Godik, prav/a si, che e drazneshto da vidish "Bukoresht" i na men mi napravi kofti vpechatlenie, no naistina kato che li e po-dobre da si zatvaryame ochite za takiva neshta, shtoto nyakoy moje da ti otvori kavga v pone pet temi, zaradi podobna zabelejka i suma ti vreme i nervi shte izhabish da mu otgovaryash ili daje da chetesh samo.
Az, znaesh li kakvo pravya, samo si cheta i sabiram vpechatleniya.

Ako toya deto pravi greshki se drji normalno, toleranten e i ne kritikuva drugite bez da e vidyal sebe si i az si malcha, no ako nyakoy pochne da mi razpravya kolko sa prosti kanadcite, a v sashtoto vreme pishe: "govorime" vmesto govorim, "medEcinsko", vmesto MedIcinsko" i "Bukoresht" vmesto Bukuresht, e togava i az minavam v ofanziva. Obache, obiknoveno chakam da me atakuvat. Osnoven zakon v aykidoto, nikoga ne atakuvay prv
Paco izglejda e pechen, a i moje da e napravil prosto pechatna greshka, no kakvoto i da e, yavno si e vzel belejka i ne e srditko Petko. I az si vzeh seriozna belejka zaradi negramotniya frenski i to na dva pati tryabvashe da popravyam zaglavie na posting

, ama tova e nachinat da se naucha da pisha na frenski i zatova ne se srdya. I na bugarski da mi nameri nyakoy greshka nyama da se razsrdya da me popravi
A, ti Paco ne se shashvay, na vseki moje da se sluchi da sgreshi. Super e, che ne izgubi samoobladanie zaradi tova
Uspeh na vsichki!