Montre, човечеца сериозно е загубил представа какво се случва в милия ни Булгаристан ... но ми се струва, че и това, което прави в КН не го радва съвсем.Montre написа:jovani написа:......
Това което аз казвам е, че стандартът в България се повишава, а този в Канада се понижава (относително погледнато) - все още има разлика от 2-3 пъти, но не е разликата от 4-5 пъти през 2002 или 10+ пъти през 1996. При което положение е много вероятно за един установил се специалист в България (бил той доктор, инженер и пр.) да постигне относително същият стандарт като в Канада след да кажем 10 години, като ще си спести "изпирането на пешкира", да не говорим че може и да е в много по-добро положение по отношение на кредити, имоти и пр. спрямо негов колега в Канада.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова е абсурдна тази съпоставка, че не ми се коментира. Заповядай в Бг, за да си коригираш представите. А за кредитите и имотитеНо '' най-забавното'' от живота в милата ни татковина е да родиш и отгледаш дете...и да разчиташ, че ще израсне в '' някакво'' (каквото и да е ) общество. Толкова е страшно положението, че няма никакво място за сравнение с държава като Канада с всичките и' ''недостатъци''.
Едно от най-трудните неща в живота е да си намериш мястото и да си щастлив. Иначе винаги гроздето в ръцете ти ше е кисело и паницата на съседа по-пълна ...