Гроздан,
в никой от КОМЕНТАРИТЕ няма някой де се оплаква.А това за отговора мисля,че уважение към този насреща.
Предлагамe работа
Re: Предлагамe работа
Много мненя, но интересното е 4е СТЕФО които пла4е 4е не сьм му отговорил никога не ми е пускал ЛС, а този които му е адвокат (БАЛБИ) ми е писал!!!!!! Защо адвоката (БАЛБИ) не си гледа неговите ЛС и не казва нищо за това 4е не сьм му отговорил, или може би е едно и сьщо лице с разли4ни акаунти (просто се е обаркал от кои акаунт ми пише) и само си 4еше езика вав форума и саздава негативни настроения, на Вас да прецените.
В о4акване на кофите с помията
P.S. Сериозни запитвания има, на които ежедневно отговарям
Emilg
В о4акване на кофите с помията
P.S. Сериозни запитвания има, на които ежедневно отговарям
Emilg
Всичко е от ясно по-ясно какво толкова не можеш да разбереш?! Човека ще си намери хора, но вечно ще продължи да търси... защото такава е далаверата типично по български... А след като е обявил, че ще отговаря на лични има едно нещо, което се казва етика и другото е елементарно майчино възпитание. Това са нещата, които го задължават да отговаря на всички, които са го запитали за информация, па било тя положителна или отрицателна, за която и да е от двете страни.grozdan написа:Не мога да разбера за какво са оплакванията? Човека е пуснал обява, че търси хора. Някои му е писал и е останал без отговор. А кое кара питащия да си мисли, че задължително трябва да получи отговор?
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
ivalin написа: Всичко е от ясно по-ясно какво толкова не можеш да разбереш?! Човека ще си намери хора, но вечно ще продължи да търси... защото такава е далаверата типично по български... А след като е обявил, че ще отговаря на лични има едно нещо, което се казва етика и другото е елементарно майчино възпитание. Това са нещата, които го задължават да отговаря на всички, които са го запитали за информация, па било тя положителна или отрицателна, за която и да е от двете страни.

Ти като кандидатстваш за работа получаваш ли отговор на всичките си изпратени резюмета? Какво възпитание, какви пет лева? Я отвори който и да е сайт за работа и виж какво пише най-долу на обявите: "Само одобрените кандидати ще бъдат потърсени".
Та, не ми е ясно как някой ще държи сметка на друг защо не му бил отговорил.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Виж какво Грозданчо очевадно е, че доста неща не са ти ясни... Причините някой да пита са три: Първата - питаш, защото ти е интересно и забавно. Втората - питаш не да научиш нещо, а, за да провериш дали другия знае. Изпитваш го, един вид. Ако ти каже това, което ти искаш и ти мислиш - добре, значи е прав. Но, ако каже нещо, с което ти не си съгласен - значи той греши. А на теб и през ум не ти минава да се усъмниш в собствената си непогрешимост. Този тип питащи, не са истински търсещи и са безкрайно далеч от идеята, че другият срещу тях може да им каже нещо умно. Третата причина да се задават въпроси е, че човек усеща в себе си една празнина, която иска да бъде обяснена. Продължавай да си задаваш въпроси, но търси отговорите в практиката. Отговорите на другите могат да те насочат, но няма да ти свършат кой знае каква работа. Без личен опит - въпросите се обезсмислят, просто си губиш времето.grozdan написа:Ти като кандидатстваш за работа получаваш ли отговор на всичките си изпратени резюмета? Какво възпитание, какви пет лева? Я отвори който и да е сайт за работа и виж какво пише най-долу на обявите: "Само одобрените кандидати ще бъдат потърсени".
Та, не ми е ясно как някой ще държи сметка на друг защо не му бил отговорил.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Както казва ivalin "много неща не са ти ясни" ГРОЗДАНЕ.
Ти като като имаш интерес към някоя обява в БГ КАНАДА,резюмето ли си пращаш?
И Emilg, в момента си само ти който се бърка в кофите с помията.
P.S.Ако някога ви се приска да ви се прииска да видите комплексари,отворете bgcanada.
Уважавайте хората, за да ви уважават и те....
Ти като като имаш интерес към някоя обява в БГ КАНАДА,резюмето ли си пращаш?
И Emilg, в момента си само ти който се бърка в кофите с помията.
P.S.Ако някога ви се приска да ви се прииска да видите комплексари,отворете bgcanada.
Уважавайте хората, за да ви уважават и те....
- ablood
- Обратна връзка:
Неотдавна и аз пуснах една обява за работа.
Получих толкова много съобщения, че на атрактивните пейстнах шаблон, а глупавите (по моя преценка) въпроси игнорирах. Въпреки, че задаващите ги вероятно са се мислели за много умни.
Един от кандидатите беше одобрен и за сега всичко е ок
Получих толкова много съобщения, че на атрактивните пейстнах шаблон, а глупавите (по моя преценка) въпроси игнорирах. Въпреки, че задаващите ги вероятно са се мислели за много умни.
Един от кандидатите беше одобрен и за сега всичко е ок
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.