КУРСОВЕ ПО МОДЕРЕН И КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ!
КУРСОВЕ ПО МОДЕРЕН И КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ!
По молба на Жени Иванова-опитен преподавател от бившия Дворец на децата в София, пускам обявата за набиране на желаещи.
Курсове по модерен и класически балет за деца и възрастни в NDG.
Прием след 2 годишна възраст.
За всякаква допълнителна информация, се обръщайте лично към нея на тел. (514) 369-0912
Резервирайте сега!
За всякаква допълнителна информация, се обръщайте лично към нея на тел. (514) 369-0912
Резервирайте сега!
- bgmontreal
- Обратна връзка:
Re: КУРСОВЕ ПО МОДЕРЕН И КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТН
надявам се сега да не се почне с конспирации, защото аз пък знам за много наши сънародници, които ...JOY написа:По молба на Жени Иванова-опитен преподавател от бившия Дворец на децата в София, пускам обявата за набиране на желаещи.
Резервирайте сега!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Под модерен балет, Кольо, се разбират съвременни модерни танци (като на Бритни Спиърс и т.н.)
Остаряваш!
Какво по-секси от един добре танцуващ мъж!
Или нека си ходят "дървени" и захлупени?
Първото занятие било безплатно за да видят децата (пък и по-големите деца) дали ще им допадне.
Моята дъщеря я записах.
Още да добавя, който има желание да побърза, защото за много кратко време имало вече много желаещи-може скоро да се окаже, че няма място, ако някой се сети със закъснение.
Също да спомена,че Жени не я познавам лично и не правя реклама, но само помагам на заинтересовани в заниманията на децата си (помня,че скоро имаше желание за танцов състав?)

Какво по-секси от един добре танцуващ мъж!
Или нека си ходят "дървени" и захлупени?

Първото занятие било безплатно за да видят децата (пък и по-големите деца) дали ще им допадне.
Моята дъщеря я записах.
Още да добавя, който има желание да побърза, защото за много кратко време имало вече много желаещи-може скоро да се окаже, че няма място, ако някой се сети със закъснение.
Също да спомена,че Жени не я познавам лично и не правя реклама, но само помагам на заинтересовани в заниманията на децата си (помня,че скоро имаше желание за танцов състав?)
Навремето още като деца, брат ми го записаха на модерни и латиноамерик. танци в същия този дворец. Баща ми го подиграва,че това не било мъжко занятие и той се отказа след няколко урока. Така си и остана за цял живот "дървен" и самият той впоследствие колко пъти се е сещал и съжалявал.Танците, освен добро физическо занятие, развиващо гъвкавост и пластичност, са още и незаменимо средство за разкрепостяване и сваляне на стреса от ежедневието,а в случая на децата на емигранти, първото е особенно актуално. Ако сте имали удоволствието да беседвате с деца на "стари" емигранти, ще ме разберете. По-захлупени, притеснителни, плахи и въобще...често имам чувството, доста по-недоразвити от връстниците си в България. Липсва им общуване-децата ни са затворени като нас и изолирани между четири стени, общуват само в училище и остават комплексирани.THC написа:Все ми се струва,че балета (бил той модерен или класически) не е най-мъжкото заниманиеКакво по-секси от един добре танцуващ мъж!![]()
![]()
Имам едно познато семейство с две близначки на по 16-17 год. На тяхната възраст,само за дискотеки и гаджета мислех,а тези...

За същата цел аз кикбокса препоръчвам,Танците, освен добро физическо занятие, развиващо гъвкавост и пластичност, са още и незаменимо средство за разкрепостяване и сваляне на стреса от ежедневието,а в случая на децата на емигранти, първото е особенно актуално.
пък ако ще ходя на балет ,за да се харесам на жените и да добия "увереност"-де да знам-те може да почнат да ме харесват,ама аз да спра

карай да върви-стига джънк

Нее, не записвайте момчета на балет, моля ви
И аз съм за кикбокса
Познавам едно момченце, което ходеше на гимнастика и самия треньор препоръча на родителите да спрат да го водят, защото походката му започна да става като на момиче, да не говорим за маниерите
Записаха го на борба свободен стил и сега сигурно е по-як от мен 

Познавам едно момченце, което ходеше на гимнастика и самия треньор препоръча на родителите да спрат да го водят, защото походката му започна да става като на момиче, да не говорим за маниерите

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.