Какво се изисква за отварянето на български православен храм
Re: Какво се изисква за отварянето на български православен
Ако поканите Благо Джизъса в новата църква ще участвам и аз.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- Bistra
- Напуснал форума
Хах, има ли такива? Аз например съм сатанистка и ям виртуални кученца за обяд.legioner написа:Благодаря на всички които помагат!

Инак (извън майтапа) съм напълно съгласна с пумпи, файтър и аблъд по отношение оценката им за теб. Сори, че не мога да съм ти полезна!

Не ходя на църква, не съм смирена и съответно не съм част от никоя енория, стадо, група, общност или ферма, па била тя дори Оруеловата. Успех все пак, ще ти е нужен!

Don't Need Religion

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Bistra написа:Хах, има ли такива? Аз например съм сатанистка и ям виртуални кученца за обяд.legioner написа:Благодаря на всички които помагат!
Инак (извън майтапа) съм напълно съгласна с пумпи, файтър и аблъд по отношение оценката им за теб. Сори, че не мога да съм ти полезна!
Не ходя на църква, не съм смирена и съответно не съм част от никоя енория, стадо, група, общност или ферма, па била тя дори Оруеловата. Успех все пак, ще ти е нужен!
Don't Need Religion
Пиле, мен ми е през оная какво мислите за мен какъвто и ден да е от годината.

- Bistra
- Напуснал форума
ОК! Нямаш проблем. Веднага те пращам в компанията. Трябваше само да си го поискаш. Успех в начинанието! 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Извини ме за лошото поведение, и одеве в онази другата, заключена тема. Дори и наистина да се преструваш че не разбираш за какво става въпрос, не заслужаваш такова отношение. Оценявам забавните ти коментари, макар да нямат нищо общо с темата. Надявам се да намериш малко в себе си да ми простиш. Лек ден и вс най-доброBistra написа:ОК! Нямаш проблем. Веднага те пращам в компанията. Трябваше само да си го поискаш. Успех в начинанието!

-
Koko написа:Не знам дали си наясно каква епопея беше да се създаде българска църква в Монтреал, а така както си задал въпроса звучи сякаш искаш да отваряш кватален интернет клуб, а в действителност нещата са доста по-сложни.legioner написа:Някой има ли представа какво се изисква за отварянето на български православен храм в Канада, или на да ме препратите към място или човек който би искал да сподели как става?
Мерси
Предполагам че едно от изискванията е е да си ръкоположен от Българската Православна Църква свещенник, пък и мисля че решението за създаване на храм е в тяхната компетенция.
Това е сайта на българската патриаршия, има посочени начини за контакт - питаш там:
http://www.bg-patriarshia.bg/"