той представлява ще иде в другата противоположност.
Разбрахме. Ти си единствения представител на някаква уникална раса и понеже не мразиш себе си още си сам.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

roumensp написа:Това по какъв повод, искаш да кажеш, че Хитлер е бил пич, произвеждащ сапун по възможно най-демократичния начин ? А за канадското куче чувал ли си ? :lol:
Чувал съм за различни канадски кучета, но не мога да гадая за какво си мислиш. Нито имам в предвид, че Хитлер е "пич", или вярвам в легендите за сапуна.

Просто се възмутих, че го слагаш в един кюп с комунистите. Той е бил фанатик с крайна идеология, а комунистите - измамници с абсолютно фалшива идеология. Тяхната борба беше да не виждаме за какво се борят.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

roumensp написа:
ivandaman написа:
Знам. И таман мислех да те попитам дали ти твърдиш, че споделяш цитираното по-горе, след като не се придържаш към него, но ти ме изпревари. Така че отговорът ти трябва да е НЕ ... или греша ?
LOL.. :rofl: Румене.
И ти като Бистра... "Jumping to conclusions"

Идеята е да погледнем на ситуацията от "различни гледни точки"... Нещата се променят със скороста на светлината и някои теми които са Табу (Като демографският етноцид на европейският етнос) ще трябва да са обект на "Open Debate" според мен.. Всяко мнение, колкото и контроверсиално да е трябва да може да се чуе и да му се даде гласност. В дебата се ражда истината.. Която обикновенно е някъде по средата..
Проблема е че когато едната страна контролира другата и не и дава да се изкаже и постоянно я заклеймява с празни думи като "Расист" "Нацист" "Ксенофоб" "Исламофоб" "Бигот" и т.н.
Дебат просто няма.. И това което де факто се случва е едната страна налага тоталиторно идеологията си върху другата и баланса се губи..
Моето лично мнение е че това е недопустимо and I don't give a fuck who calls me what.. Ще правя всичко което е по силите ми да потдържам баланса, дори това да означава че губя приятелства , че губя работа.. че съм заклеймен с прази термини и обиди..
Again.. I DON'T GIVE a FUCK. Just in case someone didn't get it the first time.

Aз за себе си знам че Никога не съм бил нито Расист, нито Хомофоб или каквото и да е друго.. Приемам всеки, който на индивидуална основа е достоен човек.. Много хора няма да повярват че най-добрият ми приятел за последните 28 години в Канада е Български турчин. От Добрич Който живее в Кокуитлам. Дойдохме заедно в Канада. Живяхме заедно в Торонто след това дойдохме заедно във Ванкувър, Минали сме през "Thick and Thin" заедно. Помагали сме си в трудни моменти, и за сега все още сме приятели.

Той все още не ми е обърнал гръб, въпреки че аз съм напълно откровен с него и съм убеден че не е очарован от някои от по-новите ми възгледи, но дълбоко в себе си той знае (надявам се) че монетата има и друга страна.

Много хора не знаят че по време на покръстването на Българските Турци бях във Вътрешни Войски в Казармата и ОТКАЗАХ да отида на акциите по покръстването което ми костваше 2 седмици арест.. (И куп други проблеми)

Както е добре известно съпругата ми не е европейка. Това за мен никога не е било и НЯМА да бъде проблем.. Детето ми не е със 100% европейска кръв и за мен това никога не е било и НЯМА да бъде проблем.

Така че "FUCK YOU" All stupid motherfuckers who think you are better than me just because I have a different opinion than yours... FUCK YOU ALL

Am I Fucking Clear or Should I repeat it one more time..

:D LOL... Това е само форумен рант .. Не го взимайте прекалено насериозно, и не ме разбирайте погрешно. Не съм нито откачил нито се сърдя ня някой.
Винаги съм бил такъв "Straight Shooter" и ми е късно да се променям на стари години пък и нямам особено желание, но това е откровенното ми мнение особено за хора които не ме познават и си позволяват да ми приписват етикети.
Ще си отстоявам мнението каквото и да ми струва това.. Който не му изнася is free to fuck right off.. How about that.

Thank you for your time :)

!!! РЕСПЕКТ !!!
Последно промяна от ivandaman на Сря Мар 28, 2018 3:13 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

ivandaman написа:Ще си отстоявам мнението каквото и да ми струва това.
Винаги са ме забавлявали хората, които си въобразяват, че това е достойнство, а не недостатък.

Изображение

Аз още в пубертета се научих да си подбирам битките и да признавам "не бях прав" вместо да се дърлям безсмислено.
Аватар
ivandaman

Мнение от ivandaman »

ablood написа:
Аз още в пубертета се научих да си подбирам битките и да признавам "не бях прав" вместо да се дърлям безсмислено.
Евала за което ablood :y:

Всички сме различни и в това е красотата на живота.. Ако бяхме еднакви и мислихме еднакво щяхме да сме като програмирани роботи без душа и личностни характеристики..

Между другото аз също никога не съм имал проблем да си признавам грешките. Дори напротив.
В случая нищо не би ме радвало повече от това всичките ми притеснения да се окажат неоснователни "And I'm proven WRONG"
Последно промяна от ivandaman на Сря Мар 28, 2018 3:07 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Вероятно сме били програмирани еднакво, но аз просто имах много тежък пример в семейството от който да се поуча.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Хаха - "my beautiful identity" - само от тука за мен извода е - нарцис и тъпо парче. Въобще няма нужда да се задълбава в останалите расо-етно и прочие "прозрения"
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Публикувай отговор