agent Ozo написа:Когато изреждаш 5 имена на екзотични места за ваканции, подчертавайки, че си бил там в течение само на 1 г. и то пред човек, за когото си сигурен, че "не е стъпвал на никое от тези места", си е жива хвалба. При това такава, че да покаже превъзходство, да предизвика завист и да унизи.
Та Мухич си реагира много резонно. Коментарите на неговата реакция са просто лицемерие.
в Хонолулу, Мауи, Южна Калифорния, Вегас и Уислър.
Трябва да не си бил на нито едно от тези места за го твърдиш това за екзотиката...
Ако си беше направил труда да провериш цената на самолетните билети от Ван или Сиятъл до горепосочените места, да не говорим, че до Уислър се кара, то ще разбереш, че това не е хвалба.
Когато бях на круиз миналта година на борда имаше една леля, която неше на около 80 годинки и беше круизвала с Принцес за общо 1800 дни до тогава - и аз да живеех в Хюстън/Лос Анджелис/Форт Лодердейл или някое друго пристанище на Принцес и аз щях да си "живея" на корабите им - това хвалба ли е ? Имат оферти за по една нощ от Ван до Сиятъл за 80 кинта - че то хотел на някое от тези две места излиза по скъпо на вечер.......