БукУрещ - off topic

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Gogik

БукУрещ - off topic

Мнение от Gogik »

:oops: :oops: :oops:
Уважаеми съфорумници,
обръщам внимание върху срамния факт, че доста често във форума някои хора с особена последователност и настойчивост пишат по изумително неграмотен начин БукОрещ :oops: :oops: :oops: !!!

Далеч съм от идеята да се заяждам и да слагам началото на безплодни спорове и обиди. Искам само да обърна внимание на всички, които по определени причини в детството си са пропуснали да научат, че името на столицата на северната ни съседка не е БукОрещ, най-после да го направят - от уважение към себе си, от уважение към деликатно премълчаващите хора тук.

Успех на всички!
paco
Обратна връзка:

Мнение от paco »

Приятелю,като не искаш да се заяждаш просто не го прави.Форумът има съвсем друга цел,от това да се учим да пишем в него.Всеки може да намери грешки,стига да иска да ги търси.А грешки могат да се допуснат по много причини.И си мисля че,от една сбъркана дума макар и 2 пъти не можеш да определяш човека и това какво е пропуснал в детството си.
КОГАТО СОЧИШ НЯКОГО С ПРЪСТ,НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ СА НАСОЧЕНИ КЪМ ТЕБ!!!
Късмет и на теб!
paco
Обратна връзка:

Мнение от paco »

Промените са за теб.Да не те дразнят.Обещавам да си взема сериозна забележка!
Последно промяна от paco на Пон Сеп 22, 2003 5:12 pm, променено общо 1 път.
Gogik

Благодаря

Мнение от Gogik »

Не се заяждам. Оценям жеста ти. Не го приемай толкова лично, имаше и други случаи тук, а и не е важно кой точно го е написал така.
Въпросът не е толкова в конкретния пропуск.
Мисля, че всеки ще се съгласи, че напускайки родната си земя, бягайки и оставяйки някои негативи зад гърба си, сме длъжни да съхраним онези неща, които ни карат да се чувстваме горди, че сме българи. Но това е една съвсееем друга тема.
:)
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Godik, prav/a si, che e drazneshto da vidish "Bukoresht" i na men mi napravi kofti vpechatlenie, no naistina kato che li e po-dobre da si zatvaryame ochite za takiva neshta, shtoto nyakoy moje da ti otvori kavga v pone pet temi, zaradi podobna zabelejka i suma ti vreme i nervi shte izhabish da mu otgovaryash ili daje da chetesh samo.
Az, znaesh li kakvo pravya, samo si cheta i sabiram vpechatleniya. :lol: Ako toya deto pravi greshki se drji normalno, toleranten e i ne kritikuva drugite bez da e vidyal sebe si i az si malcha, no ako nyakoy pochne da mi razpravya kolko sa prosti kanadcite, a v sashtoto vreme pishe: "govorime" vmesto govorim, "medEcinsko", vmesto MedIcinsko" i "Bukoresht" vmesto Bukuresht, e togava i az minavam v ofanziva. Obache, obiknoveno chakam da me atakuvat. Osnoven zakon v aykidoto, nikoga ne atakuvay prv :P
Paco izglejda e pechen, a i moje da e napravil prosto pechatna greshka, no kakvoto i da e, yavno si e vzel belejka i ne e srditko Petko. I az si vzeh seriozna belejka zaradi negramotniya frenski i to na dva pati tryabvashe da popravyam zaglavie na posting :oops:, ama tova e nachinat da se naucha da pisha na frenski i zatova ne se srdya. I na bugarski da mi nameri nyakoy greshka nyama da se razsrdya da me popravi :lol:
A, ti Paco ne se shashvay, na vseki moje da se sluchi da sgreshi. Super e, che ne izgubi samoobladanie zaradi tova :P
Uspeh na vsichki! :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
mitaka
Обратна връзка:

Мнение от mitaka »

Da ti go nachukam Godik :lol:
mitaka
Обратна връзка:

Мнение от mitaka »

Vsashnost ne, po-dobre da ti go nachOkam ! :twisted:
Аватар
Petia

Мнение от Petia »

mitaka написа:Vsashnost ne, po-dobre da ti go nachOkam ! :twisted:
Евалата пич, много си съдържателен! Ако не си знаем собствения език как ще учим чужди, чОкачо?
Заключено