Предлагамe работа

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Balkan

Re: Предлагамe работа

Мнение от Balkan »

Гроздан,
в никой от КОМЕНТАРИТЕ няма някой де се оплаква.А това за отговора мисля,че уважение към този насреща.
Emilg

Мнение от Emilg »

Много мненя, но интересното е 4е СТЕФО които пла4е 4е не сьм му отговорил никога не ми е пускал ЛС, а този които му е адвокат (БАЛБИ) ми е писал!!!!!! Защо адвоката (БАЛБИ) не си гледа неговите ЛС и не казва нищо за това 4е не сьм му отговорил, или може би е едно и сьщо лице с разли4ни акаунти (просто се е обаркал от кои акаунт ми пише) и само си 4еше езика вав форума и саздава негативни настроения, на Вас да прецените.
В о4акване на кофите с помията
P.S. Сериозни запитвания има, на които ежедневно отговарям
Emilg
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

grozdan написа:Не мога да разбера за какво са оплакванията? Човека е пуснал обява, че търси хора. Някои му е писал и е останал без отговор. А кое кара питащия да си мисли, че задължително трябва да получи отговор?
Всичко е от ясно по-ясно какво толкова не можеш да разбереш?! Човека ще си намери хора, но вечно ще продължи да търси... защото такава е далаверата типично по български... А след като е обявил, че ще отговаря на лични има едно нещо, което се казва етика и другото е елементарно майчино възпитание. Това са нещата, които го задължават да отговаря на всички, които са го запитали за информация, па било тя положителна или отрицателна, за която и да е от двете страни.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
grozdan

Мнение от grozdan »

ivalin написа: Всичко е от ясно по-ясно какво толкова не можеш да разбереш?! Човека ще си намери хора, но вечно ще продължи да търси... защото такава е далаверата типично по български... А след като е обявил, че ще отговаря на лични има едно нещо, което се казва етика и другото е елементарно майчино възпитание. Това са нещата, които го задължават да отговаря на всички, които са го запитали за информация, па било тя положителна или отрицателна, за която и да е от двете страни.
:rofl: :rofl: :rofl:
Ти като кандидатстваш за работа получаваш ли отговор на всичките си изпратени резюмета? Какво възпитание, какви пет лева? Я отвори който и да е сайт за работа и виж какво пише най-долу на обявите: "Само одобрените кандидати ще бъдат потърсени".
Та, не ми е ясно как някой ще държи сметка на друг защо не му бил отговорил.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

grozdan написа:Ти като кандидатстваш за работа получаваш ли отговор на всичките си изпратени резюмета? Какво възпитание, какви пет лева? Я отвори който и да е сайт за работа и виж какво пише най-долу на обявите: "Само одобрените кандидати ще бъдат потърсени".
Та, не ми е ясно как някой ще държи сметка на друг защо не му бил отговорил.
Виж какво Грозданчо очевадно е, че доста неща не са ти ясни... Причините някой да пита са три: Първата - питаш, защото ти е интересно и забавно. Втората - питаш не да научиш нещо, а, за да провериш дали другия знае. Изпитваш го, един вид. Ако ти каже това, което ти искаш и ти мислиш - добре, значи е прав. Но, ако каже нещо, с което ти не си съгласен - значи той греши. А на теб и през ум не ти минава да се усъмниш в собствената си непогрешимост. Този тип питащи, не са истински търсещи и са безкрайно далеч от идеята, че другият срещу тях може да им каже нещо умно. Третата причина да се задават въпроси е, че човек усеща в себе си една празнина, която иска да бъде обяснена. Продължавай да си задаваш въпроси, но търси отговорите в практиката. Отговорите на другите могат да те насочат, но няма да ти свършат кой знае каква работа. Без личен опит - въпросите се обезсмислят, просто си губиш времето.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Balkan

Мнение от Balkan »

Както казва ivalin "много неща не са ти ясни" ГРОЗДАНЕ.
Ти като като имаш интерес към някоя обява в БГ КАНАДА,резюмето ли си пращаш?
И Emilg, в момента си само ти който се бърка в кофите с помията.

P.S.Ако някога ви се приска да ви се прииска да видите комплексари,отворете bgcanada.
Уважавайте хората, за да ви уважават и те....
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Неотдавна и аз пуснах една обява за работа.
Получих толкова много съобщения, че на атрактивните пейстнах шаблон, а глупавите (по моя преценка) въпроси игнорирах. Въпреки, че задаващите ги вероятно са се мислели за много умни.
Един от кандидатите беше одобрен и за сега всичко е ок
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Публикувай отговор