Знаете ли че...?!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
speedy

Re: Знаете ли че...?!

Мнение от speedy »

Не само тукашните, всички плъхове са способни на такова нещо. Да не се бъркат с мишките, които са друг биологичен вид. Едните са 30-тина сантиметра и стигат до близо половин кило (че и са агресивни), докато другите са до около 20 грама и няколко сантиметра. В края на краищата мишките са просто едни досадни животинки, дори и някои хора да изпитват ужас и да се катерят върху масите, като видят някоя.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Bistra написа: Какви са тия родители, дето ще оставят малко бебе да бъде нахапано ( което си е под въпрос дали не са го наранили умишлено те) от гризачи?
Аз нали ви казах, че такова нещо в Канада няма, канадските плъхове не нападат хора, те живеят заедно с хората и са домашните им любимци. Явно, че тези изроди умишлено са го направили, за да им вземат детето социалните, както казва Бистра. :y:
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

ivalin написа:Аз нали ви казах, че такова нещо в Канада няма, канадските плъхове не нападат хора, те живеят заедно с хората и са домашните им любимци. Явно, че тези изроди умишлено са го направили, за да им вземат детето социалните, както казва Бистра. :y:
Имам предвид това.
Les parents ne veulent toutefois pas dévoiler leur identité, par crainte d'être jugés, par crainte qu'on les étiquette

Както и белезите по лицето на детето.
Ти откъде реши, че са от ухапване? Само, щото някой си бил казал?
Да допуснем ли, че може да са от друго и историята да е била измислена за пред екстерминаторите, които влизат навсякъде и е било неизбежно да видят детето. |(
Баба ми едно време живееше в стара къща отпреди войната. Канализацията беше стара. Понякога излизаха плъхове, които влизаха в мазето и търсеха храна. Никога не са се качвали по етажите и нападали хората. А за наличието им разбирахме по трофеите, които котката оставяше на външните стълби - най-често дълги опашки.
...Не ме убеждавай сега, че кебекарите не гледат котки. Котката им е нещо като второто аз. Някои имат по няколко дори. |(
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Bistra написа:Ти откъде реши, че са от ухапване? Само, щото някой си бил казал?
Да допуснем ли, че може да са от друго и историята да е била измислена за пред екстерминаторите, които влизат навсякъде и е било неизбежно да видят детето. |(
Баба ми едно време живееше в стара къща отпреди войната. Канализацията беше стара. Понякога излизаха плъхове, които влизаха в мазето и търсеха храна. Никога не са се качвали по етажите и нападали хората. А за наличието им разбирахме по трофеите, които котката оставяше на външните стълби - най-често дълги опашки.
...Не ме убеждавай сега, че кебекарите не гледат котки. Котката им е нещо като второто аз. Някои имат по няколко дори. |(
Именно, че аз нали точно това казвам всеки втори тука има котка, ама те са за мишките и то не защото ловят мишки, а защото мишките бягат от миризмата на котките,тука мишките са във всяка къща, но това с плъховете вече е съвсем друга работа. Ти тези с плъховете дето били възпитани и никога не са се качвали по етажите и не нападали хората, на мен не ги говори! Няма как котката да ти е оставяла опашките на плъхове, защото котки с плъхове не се борят, че те плъховете в повечето от случаите са по-големи от самите котки, а и тука в Канада котките се хранят само с котешка храна и нищо друго, нито мишки, нито плъхове.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Да-м...дрън-дрън, че пляс!
При положение, че мога да тегля ножа на прасето ще ти гоня полски заек! :D
Съжалявам, че нямам фото архив "Опашка".
А аз лично съм ги виждала, щото баба ми подскачаше като че ли е видяла гърмяща змия, вместо да потупа насърчително котака по гърбината . :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Освен това не виждам какъв ти е проблемът. Я, да те светна, понеже теб те мързи да отидеш до Режито и да се информираш, а само всяваш смут и паника във форума, докато мишките се чекнат на "О, тигре, тигре" на пилон.
Минава се през следните етапи.
1.Предупреждаваш писмено ( с препоръчано писмо ) проприетера си.
2.Правиш снимки (не на мишките, а на поразиите - нагризан хляб, изпражнения etc.) :!:
3.Викаш инспектор.
Ако горното не даде резултат.
4.Викаш екстерминейтър за твоя сметка и след това представяш разписката на проприетера при следващото плащане на наема като си правиш съответната удръжка.
5.Ако и това не даде резултат завеждаш дело ( за социаладжиите е безплатно ) в Режито и напускаш жилището. :y:
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Знаете ли че:
- на червения килим (в случая - наградите Грами 2015) можело и по анцуг.
Миналата година Pharrell Williams е изглеждал още по-идиотски от тази, тоя път жена му набляга на анцуга.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
grozdan

