intervutaaaaa

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Desi

intervutaaaaa

Мнение от Desi »

Хайде, какво става с интервютата. Нали започваха от септември. Защо никой не споделя нищо. Ние сме на 28.10 и чакам с нетърпение някой да каже нещо. Моля ви пишете! :nenam:
Angie1

Мнение от Angie1 »

Az mislya 4e interviewtata po4vat ot 27.09. no kato cyalo i az se 4udya na malkata aktivnost na tezi na koito im predstoi interview. nie sme na 13.10. i ve4e sam super pritesnena za frenskiya:))
fanny
Обратна връзка:

Мнение от fanny »

да, и аз знам, че интервютата почват от края на септември. Ние имаме на 19.10 и колкото повече наближава тази дата, толкова повече ми се губят смислените изречения на френски. Защо ли така се притесняваме, като че ли света ще свърши с това интервю. Ще се радвам ако споделиш протичането на интервюто си във форума ... както и всички ние, на които ни престои.
zaka4livka

Мнение от zaka4livka »

Nie sme na 25.11.Niakoi znae li neshto za tozi izpitvasht??Idval li e i predi ima li niakakvi otzivi za nego.Men li4no me obhvashta panika sas vseki izminat den i ne samo 4e ne napredvam s frenskia ami i zapo4vam da zabraviam i angliiskia:-((
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

E. hubava rabota! Shto ste se shashnali taka be, mes amis! Otpusnete se malko! Vsichki shte si minete uspeshno interviewto! Samo tryabva da vyarvate v sebe si i da ne pozvolyavate na panikata da vi obzeme.
Uchete frenski osven sas zubrene na suharski frazi ot uchebnicite, kato slushate muzika, gledate frenska TV, zagovaryate frankofoni vav frenskoto posolstvo, touristi, uchiteli po frenski, ako ste semeyni, probvayte po mejdu si da prichate frenski. Abe, badete iniciativni i izobretatelni, no ne se shashkayte, pak vi kazvam!
I na vsichki bonne chance! Shte gi razbiete! :beer:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Vilianap

Re: intervutaaaaa

Мнение от Vilianap »

Zdraveite ! Toku sho se registrirah vav foruma. Skoro mi predstoi da sam na interview i me interesuva nesho pove4e za Montreal, za da moga da razkaj, naprimer bezrabotica, rabotna ( sredna) zaplata, naselenie, soc. politika i etc. Blagodaria :?
Vili
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

Vilianap написа:Zdraveite ! Toku sho se registrirah vav foruma. Skoro mi predstoi da sam na interview i me interesuva nesho pove4e za Montreal, za da moga da razkaj, naprimer bezrabotica, rabotna ( sredna) zaplata, naselenie, soc. politika i etc. Blagodaria :?
http://ville.montreal.qc.ca
Аватар
ghr

fhsdfhsdf

Мнение от ghr »

Zdraveite,

oh i sym super prioesnen,ve4er kato spq i sam se interviuiram na syn.Zadavam si vyprosi i se my4a da otgovarqm.Ujas.Nqkoi znae li dali tozi izpitva6t 6te ostane 20oct,kogato mi e interviuto?
Vilianap

Мнение от Vilianap »

ZDRAVEITE NA 25.10 SAM NA INTERVIEW NIKOI SHE MI KAJE LI KOJ E TOZI MESEC V IZPITNATA KOMISIA? DALI E LARUE?bLAGODARIA POZDRAVI NA VSI4KI
Vili
mimka71
Обратна връзка:

Мнение от mimka71 »

И ние сме на интервю на 25.11. от 11.00 и нямам представа кой ще е изпитващ!
Keiti

Мнение от Keiti »

И ние сме на 19,10,04 следобед и се притеснявам повече от съпруга ми - той е водещ и е по-зле с езицие ...
Дано е Ландри ...
Едни познати минали миналата седмица: прегледал им документите, после ги оствил настрана, скръстил ръце и ги запитал директно в очите: Защо искате да отидите в Квебек??????
Трябва предполагам да се измисли някакъв оригинален отговор, знам ли, а ние още не сме го подготвили на български.
Аватар
POLA

Мнение от POLA »

Интервюто мина успешно.Както на пове4ето тази сесия-оби4айното-преглед и сверка на документите за раждане,дипломите,трудови книжки,препоръки/ако има/и трудова автобиография/ако има/.Човека иска да се увери в датите и истинността на документите.По тези документи почти никакви вапроси.
Въпреки че бяхме подготвени за въпроса защо сме избрали Квебек,ние бяхме малко стаписани защото това беше първия въпрос който зададе на мъжа ми/главен апликант/ веднага след като ни покани да седнем,защото мислехмр че ще започне с имена,дати и т.н..Той каза точно 2 изречения ,последва одобритено кимване от Лондри.После веднага към мен същия въпрос,и аз казах две изречения.Това не беше и 1/3 от това което бяхме подготвили.Мисля ч е най- голям интерес прояви към това къде сме учили френски,дали ще го продължим и къде,въпроса за приятелите-зададе един и същи въпрос кам мен и мъжа ми,но по различен начин-как се казват,от къде и от кога ги познаваме,какво правят в Квебек.После чете подробно банковата референция-сумата на актуалната беше малко повече от първата и това му хареса.Повече вапроси не е имало по документите,на английски не пита нищо.Три пъти повтори че в началото ще е трудно да намерим работа по специалнстта и че сертификатите не ни гарантират работа по специалността.
Накрая след като каза че сме приети и си стиснахме ръцете взехме да си говорим дали знаем какво да правим в Канада,имаме ли ниакаква информация как можем да работим по специалностите си и т.н.Ние вече се бяхме отпуснали от напрежението,а и той като че усети че не ни беше дал да кажем много на френски та около6-7 мин си говорихме изобщо за нещата в канада и ние му разказахме колко много сме чели в интернет за това.
Един съвет-докато правят сверка с оригиналните документи,внимавайте в разговора между Ландри и преводачката,защото тя само превежда но не разбира ит професии и термини.В началото пропуснаха точната специалност на мъжа ми,та се наложи той да им я посочи каде е написана в дипломата.
Това е.Успех на всички.Струва ми се че трудното едва сега предстои-имам предвид усъвършенстване на езика,живот в Канада и т.н.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

POLA написа:.....н.
Честито :beer:

Моля те кажи повече информация за кандидатурата ви. С какви професии сте и колк сте се оценили по френски и англииски по формуляра?

:beer: :D :beer:
Аватар
POLA

Мнение от POLA »

Мъжа ми-главен апликант.Ingeneur d'aviоnique,Образование-висше,магистър,стаж по специалността-7 години,Втора специалност-икономист-3 години,магистър,УНСС-без стаж по нея.
Аз-лекар,образование-висше-6 години,стаж-10 години.Втора специалност-кинезитерапевт,3 години,висше,магистър,стаж по нея-3 години/доказан само с договор за съвместна дейност с един рехабилитационен център/
Език-френски еднакво ниво за двамата-5 за разбиране,4 за говорене.Английски-абсолютно същите нива.
Аватар
stanli

Мнение от stanli »

Здравейте на всички,

Как ви уведомиха за интервютата - по телефона или с писмо?

Успех на всички!
Заключено