Фъстъчка написа:A някой пробвал ли е да учи френски с прословутата Релакса?
Ще те осведомя когато я получа утре сутрин. Хабер си нямам как ще е френската, английската е що годе добре направена но е за много начинаещи и ми е доста под нивото. Именно затова си поръчах френската Релакса, ако е на нивото на английската, ще свърши някаква работа, поне за началото.
Следи форума....
Despite of the high cost of living, it remains popular!
Абе, след определена възраст, си е много трудно ученето на език... И аз мислех,че съм що-годе добре с френския,а като взех да пиша съчинения и взех да давам МНОГО на късо...Оказа се,че да говориш що-годе съвсем не е достатъчно...Баси ужаса! След 5 год. учене (3 в Б-я и 2 тук),никакъв го няма и моя френски...
Дъщеря ми само с 2 год. тук е милион пъти по-добре от мен... Абе младото си е младо...
JOY написа:Леле,Иване,как 2 000 бе? Поне 10 000 са ти нужни за минимална комуникация.
Pak mnogo be Joy, che to az na bulgarski neznam 10 000
Знаеш,знаеш....В ежедневната реч може би употребяваш малко по-малко, но едно интервю е на доста по-високо ниво от ежедневна реч.
10 000 е минимума. Имам едно речниче с 10 000 думи(по-точно 4000 думи + 5000 производни+ над 5200 фразеологични изрази. За интервюто бяха усвоени 100% от думите и изразите там. Не мога да ви опиша на какво е заприличало горкото,защото се четеше на всички възможни места,но пък страшно ми е любимо...