Поздрави от Мадрид

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
Nagual

Re: Поздрави от Мадрид

Мнение от Nagual »

Как може да се държите така едни с други бе хора? WTF! Аз виждам единствено интелигенти българи, щото не вярвам някой от вас да е проС, с предразсъдъци едни към други. Stop doing that shit please...И не съм аз човека, който да ви го каже но, мамка му, нашенци сме, не може ли да се държим човешки едни с други без да има състезания по по-най, и без да се надскачаме като шибани кози... Леле ако сте ми в клуба където тренирам ше ви сцепяяяя да знайте...най-много ги обичам такива българи...с картофи или ориз. Вземайте се в ръце и стига глупости.

Мамака му, ше излезе вярно и за Канада, че от ''българи да се пазиш'', тук е така, и ми е писнало вече от тая глупост.
Nagual

Мнение от Nagual »

fighter написа:Предимството е за Щатите. Определено по-малко средства ще са ти необходими да започнеш бизнес там. Пазарът е 10 пъти по-голям, както и конкуренцията де.
Канада е спокойна и много добре уредена страна, доста добра за живот. В Щатите също не е кофти, по-лесно се правят пари там.
Точно, защото Канада е спокойна и уредена страна Амиго! ;)

Решил съм вече, ако всичко е ОК, ше дойда до Канада като турист с жената и малкия да видя как е. Всичко ще мине още веднъж през кантара. Почвам да гледам как се идва до там като турист. Колко пари биха били нужни там за един престой 2 седмици без стискане (билетите отделно)? Искам да кажа, евентуално бензин за обикаляне, ядене, и въобще за обикаляне...
davidT

Мнение от davidT »

Nagual написа:
Решил съм вече, ако всичко е ОК, ше дойда до Канада като турист с жената и малкия да видя как е. Всичко ще мине още веднъж през кантара. Почвам да гледам как се идва до там като турист. Колко пари биха били нужни там за един престой 2 седмици без стискане (билетите отделно)? Искам да кажа, евентуално бензин за обикаляне, ядене, и въобще за обикаляне...
Може и с 2к може и с 20к може и с 200к .Г*з знае две и двеста има една приказка.Хотел може и сам да провериш в нета,както и коли под наем.Бензина е евтин но пък разстоянията са огромни.Сам. билети ще са ти огромно перо понеже предполагам ще идваш пред единия месец лято в КА :D
За да добиеш пълна представа обаче по добре иди 1м лятото и 1м зимата.
Но запомни едно,в Ка ти ще си г-н НИКОЙ и трябва да почнеш от нулата.Това е едно и две,мразя да се повтарям ,но климата е отвратителен :D
"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"
Powered by Мосю Geek
pumpy

Мнение от pumpy »

davidT написа: Но запомни едно,в Ка ти ще си г-н НИКОЙ и трябва да почнеш от нулата.Това е едно и две,мразя да се повтарям ,но климата е отвратителен :D
И колкото по-дълго си останеш г-н никой, толкова по-гадно ти се вижда времето :rofl:
davidT

Мнение от davidT »

pumpy написа: И колкото по-дълго си останеш г-н никой, толкова по-гадно ти се вижда времето :rofl:
Тук си прав,донякъде !
Но е вярно и че като станеш след n-години уж "г-н Някой" /а всъщност продължаваш да си същия г-н Никой/ , почваш да си самовнушаваш че не е толкова зле да е -30 и зимата да е 7-8месеца :D или ако си, по на запад, да вали нонстоп 11м :D
"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"
Powered by Мосю Geek
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

pumpy написа: И колкото по-дълго си останеш г-н никой, толкова по-гадно ти се вижда времето :rofl:
М-Дам, особено като го гледаш от Пловдив и не си стъпвал никога в Канада. :rock: Инак не ни слушай нас ние сме "гадни", "успели" и не се срамуваме да излезем от анонимност! Пък и им се смеем на клетите "изтерзани" душици...по приятелски любезно, ама то тогава най-боли. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Nagual, като какъв смяташ да се изявяваш в Канада всъщност, защото не се разбира точно... полицай, парамедик, пилот на дрон, тюлен или делта форс?

