Защото, доколкото си спомням, klisurov е женен за рускиня...
Ето, първата снимка, която ми попадна от Интернет

екипът на Коста Рика по футбол, 2014 г.
Викаш, генотипът се е променил за 3-4 години?

Прав е човека, а най-прав е, че само нихилист, мразещ себе си и това, което той представлява ще иде в другата противоположност.ivandaman написа:Klisurovklisurov написа: Разбирам, и това което разбирам е, че делиш хората по етнически признак.
Прочети текста отдолу и ми кажи какво мислиш.. Бих те помолил да не го търсиш в Гугъл и кой го е казал. Просто сподели първата ти реакция след като го прочетеш без да анализираш прекалено много.
Играй честно. No Cheating please.![]()
I’m sure no intelligent white person, or no intelligent white man in his or her right white mind, wants black boys and black girls marrying their white sons and daughters, and in return introducing their grandchildren as half-brown, kinky-haired black people.
You know we’re different. God made us different
Blue birds fly with blue birds, red birds want to be with red birds, pigeons want to be with pigeons
They all are birds, but they’ve got different cultures.
I want my child to look like me. Every intelligent person wants his child to look like him
I don’t want to blot out my race and lose my beautiful identity
Chinese love Chinese
Pakistanis love their culture; Jewish people love their culture
Who wants to spot up yourself and kill your race? You are a hater of your people
... God made no mistake; he made us all like we are
you can’t take a Chinese man and give him a Puerto Rican woman
.....they’re going to be clashing all the time. It’s just nature
You can do what you want. But it’s nature to want to be with your own.
I want to be with my own. I love my people. That’s all.
Aми аз затова и попитах. Не че ми влиза много в работата, ама да не се окаже накрая, че най-големия форумен расист си е взел мургава булка, защото тия отгоре не изглеждат "печени (не'нам си колко месеца") на костарикански плаж"Kan_Tangra написа: Прав е човека, а най-прав е, че само нихилист, мразещ себе си и това, което той представлява ще иде в другата противоположност.
Няма да казвам у кои се среща най-много, че да не ме погнат тука
Аз мисля, че само пълен идиот може да казва на другите кой какво трябва да харесва. Той има пълното право на собствено мнение, но няма право да го налага като канон за други и да ги квалифицира като “хейтъри”. Такива бяха комунягите навремето, също и Хитлер. Аз искам да имам право на избор какво да харесвам, а такива изроди са за разстрел. В обобщение, първата ми реакция еivandaman написа:Klisurovklisurov написа: Разбирам, и това което разбирам е, че делиш хората по етнически признак.
Прочети текста отдолу и ми кажи какво мислиш.. Бих те помолил да не го търсиш в Гугъл и кой го е казал. Просто сподели първата ти реакция след като го прочетеш без да анализираш прекалено много.
I’m sure no intelligent white person, or no intelligent white man in his or her right white mind, wants black boys and black girls marrying their white sons and daughters, and in return introducing their grandchildren as half-brown, kinky-haired black people.
Blue birds fly with blue birds, red birds want to be with red birds, pigeons want to be with pigeons
I want my child to look like me. Every intelligent person wants his child to look like him
Chinese love Chinese
Who wants to spot up yourself and kill your race? You are a hater of your people
Моля, моля!roumensp написа:Такива бяха комунягите навремето, също и Хитлер.
Това по какъв повод, искаш да кажеш, че Хитлер е бил пич, произвеждащ сапун по възможно най-демократичния начин ? А за канадското куче чувал ли си ?ablood написа:Моля, моля!roumensp написа:Такива бяха комунягите навремето, също и Хитлер.
Хитлер е бил демократично избран и това, което е правил до смъртта си е да изпълнява пламенно предизборните си обещания.
Пък и избирателите му много добре са знаели в какво се забъркват, имайки пресни спомени от първата световна война, която за малко да спечелят, но плащайки тежки и унизирелни репарации заради загубата и.
Още снощи и го обясних с подробности но някой от Модераторите ме изтри. Тя го прочете защото "реагира на коментара ми", но кактоQuoting someone is NOT an ENDORSEMENT
Знам. И таман мислех да те попитам дали ти твърдиш, че споделяш цитираното по-горе, след като не се придържаш към него, но ти ме изпревари. Така че отговорът ти трябва да е НЕ ... или греша ?ivandaman написа:Quoting someone is NOT an ENDORSEMENT
Разбрахме. Ти си единствения представител на някаква уникална раса и понеже не мразиш себе си още си сам.Kan_Tangra написа:Прав е човека, а най-прав е, че само нихилист, мразещ себе си и това, което той представлява ще иде в другата противоположност.ivandaman написа:Klisurovklisurov написа: Разбирам, и това което разбирам е, че делиш хората по етнически признак.
Chinese love Chinese
Няма да казвам у кои се среща най-много, че да не ме погнат тука
Чувал съм за различни канадски кучета, но не мога да гадая за какво си мислиш. Нито имам в предвид, че Хитлер е "пич", или вярвам в легендите за сапуна.roumensp написа:Това по какъв повод, искаш да кажеш, че Хитлер е бил пич, произвеждащ сапун по възможно най-демократичния начин ? А за канадското куче чувал ли си ?
LOL..roumensp написа:Знам. И таман мислех да те попитам дали ти твърдиш, че споделяш цитираното по-горе, след като не се придържаш към него, но ти ме изпревари. Така че отговорът ти трябва да е НЕ ... или греша ?ivandaman написа:Quoting someone is NOT an ENDORSEMENT
Винаги са ме забавлявали хората, които си въобразяват, че това е достойнство, а не недостатък.ivandaman написа:Ще си отстоявам мнението каквото и да ми струва това.
Евала за което abloodablood написа:
Аз още в пубертета се научих да си подбирам битките и да признавам "не бях прав" вместо да се дърлям безсмислено.