Е, че кой е казал че ние с теб сме добри специалистиyahoo написа:Проблем може да има само при държавна работа и едва ли мечтата на един добър специалист би било такава работа.

Е, че кой е казал че ние с теб сме добри специалистиyahoo написа:Проблем може да има само при държавна работа и едва ли мечтата на един добър специалист би било такава работа.
Щом ти харесва да си пропиляваш най-добрите години по този начин си е твой избор и е много възможно един ден сериозно да съжаляваш. Бях 5г. на това ниво и се оказаха най-безсмислените в живота ми - почти никакво професионално развитие и доста посредствена банкова сметка. Но това е съвсем друга тема.Chomsky написа:Аз лично си клатя краката по цял ден и пиша във форума в работно време.
Ти знаеш ли аз навремето колко процесорни часове съм подарил на SETI@home и така и не намериха нищо ...Chomsky написа:Аре холан, ние търсим извънземен разум и работата ни е свързана със клатене на крака и алтън банкови сметки. Най-добрите специалисти само сме. Професионално сме на върха на СЕТИ.
Е дължим ти почерпка. Ами то търсенето си продължава, не сме спрелиroumensp написа:Ти знаеш ли аз навремето колко процесорни часове съм подарил на SETI@home и така и не намериха нищо ...Това нещо го имаше дори на PS3 конзолите навремето.
Точно така - това е друга тема, и целият форум "Професионална реализация" е замрял и заглъхнал... или всички са се реализирали докрай, или не им се работи и слуша даже за работа. Народа го е казал: от работа се става гърбав!yahoo написа:Щом ти харесва да си пропиляваш най-добрите години по този начин си е твой избор и е много възможно един ден сериозно да съжаляваш. Бях 5г. на това ниво и се оказаха най-безсмислените в живота ми - почти никакво професионално развитие и доста посредствена банкова сметка. Но това е съвсем друга тема.Chomsky написа:Аз лично си клатя краката по цял ден и пиша във форума в работно време.
Мен лично ще ме дразни. Току виж решила, че не съм угодна на Аллаха или там на к'вото се кланя и ми шибнала една добра доза въздух в системата. Да се кланя в църквата! Там е място специално предназначено за тези пристрастия. На държавна работа с униформа! Като данъкоплатец имам право да го изисквами то в християнска държава.Chomsky написа:Това е интересно, а когато имаш нужда от медицинска помощ (дано да си здрав до дъобоки старини (на всички ви го желая)и да не се случва), ще те дразни ли ако медицинската сестра, която ти помага има на главата си забрадка?
Tи сериозно ли мислиш, че ако един войснващ фанатик си смени стила на шапките ще си промени и възгледите !!! Това се казва по-скоро дегизировка отколкото промяна на светогледа.Bistra написа: Мен лично ще ме дразни. Току виж решила, че не съм угодна на Аллаха или там на к'вото се кланя и ми шибнала една добра доза въздух в системата.
Съгласен или не, това няма да ти помогне ако тръгнеш да ми даваш акъли как да се обличам, нали така.Rall написа:Aз пък не съм съгласен с историите с фланелките!
Принципно съм съгласна с теб, обаче има едно голямо но!....Ако шапката му е същата като на другите ще го съдят като обикновен криминален мишок, а не като герой, което само по себе си обезсмисля "мисията" му.Chomsky написа:Tи сериозно ли мислиш, че ако един войснващ фанатик си смени стила на шапките ще си промени и възгледите !!! Това се казва по-скоро дегизировка отколкото промяна на светогледа.