Знаете ли че...?!
Re: Знаете ли че...?!
Не само тукашните, всички плъхове са способни на такова нещо. Да не се бъркат с мишките, които са друг биологичен вид. Едните са 30-тина сантиметра и стигат до близо половин кило (че и са агресивни), докато другите са до около 20 грама и няколко сантиметра. В края на краищата мишките са просто едни досадни животинки, дори и някои хора да изпитват ужас и да се катерят върху масите, като видят някоя.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аз нали ви казах, че такова нещо в Канада няма, канадските плъхове не нападат хора, те живеят заедно с хората и са домашните им любимци. Явно, че тези изроди умишлено са го направили, за да им вземат детето социалните, както казва Бистра.Bistra написа: Какви са тия родители, дето ще оставят малко бебе да бъде нахапано ( което си е под въпрос дали не са го наранили умишлено те) от гризачи?

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
- Bistra
- Напуснал форума
Имам предвид това.ivalin написа:Аз нали ви казах, че такова нещо в Канада няма, канадските плъхове не нападат хора, те живеят заедно с хората и са домашните им любимци. Явно, че тези изроди умишлено са го направили, за да им вземат детето социалните, както казва Бистра.
Les parents ne veulent toutefois pas dévoiler leur identité, par crainte d'être jugés, par crainte qu'on les étiquette
Както и белезите по лицето на детето.
Ти откъде реши, че са от ухапване? Само, щото някой си бил казал?
Да допуснем ли, че може да са от друго и историята да е била измислена за пред екстерминаторите, които влизат навсякъде и е било неизбежно да видят детето.

Баба ми едно време живееше в стара къща отпреди войната. Канализацията беше стара. Понякога излизаха плъхове, които влизаха в мазето и търсеха храна. Никога не са се качвали по етажите и нападали хората. А за наличието им разбирахме по трофеите, които котката оставяше на външните стълби - най-често дълги опашки.
...Не ме убеждавай сега, че кебекарите не гледат котки. Котката им е нещо като второто аз. Някои имат по няколко дори.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Именно, че аз нали точно това казвам всеки втори тука има котка, ама те са за мишките и то не защото ловят мишки, а защото мишките бягат от миризмата на котките,тука мишките са във всяка къща, но това с плъховете вече е съвсем друга работа. Ти тези с плъховете дето били възпитани и никога не са се качвали по етажите и не нападали хората, на мен не ги говори! Няма как котката да ти е оставяла опашките на плъхове, защото котки с плъхове не се борят, че те плъховете в повечето от случаите са по-големи от самите котки, а и тука в Канада котките се хранят само с котешка храна и нищо друго, нито мишки, нито плъхове.Bistra написа:Ти откъде реши, че са от ухапване? Само, щото някой си бил казал?
Да допуснем ли, че може да са от друго и историята да е била измислена за пред екстерминаторите, които влизат навсякъде и е било неизбежно да видят детето.![]()
Баба ми едно време живееше в стара къща отпреди войната. Канализацията беше стара. Понякога излизаха плъхове, които влизаха в мазето и търсеха храна. Никога не са се качвали по етажите и нападали хората. А за наличието им разбирахме по трофеите, които котката оставяше на външните стълби - най-често дълги опашки.
...Не ме убеждавай сега, че кебекарите не гледат котки. Котката им е нещо като второто аз. Някои имат по няколко дори.
- Bistra
- Напуснал форума
Да-м...дрън-дрън, че пляс!
При положение, че мога да тегля ножа на прасето ще ти гоня полски заек!
Съжалявам, че нямам фото архив "Опашка".
А аз лично съм ги виждала, щото баба ми подскачаше като че ли е видяла гърмяща змия, вместо да потупа насърчително котака по гърбината .
При положение, че мога да тегля ножа на прасето ще ти гоня полски заек!

Съжалявам, че нямам фото архив "Опашка".
А аз лично съм ги виждала, щото баба ми подскачаше като че ли е видяла гърмяща змия, вместо да потупа насърчително котака по гърбината .

