урока за простаците е безплатен противоположно на законите в СА

Чакай сега, откога стана препоръчително да си цървул с карти ?myhata II написа:колкото повече самари си нахлузил, толкова по голям е шанса да ти се ОТКАЖЕ голям кредит примерно като "Кредитна Линия", "Заем за автомобил" или "Моргич за имот", затова е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО човек да притежава 2, макс 3 кредитни карти
точно така, това важи само за цървулиroumensp написа:Чакай сега, откога стана препоръчително да си цървул с карти ?myhata II написа:колкото повече самари си нахлузил, толкова по голям е шанса да ти се ОТКАЖЕ голям кредит примерно като "Кредитна Линия", "Заем за автомобил" или "Моргич за имот", затова е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО човек да притежава 2, макс 3 кредитни карти![]()
myhata II написа:лично комуникирам със шефа на банката и лихвите са нищожни
Когато съм в чужбина и дюшека ми е останал надалече, 3 карти е минимума, който ме държи спокоен...myhata II написа:==== затова е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО човек да притежава 2, макс 3 кредитни карти
в такъв квартал си се наврял чичо гошо !7George написа:Съседа си разхожда (извежда) кучето на близката детска площадка/игрална зона. Сутрин рано, когато си мисли, че никой не го забелязва.
В квартал, където хората могат да имат кучета, защото не живеят в блокове.myhata II написа:в такъв квартал си се наврял чичо гошо !7George написа:Съседа си разхожда (извежда) кучето на близката детска площадка/игрална зона. Сутрин рано, когато си мисли, че никой не го забелязва.
roumensp написа:В квартал, където хората могат да имат кучета, защото не живеят в блокове.myhata II написа:в такъв квартал си се наврял чичо гошо !7George написа:Съседа си разхожда (извежда) кучето на близката детска площадка/игрална зона. Сутрин рано, когато си мисли, че никой не го забелязва.Не че няма и блокове дето разрешават, ама се броят на пръсти.
Ако само се е правел, а не го е взимал вярно е простак.myhata II написа:аз такива простаци комшии нямам, имаше един тарикат който се навеждаше и се правеше че взима гомното, ама вече го нема![]()
Пълно е с такива.. Аз като ги видя в махалата и спирам до тях и ги гледам "нагло" докато не си вземат "лайното".. Вече на няколко пъти се карах с такива...roumensp написа:Ако само се е правел, а не го е взимал вярно е простак.myhata II написа:аз такива простаци комшии нямам, имаше един тарикат който се навеждаше и се правеше че взима гомното, ама вече го нема![]()
Предполагам заради такива при нас на "променадата" в Уайт Рок изцяло забраниха кучета. Заради няколко сега страдат всички собственици на кучета.ivandaman написа:Пълно е с такива.. Аз като ги видя в махалата и спирам до тях и ги гледам "нагло" докато не си вземат "лайното".. Вече на няколко пъти се карах с такива...roumensp написа:Ако само се е правел, а не го е взимал вярно е простак.myhata II написа:аз такива простаци комшии нямам, имаше един тарикат който се навеждаше и се правеше че взима гомното, ама вече го нема![]()