Голям 31/2 в бетонна сграда 3 етаж от 6 етажна сграда .Вътрешен басейн и сауна .В близост до метро Коте дес неж и Едоард Монпетит и спирки на реисове 121,165,161,365 на 10 минути от центъра на Монтреал , долепен до детцка болница Сен Жустин хранителни вериги Метро, Макси.В наема е включено отоление и гараж дава се на саблет от 1авгус
наема е 912 за контакти Веселина и Стоян Тошеви
тел 514 344 2415
Голям 31/2 в бетонна сграда-Коте дес неж
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Голям 31/2 в бетонна сграда-Коте дес неж
На 10 минути от центъра на Монтреал?!? За 10 минути ще се качиш на автобуса (освен ако не живееш на първия етаж), който ще те търкаля още 25-30. Или имаш впредвид с кола при 0 трафик?
В "близост" до метро?!? Най-близкото метро е на 9 пресечки.
Наистина блокът дели ограда с паркинга детската болница, но заобикалянето е толкова голямо, че когато трябваше да водим малкия в спешното, на връщане жена ми настоя да ходя да взема колата за да ги прибера.
Иначе басейнът е топъл и чист. Блокът наистина огромен, от солиден бетон за разлика от повечето кооперации в района. Тропането на детски крачета по пода не е проблем. С повече късмет няма да сте единствените бели хора на етажа.
Изключително рядко си позволявам да коментирам обяви, но когато са умишлено подвеждащи се нервирам. Новопристигащите са неориентирани, лесни жертви и мразя когато някой се възползва.
В "близост" до метро?!? Най-близкото метро е на 9 пресечки.
Наистина блокът дели ограда с паркинга детската болница, но заобикалянето е толкова голямо, че когато трябваше да водим малкия в спешното, на връщане жена ми настоя да ходя да взема колата за да ги прибера.
Иначе басейнът е топъл и чист. Блокът наистина огромен, от солиден бетон за разлика от повечето кооперации в района. Тропането на детски крачета по пода не е проблем. С повече късмет няма да сте единствените бели хора на етажа.
Изключително рядко си позволявам да коментирам обяви, но когато са умишлено подвеждащи се нервирам. Новопристигащите са неориентирани, лесни жертви и мразя когато някой се възползва.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.