М-Дааа, не се нервирам и си оставам вечно млада...Chomsky написа:Лъжеш

Само дето ми се затвръждава мнението, което изказах и на лични, само че ти се промъкваш като глист и не се предаваш.

М-Дааа, не се нервирам и си оставам вечно млада...Chomsky написа:Лъжеш
Bistra написа: А аз съм...ако.., изключително рядко (Сори, особеност на характера!)
Ако ми беше съученик/чка, както един/а имаше претензия навремето, щеше да знаеш да пишеш поне малко грамотно.Chomsky написа:Eee, toо much information!
Писах вече, че съм се замислял и колкото повече се замислям не мога да намеря по-правилното решение в много от случаите. Ако никой не му даде пари на такъв има реална опастност да отиде и да ограби някого или дори да пребие/убие волно или неволно някого за да си набави "нужните" му средства. Ако му дадеш пък го буташ още по-надолу в пропастта в която е изпаднал.voice написа:Когато даваш пари на наркомана в метрото трябва да се замислиш дали тези пари няма да му помогнат утре да продаде наркотик на твой близък или да му прецака живота.
Айде, още един "умник" се включи и започна да ни поучава още с първото си мнение. На което аз бих рекнала: АРЕ, СИКТИР!voice написа:Дарителството е сложен и свързан с отговорности процес. Ако просто даваш средства или вещи на някого може да е много опасно и безотговорно.
Това ли ви учат на рейките? Да нямате идея какво въобще правите?yahoo написа:Писах вече, че съм се замислял и колкото повече се замислям не мога да намеря по-правилното решение в много от случаите. Ако никой не му даде пари на такъв има реална опастност да отиде и да ограби някого или дори да пребие/убие волно или неволно някого за да си набави "нужните" му средства. Ако му дадеш пък го буташ още по-надолу в пропастта в която е изпаднал.
Най-добре е да направиш това което не трябва да не правиш! Ако не си сигурен в действията или бездействията си направи това което ти харесва !yahoo написа:Писах вече, че съм се замислял и колкото повече се замислям не мога да намеря по-правилното решение в много от случаите. Ако никой не му даде пари на такъв има реална опастност да отиде и да ограби някого или дори да пребие/убие волно или неволно някого за да си набави "нужните" му средства. Ако му дадеш пък го буташ още по-надолу в пропастта в която е изпаднал.voice написа:Когато даваш пари на наркомана в метрото трябва да се замислиш дали тези пари няма да му помогнат утре да продаде наркотик на твой близък или да му прецака живота.
В случай че ви е убягнал този момент, коледните празници дават възможността всеки да преосмисли даренията си. На този сайт можете да си изберете организация която да подкрепите, всички до една регистрирани в Revenu(e) Canada.Chomsky написа:...Давате ли някаква част от изработеното или пък от усилията си с цел благотврителност?