Hotel?Cell phone?Praktikuvasht BG advokat v MTL?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

На тези въпроси не мога да ти отговоря, нали съм англофон и нямам идея за това как се развиват нещата при кацане в Квебек. От писаното във форума имам впечатлението че за курсовете по френски се чака и не става веднага. Сигурен съм обаче че във форума има предостатъчно хора които биха могли да отговорят доста по-компетентно и подробно.

Мога само да повторя - ако смяташ да се заселваш другаде, едва ли има смисъл да се занивамаш с квебекските чиновници, но това е нещо което ще трябва ти да решаваш. СИН номера и ПР картата могат да се извадят навсякъде. Аз си бях подал документите за СИН номер в Калгари, но им дадох адрес в Торонто и СИН картата дойде в Торонто без никакви проблеми.
si
Обратна връзка:

Мнение от si »

Искрено благодаря!

Имам още няколко дни да реша:-))

... А и идеята за разходка с цел опознаване на разлините провинции ми харесва.:-))) (само да не ми беше толкова притеснено преди пътуване:-)

Още веднъж Благодаря и късмет!
sub0

Мнение от sub0 »

poumpy написа:и на мен не ми говори нищо, но човека попита за телефони а не за стандарти на предаване и е редно отговора да е пълен : Rogers, Bell, Fido, Tellus.
Ше ме извинеаш тоз път!
- telefonna kompaniq predlagashta dobri mesechni planove i pokritie (minimum Quebec i Ontario) za gsm-i (samo roger's li se klasirat v tazi kategoriq ...)
Чети по точно преди преди да се обаждаш; и не е ФИДО (това е маркетинг бранда), а е Microcell Inc. Kакто и не ти е Симпатико интернета, a е DSL-а на Bell.ca....

CDMA е близък но несъвместим с GSM стандартa. Развит е DoD за да може да се покрива по голяма територия от втория стандарт но по-лош в отношение на качество на услугата.

Ако това нищо не ви говори пак много добре.
Аватар
Koko

Re: Hotel?Cell phone?Praktikuvasht BG advokat v MTL?

Мнение от Koko »

si написа: - telefonna kompaniq predlagashta dobri mesechni planove i pokritie (minimum Quebec i Ontario) za gsm-i (samo roger's li se klasirat v tazi kategoriq ...)
Виж този въпрос съм го пропуснал - абонат съм на Rogers и съм доволен, както от покритието, така и от плана който имам. Ако искаш подробности на какъв план съм, прати ми ЛС.
Заключено