Предлагамe работа
Предлагамe работа
Предлагамe работа за почистване нa офиси в Монреал (Centre-Ville) и Laval.
Търсимe хора с опит. Отговарям само на лични.
Благодаря
Търсимe хора с опит. Отговарям само на лични.
Благодаря
Re: Предлагамe работа
Не знам на кого си писал, но сьс сигорност не е на мен , таи като темата е отворена от едва 13 дена следователно 1 мес.????
Emilg,нямам за цел да Ви преча,но това не вие първата обява .И ако сте забелязали други хора знаят по - добре(Balbi) от вас koга сте пускали обява.
Моля бъдете по сериозни след като предлагате работа.Има хора които наистина имат нужда от такава.
Моля бъдете по сериозни след като предлагате работа.Има хора които наистина имат нужда от такава.
stefo
-
Същата обява е пускана на 12 април и 20 май.Какви 13 дена?!?!Emilg написа:Не знам на кого си писал, но сьс сигорност не е на мен , таи като темата е отворена от едва 13 дена следователно 1 мес.????
За вси4ки адвокати в този форум искам да знаят, STEFO не е имал никакво запитване , освен това което вси4ки виждате. А и не е необходимо да отговарям на журналисти без необходимия опит.
Естествено,че не сте длъжел(на). Да не се забравя,че "отговаряте само на лични".
Не мисля, че само STEFO е този, който не е пускал запитвания...Emilg написа:За вси4ки адвокати в този форум искам да знаят, STEFO не е имал никакво запитване , освен това което вси4ки виждате. А и не е необходимо да отговарям на журналисти без необходимия опит.
ard също не е питал нищо най-вероятно:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 17#p532217"
А юридическо образование ми липсва т.е. не съм адвокат на никой. С подобен род тон из форума, а и не само ми се струва, че няма да си намериш хората с опит, които търсиш.

*****Emilg написа:За вси4ки адвокати в този форум искам да знаят, STEFO не е имал никакво запитване , освен това което вси4ки виждате. А и не е необходимо да отговарям на журналисти без необходимия опит.
Изтрито от админа - Тонич, въздържай се от подобни определения.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
-

balbi написа:Не мисля, че само STEFO е този, който не е пускал запитвания...Emilg написа:За вси4ки адвокати в този форум искам да знаят, STEFO не е имал никакво запитване , освен това което вси4ки виждате. А и не е необходимо да отговарям на журналисти без необходимия опит.
ard също не е питал нищо най-вероятно:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 17#p532217"
А юридическо образование ми липсва т.е. не съм адвокат на никой. С подобен род тон из форума, а и не само ми се струва, че няма да си намериш хората с опит, които търсиш.
- ablood
- Обратна връзка:
Стефо,
Това, че не са взели твоето л.с. на сериозно не значи че не продължават да си търсят човек.
Това, че не са взели твоето л.с. на сериозно не значи че не продължават да си търсят човек.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- optics
- Модератор
"търсиме хора с опит"
Епа какво толко опит има в едно чистене на офиси ?
Да вземемеме да намериме експерти.

Вероятно не си правят труда да отговарят на неодобрените кандидати (колко канадско нали).
Но истината е, че човещината си проличава когато даваш нещо и пак си оставаш любезен, не само когато вземаш.

Вероятно не си правят труда да отговарят на неодобрените кандидати (колко канадско нали).
Но истината е, че човещината си проличава когато даваш нещо и пак си оставаш любезен, не само когато вземаш.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
И аз съм на мнение, че не би трябвало човек да е защитил докторат на тази тема (почистване на офиси) или да има най-малко тукашна магистратура. Но, ако е работил преди тази работа ще има представа от естестото на работа и няма да се мушичи в началото и да се чуди от къде да я започне, а ще бачка, че там се иска време... трябва по най-бързия начин да се изнасят на другия обект, че колкото по-бързо ги свършат толкова по-бързо ще се приберат в къщи, а това, че се плаща на час е парадокса... Патроните си взиматoptics написа:"търсиме хора с опит"

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Не мога да разбера за какво са оплакванията? Човека е пуснал обява, че търси хора. Някои му е писал и е останал без отговор. А кое кара питащия да си мисли, че задължително трябва да получи отговор?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.