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- Bistra
- Напуснал форума
Освен това не виждам какъв ти е проблемът. Я, да те светна, понеже теб те мързи да отидеш до Режито и да се информираш, а само всяваш смут и паника във форума, докато мишките се чекнат на "О, тигре, тигре" на пилон.
Минава се през следните етапи.
1.Предупреждаваш писмено ( с препоръчано писмо ) проприетера си.
2.Правиш снимки (не на мишките, а на поразиите - нагризан хляб, изпражнения etc.)
3.Викаш инспектор.
Ако горното не даде резултат.
4.Викаш екстерминейтър за твоя сметка и след това представяш разписката на проприетера при следващото плащане на наема като си правиш съответната удръжка.
5.Ако и това не даде резултат завеждаш дело ( за социаладжиите е безплатно ) в Режито и напускаш жилището.
2.Правиш снимки (не на мишките, а на поразиите - нагризан хляб, изпражнения etc.)

3.Викаш инспектор.
4.Викаш екстерминейтър за твоя сметка и след това представяш разписката на проприетера при следващото плащане на наема като си правиш съответната удръжка.
5.Ако и това не даде резултат завеждаш дело ( за социаладжиите е безплатно ) в Режито и напускаш жилището.

- optics
- Модератор
Знаете ли че:
- на червения килим (в случая - наградите Грами 2015) можело и по анцуг.
Миналата година Pharrell Williams е изглеждал още по-идиотски от тази, тоя път жена му набляга на анцуга.

Миналата година Pharrell Williams е изглеждал още по-идиотски от тази, тоя път жена му набляга на анцуга.

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Това й е официалният.optics написа:Знаете ли че:
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Не е - няма ръб.grozdan написа: Това й е официалният.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Има, има от чатала до врата, ама ти сигурно не си го забелязал...speedy написа:grozdan написа: Не е - няма ръб.

Аз моме, нямам проблем, но не отричам, че съм имал преди доста време и отдавна съм го решил по свой си начин, просто се изнасям и търся в новото да няма същите проблеми, а да бъде в пъти по-добре. Пък това с Режито не е точно така, ама карай... няма да те апострофирам. Само ще отбележа, че въобще не е неоходимо да ходиш на място, а е достатъчно да се обадиш по телефона... нали знаеш, че тука всичко се върши по телефона... Аз не съм блъскал толкова километри да си тровя нервите и да се надбягвам с вятъра... Но определено когато имаш проблеми от подобно естество си е крайно неприятно, дисконфортно и коства доста нерви... Само бих дал съвет на тези дето им предстои (не дай Боже) да имат, да бъдат абсолютно безкомпромисни и да не се поддават на усукванията на проприатерите и да не влизат в сделки с тях на никаква цена.Bistra написа:Освен това не виждам какъв ти е проблемът. Я, да те светна, понеже теб те мързи да отидеш до Режито и да се информираш, а само всяваш смут и паника във форума, докато мишките се чекнат на "О, тигре, тигре" на пилон.
2.Правиш снимки (не на мишките, а на поразиите - нагризан хляб, изпражнения etc.)![]()
3.Викаш инспектор.
Бистра пак не се усеща, че си противоречи сама на себе си. 
Хем твърди, че няма "еди-какви си" проблеми, хем дава съвети (грешни при това) как да се решават същите тези проблеми.
Абе луда работа! Ама като за Бистрето е нормално.

Хем твърди, че няма "еди-какви си" проблеми, хем дава съвети (грешни при това) как да се решават същите тези проблеми.
Абе луда работа! Ама като за Бистрето е нормално.

„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- Bistra
- Напуснал форума
Нямаш ли? Ами не личи! Не аз се оплаквам постоянно. И не съм мома.ivalin написа: Аз моме, нямам проблем

Рекох да се поразходиш малко. Телефонът няма да ти избяга. Бездействието убива.

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Oт чатала до врата...ivalin написа:Има, има от чатала до врата, ама ти сигурно не си го забелязал...speedy написа:grozdan написа: Не е - няма ръб.![]()

A който няма за анцунг може и така:

Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Не знам дали си Бистра или не, но доста успешно мътиш форума. Явно ти е невъзможно да разбереш, че не се оплаквам както на теб ти се иска, когато пиша за проблеми, а споделям опит и то не само мой и се опивам да предопредя останалите посещаващи форума, че има и други нюанси освен черно белите филми дето ти толкова много обичаш.Bistra написа:Нямаш ли? Ами не личи! Не аз се оплаквам постоянно. И не съм мома.ivalin написа: Аз моме, нямам проблемСамо Бистра е достатъчно.
Рекох да се поразходиш малко. Телефонът няма да ти избяга. Бездействието убива.