Голям 31/2 в бетонна сграда-Коте дес неж

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Публикувай отговор
kezolina

Голям 31/2 в бетонна сграда-Коте дес неж

Мнение от kezolina »

Голям 31/2 в бетонна сграда 3 етаж от 6 етажна сграда .Вътрешен басейн и сауна .В близост до метро Коте дес неж и Едоард Монпетит и спирки на реисове 121,165,161,365 на 10 минути от центъра на Монтреал , долепен до детцка болница Сен Жустин хранителни вериги Метро, Макси.В наема е включено отоление и гараж дава се на саблет от 1авгус
наема е 912 за контакти Веселина и Стоян Тошеви
тел 514 344 2415
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: Голям 31/2 в бетонна сграда-Коте дес неж

Мнение от ablood »

На 10 минути от центъра на Монтреал?!? За 10 минути ще се качиш на автобуса (освен ако не живееш на първия етаж), който ще те търкаля още 25-30. Или имаш впредвид с кола при 0 трафик?

В "близост" до метро?!? Най-близкото метро е на 9 пресечки.

Наистина блокът дели ограда с паркинга детската болница, но заобикалянето е толкова голямо, че когато трябваше да водим малкия в спешното, на връщане жена ми настоя да ходя да взема колата за да ги прибера.

Иначе басейнът е топъл и чист. Блокът наистина огромен, от солиден бетон за разлика от повечето кооперации в района. Тропането на детски крачета по пода не е проблем. С повече късмет няма да сте единствените бели хора на етажа.

Изключително рядко си позволявам да коментирам обяви, но когато са умишлено подвеждащи се нервирам. Новопристигащите са неориентирани, лесни жертви и мразя когато някой се възползва.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Публикувай отговор