Единственото, което се разбра е че обичаш гората, а тя тук е в изобилие.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Nagual написа:Но важното е да са факти, студени факти а не бивши факти преминали 10 лични перспективи...Това вече мъти водата. Това, е което искам да кажа от самото начало ;)

1. Факти
Амиго, виждам че вдяваш английския доста добре, та в такъв случай студените твърди факти са тук: http://www.statcan.gc.ca/start-debut-eng.html"
Запретвай ръкави и чети здраво, наготово с лъжичката сервират само в детската градина, ти вече си голямо момче и ще се справиш. Успехи и ако имаш въпроси питай, ама помни че колкото по-смислени и по-конкретни въпросите, толкова по-смислени и конкретни ще са отговорите.
newcomer

Мнение от newcomer »

амигото май ни взема за мезе.
на мен малко ми се вярва да зарежеш питомното за да ходиш да гониш дивото,освен ако малко ти хлопа дъската
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

newcomer написа:амигото май ни взема за мезе.
на мен малко ми се вярва да зарежеш питомното за да ходиш да гониш дивото,освен ако малко ти хлопа дъската
Ами то тогава излиза, че на всички емигранти им хлопа дъската. ;)

davidT написа:
def34 написа: Недостатъци:
-гаден климат-зимата може да е "само" 6 месеца, но често е -20/-30 градуса
Единственото смислено мнениe в цялата тема ! А за климата бих казал че е отвратителен.Сняг,киша ,ветрoве от който падат уши ,-20,30 по 6-7 месеца. Тамън свършат снеговете,аха аха около 0-та няколко месеца ,един месец лято, и ада почва наново .Стени,планини от сняг :D Отвратителен климат,несъвместим с човешката природа !!!
Ти си като развалена грамофонна плоча, отворилият темата 5 пъти каза, че се интересува от Ванкувър, чийто климат няма нищо общо с това по-горе.
succes

Мнение от succes »

Kpetrov написа:Nagual, като какъв смяташ да се изявяваш в Канада всъщност, защото не се разбира точно... полицай, парамедик, пилот на дрон, тюлен или делта форс?

Единственото, което се разбра е че обичаш гората, а тя тук е в изобилие.
:D
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

davidT написа: или ако си, по на запад, да вали нонстоп 11м :D
Пълни глупости
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
plamsht

Мнение от plamsht »

pumpy написа:
davidT написа: Но запомни едно,в Ка ти ще си г-н НИКОЙ и трябва да почнеш от нулата.Това е едно и две,мразя да се повтарям ,но климата е отвратителен :D
И колкото по-дълго си останеш г-н никой, толкова по-гадно ти се вижда времето :rofl:
Е хайде сега :rofl: Канадския климат е единственото нещо, което обединява (почти)всички съфорумци :D
Всичко друго на страна..ако имаш избор да я караш както си я караш тук, но в Мадрид или Ница, баш Саскатун ли ще избереш?Или Йелоу наиф, или Абитиби, или Вердън.. :)
pumpy

Мнение от pumpy »

plamsht написа:
pumpy написа:
Е хайде сега :rofl: Канадския климат е единственото нещо, което обединява (почти)всички съфорумци :D
Всичко друго на страна..ако имаш избор да я караш както си я караш тук, но в Мадрид или Ница, баш Саскатун ли ще избереш?Или Йелоу наиф, или Абитиби, или Вердън.. :)

Проблема е, че в Мадрид не можеш да си я караш като никъде в Канада и ако климата е цената, която трябва да платя - уелкъм. Аз като скиорче израстнал до Витова и с къща в Банско зимата не ми пречи. Вчера си поръчах и ски за бягане - на село на север имаме супер пътечки из гората. Няма -20, няма -30, качваш се на ските и по пътеката. Само след 5 минути ти е топло и започваш да се събличаш. И което е много интересно - стотици младежи работят НАВЪН в тези условия на север - не съм видял НИКОЙ от тях да се оплаква от времето. Даже мрънкат като се топло, че няма работа, защото е киша и тиня. Как пък на тях не им пречи климата ?
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

pumpy написа: И което е много интересно - стотици младежи работят НАВЪН в тези условия на север - не съм видял НИКОЙ от тях да се оплаква от времето. Даже мрънкат като се топло, че няма работа, защото е киша и тиня.
pumpy написа: Останалото е супер природа, приятно време и красота.....
:x :x :x :x :x :x
Ти не само че си противоречиш ,ами и не помниш какво си написал преди 1 час :fubar: :fubar: :fubar: :fubar:
Публикувай отговор