Мнение от grozdan »

optics написа:Знаете ли че:
- на червения килим (в случая - наградите Грами 2015) можело и по анцуг.
Миналата година Pharrell Williams е изглеждал още по-идиотски от тази, тоя път жена му набляга на анцуга.
Това й е официалният.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
speedy

Мнение от speedy »

grozdan написа: Това й е официалният.
Не е - няма ръб.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

speedy написа:
grozdan написа: Не е - няма ръб.
Има, има от чатала до врата, ама ти сигурно не си го забелязал... :lol: ;)
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Bistra написа:Освен това не виждам какъв ти е проблемът. Я, да те светна, понеже теб те мързи да отидеш до Режито и да се информираш, а само всяваш смут и паника във форума, докато мишките се чекнат на "О, тигре, тигре" на пилон.
Минава се през следните етапи.
1.Предупреждаваш писмено ( с препоръчано писмо ) проприетера си.
2.Правиш снимки (не на мишките, а на поразиите - нагризан хляб, изпражнения etc.) :!:
3.Викаш инспектор.
Ако горното не даде резултат.
4.Викаш екстерминейтър за твоя сметка и след това представяш разписката на проприетера при следващото плащане на наема като си правиш съответната удръжка.
5.Ако и това не даде резултат завеждаш дело ( за социаладжиите е безплатно ) в Режито и напускаш жилището. :y:
Аз моме, нямам проблем, но не отричам, че съм имал преди доста време и отдавна съм го решил по свой си начин, просто се изнасям и търся в новото да няма същите проблеми, а да бъде в пъти по-добре. Пък това с Режито не е точно така, ама карай... няма да те апострофирам. Само ще отбележа, че въобще не е неоходимо да ходиш на място, а е достатъчно да се обадиш по телефона... нали знаеш, че тука всичко се върши по телефона... Аз не съм блъскал толкова километри да си тровя нервите и да се надбягвам с вятъра... Но определено когато имаш проблеми от подобно естество си е крайно неприятно, дисконфортно и коства доста нерви... Само бих дал съвет на тези дето им предстои (не дай Боже) да имат, да бъдат абсолютно безкомпромисни и да не се поддават на усукванията на проприатерите и да не влизат в сделки с тях на никаква цена.
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Бистра пак не се усеща, че си противоречи сама на себе си. :)
Хем твърди, че няма "еди-какви си" проблеми, хем дава съвети (грешни при това) как да се решават същите тези проблеми.
Абе луда работа! Ама като за Бистрето е нормално. ;)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

ivalin написа: Аз моме, нямам проблем
Нямаш ли? Ами не личи! Не аз се оплаквам постоянно. И не съм мома. :yawn: Само Бистра е достатъчно.
Рекох да се поразходиш малко. Телефонът няма да ти избяга. Бездействието убива. :hai:
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

ivalin написа:
speedy написа:
grozdan написа: Не е - няма ръб.
Има, има от чатала до врата, ама ти сигурно не си го забелязал... :lol: ;)
Oт чатала до врата... :rofl: :rofl: :rofl:
A който няма за анцунг може и така:
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Bistra написа:
ivalin написа: Аз моме, нямам проблем
Нямаш ли? Ами не личи! Не аз се оплаквам постоянно. И не съм мома. :yawn: Само Бистра е достатъчно.
Рекох да се поразходиш малко. Телефонът няма да ти избяга. Бездействието убива. :hai:
Не знам дали си Бистра или не, но доста успешно мътиш форума. Явно ти е невъзможно да разбереш, че не се оплаквам както на теб ти се иска, когато пиша за проблеми, а споделям опит и то не само мой и се опивам да предопредя останалите посещаващи форума, че има и други нюанси освен черно белите филми дето ти толкова много обичаш.
Публикувай отговор