За апартамента такива данъци ще си платиш и такси смет,че ще ти излезне почти като месечен наем. Така че,моля-моля,собственния апартамент да излизал "0" !
И някой явно не е смятал сметките както трябва. В България все още се плаща студена и топла вода,а също и парно,което направо не е по джоба и сметките за една зима се натрупват като дълг,а цените всеки ден растат.
150 лв. за ток давахме и без да се отопляваме на ток.Вярно,че бяхме на бойлер (т.е. топлата вода отпада),но пък като пуснеш топла вода и отчиташ секундите.
Иначе,парното си беше......мамата.

Освен това, нищо не ти остава,защото така сметнато дори сметката излиза 1058.
Да не говорим,че храна за 400 лв. съвсем не е съпоставима с тази тук и че освен храна има още други солидни разходи по месечни консумативи-прахове и препарати,сапуни,шампоани,козметични средства без които не може.
Много са ви елементарни сметките! С 1000 лв./месец се води мизерно съществуване в България-знам го от опит!
Ха-ха! Сашо,това беше най-големия виц!а ако толкова много те интересува мен също не ми харесва тука и след като взема полагащото ми се измерено в долари ще се прибера в БГ. аз съм тука за пари и за нищо друго!

Да те предупредя от сега...Може да не ми повярваш, но аз пак ще ти го кажа...Като почнеш на взимаш полагащото ти се в долари,много бързо ще забравиш че не ти харесва! Обещавам ти! И като сравниш с парите, които би взимал в България, ще се откажеш завинаги от тази еретична мисъл!