урока за простаците е безплатен противоположно на законите в СА
Канадски простотии
Re: Канадски простотии
колкото повече самари си нахлузил, толкова по голям е шанса да ти се ОТКАЖЕ голям кредит примерно като "Кредитна Линия", "Заем за автомобил" или "Моргич за имот", затова е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО човек да притежава 2, макс 3 кредитни карти
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Чакай сега, откога стана препоръчително да си цървул с карти ?myhata II написа:колкото повече самари си нахлузил, толкова по голям е шанса да ти се ОТКАЖЕ голям кредит примерно като "Кредитна Линия", "Заем за автомобил" или "Моргич за имот", затова е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО човек да притежава 2, макс 3 кредитни карти
точно така, това важи само за цървулиroumensp написа:Чакай сега, откога стана препоръчително да си цървул с карти ?myhata II написа:колкото повече самари си нахлузил, толкова по голям е шанса да ти се ОТКАЖЕ голям кредит примерно като "Кредитна Линия", "Заем за автомобил" или "Моргич за имот", затова е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО човек да притежава 2, макс 3 кредитни карти![]()
а когато гражданин като мен притежава суми в налчност, преференциите са други, лично комуникирам със шефа на банката и лихвите са нищожни, как да се обясни на цървул като румбата ,че 19 % лихва по кредитна карта, половината отива във застрахователен фонд за "неплатежоспособни цървули"
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
myhata II написа:лично комуникирам със шефа на банката и лихвите са нищожни

За какво ти е заем, като имаш КЕШ под дюшека ? Свършиха дневните за наполенЪ и пури ?
Когато съм в чужбина и дюшека ми е останал надалече, 3 карти е минимума, който ме държи спокоен...myhata II написа:==== затова е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО човек да притежава 2, макс 3 кредитни карти
Embrace your climate change!
Съседа си разхожда (извежда) кучето на близката детска площадка/игрална зона. Сутрин рано, когато си мисли, че никой не го забелязва. 
Embrace your climate change!
в такъв квартал си се наврял чичо гошо !7George написа:Съседа си разхожда (извежда) кучето на близката детска площадка/игрална зона. Сутрин рано, когато си мисли, че никой не го забелязва.
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
В квартал, където хората могат да имат кучета, защото не живеят в блокове.myhata II написа:в такъв квартал си се наврял чичо гошо !7George написа:Съседа си разхожда (извежда) кучето на близката детска площадка/игрална зона. Сутрин рано, когато си мисли, че никой не го забелязва.
Последно промяна от roumensp на Нед Сеп 11, 2016 2:14 pm, променено общо 2 пъти.
roumensp написа:В квартал, където хората могат да имат кучета, защото не живеят в блокове.myhata II написа:в такъв квартал си се наврял чичо гошо !7George написа:Съседа си разхожда (извежда) кучето на близката детска площадка/игрална зона. Сутрин рано, когато си мисли, че никой не го забелязва.Не че няма и блокове дето разрешават, ама се броят на пръсти.
аз такива простаци комшии нямам, имаше един тарикат който се навеждаше и се правеше че взима гомното, ама вече го нема
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Ако само се е правел, а не го е взимал вярно е простак.myhata II написа:аз такива простаци комшии нямам, имаше един тарикат който се навеждаше и се правеше че взима гомното, ама вече го нема![]()
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Пълно е с такива.. Аз като ги видя в махалата и спирам до тях и ги гледам "нагло" докато не си вземат "лайното".. Вече на няколко пъти се карах с такива...roumensp написа:Ако само се е правел, а не го е взимал вярно е простак.myhata II написа:аз такива простаци комшии нямам, имаше един тарикат който се навеждаше и се правеше че взима гомното, ама вече го нема![]()
Има един soccer field до нас и има няколко надписа че "Dogs are not allowed on the field" и има моменти в които има повече псета на игрището от колкото деца, та се налага да им показвам надписите и да им обяснявам че като играя с малкият предпочитам кучета да не ми хапят и лигавят топката.
А инач има лайна и по-игрището и по алеите в парковете в района..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for
- roumensp
Предполагам заради такива при нас на "променадата" в Уайт Рок изцяло забраниха кучета. Заради няколко сега страдат всички собственици на кучета.ivandaman написа:Пълно е с такива.. Аз като ги видя в махалата и спирам до тях и ги гледам "нагло" докато не си вземат "лайното".. Вече на няколко пъти се карах с такива...roumensp написа:Ако само се е правел, а не го е взимал вярно е простак.myhata II написа:аз такива простаци комшии нямам, имаше един тарикат който се навеждаше и се правеше че взима гомното, ама вече го нема![]()
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Мисля че и на "English Bay" e забранено за кучета... Наскоро чух по радиото че сити-хол са се хванали за главата заради проблемите с кучетата и сеа правят разни пъблик консултации да намерят начин за мирно съвместно съществуване между нагли собственици на псета и the rest of us.
Аз онзи ден викам на един. "You guys have dogs and some of us have kids.. May be you should be a bit more considerate and pick up after your dogs"
Аз онзи ден викам на един. "You guys have dogs and some of us have kids.. May be you should be a bit more considerate and pick up after your dogs"
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for
Аз обичам и деца и кучета. Не виждам връзката между имането на деца и на кучета.
Около нас обаче си събират лайната, аз като съм с кучето на сестра ми също ги събирам. На поляната на която водят кучетата едно лайно няма, нито пък по улицата, но пък кошчетат се препълват и стърчат торбички от тях. Явно общината ги мързи да събират кошчетата.
Около нас обаче си събират лайната, аз като съм с кучето на сестра ми също ги събирам. На поляната на която водят кучетата едно лайно няма, нито пък по улицата, но пък кошчетат се препълват и стърчат торбички от тях. Явно общината ги мързи да събират кошчетата.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- Kan_Tangra
Току що като идвах за работа, по радиото някакъв пич се обади и каза, че цяла софия била пълна с комплексирани неизживяни селяни, защото било пълно с хора, с нисък стандарт, които живеят в двустаен, не могат да си позволят, а гледат и кучета. Вместо да си вземат дете да гледат. И ги разхождали навсякъде, а на него не му било приятно непрекъснато да се разминава с кучета.
Който иска, да си вземе къща след околовръстното и там да си гледа.
Водещата го направи на 2 стотинки, и последно му каза, че и на нея не и било приятно да се разминава всеки ден с глупави хора, и веднага след това му затвори линията.
След това се изреждаха да се обаждат някакви лелички, да се оплакват от оня човек и колко хубави и благодарни същества били кучетата и котетата.
Замислих се, че тия с кучетата са като пушачите. Тяхното е тяхно, чуждото общо. Не се замислят дали пречат на някой. Има и изключения, разбира се.
Тук в Сф нещо са голяма мода. А по Витошка всяка 2ра хай-мейтънънс дама е с мини-куче, напудрено и нафризирано. Те поне не пречат чак толкова.
Който иска, да си вземе къща след околовръстното и там да си гледа.
Водещата го направи на 2 стотинки, и последно му каза, че и на нея не и било приятно да се разминава всеки ден с глупави хора, и веднага след това му затвори линията.
След това се изреждаха да се обаждат някакви лелички, да се оплакват от оня човек и колко хубави и благодарни същества били кучетата и котетата.
Замислих се, че тия с кучетата са като пушачите. Тяхното е тяхно, чуждото общо. Не се замислят дали пречат на някой. Има и изключения, разбира се.
Тук в Сф нещо са голяма мода. А по Витошка всяка 2ра хай-мейтънънс дама е с мини-куче, напудрено и нафризирано. Те поне не пречат чак толкова.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола